•35•

25.2K 831 104
                                    

🚫🚫😉MUSEŘI NA P*ČU ! Zaujala jsem vaši pozornost ? Ne ? No snaha byla 😂😂😂
Každopádně mám takovou malinkatou prosbu. Jestli na mě máte nějaké OTÁZKY, napište mi je dolů 👇👇 Ať už o příběhu nebo o mě. Strašně se nudím😂 ODPOVÍM na ně v další kapitole ❤️❤️❤️❤️ Miluju vás a děkuju každé osobě co si najde čas !! ❌❌❌❌

Jedině Dan zná celou pravdu. Ale už nemůžu. Jak to bude dál ?

Ples

Ve škole je to ještě horší. Bez Wese je to hrozná nuda. Navíc dneska je pátek a koná se školní ples. 6squad jde spolu a já se pokusím trochu uvolnit.

Právě jdu ze školy, když v tom mě něco napadne. Co jeho mamka ?? Ta o ničem neví ?? Rozhodla jsem se, že to půjdu zjistit. Od školy je to docela kousek a tak jsem neváhala a šla.

Před domem jsem si ještě jednou promyslela co řeknu. Vydala jsem se ke dveřím a zazvonila. Ve dveřích se objevila postarší černovlasá paní.
„Přejete si ?" Zeptá se.

„Ehm je Wes doma ?" Dělám, že nic nevím. „Bohužel. Jel s kamarády pryč." Řekne v klidu a mně spadne brada. „To vám řekl ?"zeptám se a ona se udiveně podívá. „Ano. Minulý pátek mi volal." On ji napsal ? A to nemohl napsat mě ? Ale dobře, chápu ho, měl poslední možnost někomu napsat. Taky by jsem volila rodinu. Hlavně kdyby jsem byla zapletená do takových věcí.
„Aha..dobře děkuju moc. Nashledanou." Řeknu zmateně a odejd pryč.

Doma si na chvilku lehnu. Alex s Max řekli, že příjdou ke mně a spolu se nachystáme na večer. Nakonec došli už v 6 hodin i přes to, že ples začíná až v osm. „No co ? Musíme se nachystat. A to mi trvá sakra dlouho GIRLLL!" Řekne Alex a začne se malovat. Alex mi mezitím žehlí vlasy.
Máme nahlas puštěnou hudbu, takže nahlas zpíváme.

Hlavní část byla oblečení. Šaty jsme si vybírali včera. Alex byla hrozně naštvaná, protože skoro žádné nezbyly. Nakonec jsem přece jen nějaké našla.

Kolem osmé se pro nás stavil Dan

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Kolem osmé se pro nás stavil Dan. Udělali jsme si pár fotek a pak už jsme jeli do školy.
Když jsme zaparkovali, uslyšeli jsme zvuk hudby. Lidi už tancovali, fotili se a pili. To nechápu, vždyť je chvilku po osmé a oni už páří.

Před školou na nás čekal Corbyn s Zachem. Bylo vtipné je vidět v obleku, ale zároveň jim to strašně slušelo. Znova jsme se všichni vyfotili a pak jsem šli do velké tělocvičny. Byla dost dobře vyzdobená. Úplně jako ve filmu. Na jedné straně stoly na truhé občerstvení. Uprostřed parket a ve předu velké podium. 

„Taak to jdeme rozjet !!" Křikne Max a všechny nás táhne na parket. Všichni začneme tancovat a písničku I don't care I love it.

Pak nastane ten trapnější moment a to ploužak. Každý si někoho našel, jen já jsem se snažila co nejméně nápadně vypařit. Narazím do něčí hrudi. „Promiň." Automaticky řeknu, aniž bych věděla, co kdo to je. „V pohodě." Uslyším známí hlas. Kouknu nahoru a uvidím Rosse, který se usmívá jako sluníčko. „Nechceš si ehm....zatančit ?" Nabídne mi.

Mám ? Příjde mi to pořád trochu špatné. Nakonec přece jen jdu. Stoupneme si mezi ostatní. Ross mě vezme kolem pasu a jal své ruce dám na jeho ramena.

Houpeme se do rytmu hudby a mezi námi panuje ticho. „Pamatuješ si na ples na základce ?" Zeptá se mě Ross. „Pane Bože ano" Zasměju se. „Nejhorší ples, na kterém jsem byla." Oba se začneme strašně smát.

V ten stejný okamžik v Mexiku
Pohled Wese

„Tví kamarádi budou ještě dlouho hledat. Nechceš si to trápení ulehčit. Klidně ti s tím pomůžu." Zasměje se Ego a vytáhne z kapsy pistoli. „Naser si !" Štěknu po něm a já schytám další ránu jeho kamarádů.

„Vím, že si mysíš, že jim na tobě záleží, ale to je omyl. Ani té tvoji nové číče na tobě nezáleží." Řekne a já mám chuť na něj zkočit. Bohužel jsem uvázáný k židly. Už pěkně douho.

„A hele. To je ona ne ?" Kouká se do telefonu, který na mě následně ukáže. Je to Beth, která tancuje s tím Kenem.

„Pořád má cenu bojovat Wesley ?" Zeptá se mě Ego, ale já neodpovím. Koukám dolů na svoje nohy. Najednou uslyším několik výstřelů a následný rozruch v místnosti. Tak tohle je můj konec.

FAKE? NO !CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat