•50 •

23.6K 766 65
                                    

100k přečtení !!!! Já vás tak moc miluju ! 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

Ne, máme se tam s Wesem sejít proč ?"zeptá se a já se Usměju. Myslíš, že by jsem mohla jet s tebou ?"

Hawaii #1

Na letišti

„Wes o tom neví ??" Zeptá se Cam když vejdeme dovnitř. „Já to nejdřív odmítla." Řeknu a sleduju tu hromadu lidí.
Najednou uvidím Wese, je otočený zády, ale já ho i tak poznám. Příjdeme k nim a já si potichu stoupnu za Wese. „Čau Came." Pozdraví ho Cam s Dennem. „Čus Čus, sorry že jsem tu pozdě, ale cestou jsem něco našel." Řekne a ukáže na mě.
Wes se otočí a překvapeně se podívá. „Beth ? Já myslel, že nechceš jet."

„Teď nechci nic jinýho." Usměju se a Wes mě vtáhne do svého objetí. „Jsem rád, že jsi tu." Šeptne a dá mi pusu do vlasů.
„Jsem fakt hodně rád, že jste šťastní, Ale za 10 minit nám to letí." Řekne Denn a já se odtáhnu od Wese, jednou rukou vezmu tašku a druhou vezmu ruku Wese.

Spolu projdeme všechny kontroly a jen tak tak stihneme nastoupit do letadla. Seděla jsem mezi Wesem a Cameronem. Vytáhla jsem si telefon a sluchátka a když se letadlo chystalo vzlétnout začala jsem cítit nervozitu. Opřela jsem se o sedadlo a hlasitě Vydechla. Otočil se na mě a usmál se. „Ty jsi nikdy neletěla ?" Zeptá se. „Já jen...tohle se mi nikdy nelíbí." Odpovím a kouknu se z okna. Pak ucitím jak mě Wes bere za ruku. A to mě opravdu uklidnilo. Opřela jsem se o jeho rameno a zavřela oči.

Let byl v pohodě. Většinu jsem prospala, ale pak mě probudilo chrápání Denna. Myslím, že tím probudil celé letadlo, ale nikdo ho nechtěl budit. Prý je potom hrozně agresivní, ale kdo není ? Jelikož už jsem nemohla usnout, poslední hodinu jsem si pouštěla písničky. Wes ještě pořád spal a tak jsem se koukala z okna a užívala si, že letím. Sakra já letím na Hawaii jakože HALÓ !?

Když letadlo přístálo, Wes se probudil a naštěstí se probudil i Denn

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Když letadlo přístálo, Wes se probudil a naštěstí se probudil i Denn. „Achh taky jste se tak dobře vyspali ?" Zeptá se Denn a my se začneme smát. Denn jen hodí nechápavý výraz a vstane. Venku na nás čekali s náhrdelníky z kytiček. To se opravdu dělá ?? Já myslela, že je to jen ve filmech. Poděkovala jsem jim a koukla se na Wese. „Sluší ti." Řeknu a Usměju se. „Děkuju. Myslím, že mi ta růžová jde k očím." Uculí se a pak se začneme smát.

Výjdeme před letiště. „Neměli tu už být ?" Zeptá se Denn a já jen nechápavě stojím a koukám kolem sebe. „Už už jedou. Vidíš tam." Ukáže Wes na auto. Byl to bílý Jeep a řídil ho kluk s dlouhými blond vlasy. Jak typické pro Hawaii. Když vystoupí, začne se s kluky vítat

 Když vystoupí, začne se s kluky vítat

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Dojde ke mně a usměje se. „Ty musíš být Beth. Wes říkal, že nepřijedeš, ale jak vidím, tak sis to rozmyslela. To je dobře, Hawaii si zamiluješ. Já jsem Dylan." Řekne a podá mi ruku. Vypadá hodně mile a určitě s ním bude sranda.

„Tak pojďte, všichni se na vás těší." Řekne a my nastoupíme do auta. Cestou se dívám ven a musím říct, že to je fakt krása.  Je mi docela líto, že jsme tady jen na dva dny.

Nakonec dojedeme k velkému dřevěnemu domu s výhledem na moře. Když Dylan zaparkuje, vystoupíme a vezmeme si svoje věci. „Dneska pořádáme takovou menší párty." Informuje nás Dylan. Vlezeme dovnitř a já so to hned zamiluju. Je to úplně odlišné než u nás. A vlastně nechápu proč se divím. „Hej Justine ?! Už jsou tady !!" Křikne Dylan a z vedlejší místnosti se vynoří kluk s hnědými vlasy. „No Čau kluci." Usměje se a začne se s nimi výtat. Já tam opět trapně stojím. „Tohle je Beth."řekne Dylan a ukáže na mě. „Ahoj Justin." Podá si semnou ruku a potom si sedne na gauč.

„Ukážu vám vaše pokoje." Řekne Dylan a já se Usměju. Už se na to moc těším. Projdeme si celý dům a po schodech výjdeme nahoru. „Takže tam je Denn s Camem a naproti jsi ty Wesi s Beth." Ukáže na dveře a mi tam vstoupíme. „Můžete se zatím vybalit. „Páni." To je jediné co můžu říct. „Líbí se ti tu ?" Zeptá se Wes a já se na něj otočím. „Strašně." Usměju se a jdu na balkón. Opřu se o dřevěnou desku a koukám se na moře. Najednou mě ze zadu objeme Wes a svou hlavu položí na mé rameno.

FAKE? NO !CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat