•53•

24.7K 812 86
                                    

Bez myšlení vstanu. Kam jdeš ?" Zeptá se mě Jason. Pryč....jdeš semnou ??"

Konečná baby

O hodinu později

Achh Wesley mi už po 10 volá a píše. Já to ale ignoruju. Jason mě vzal k malé tržnici. Prohlédla jsem si tam nějaké věci a pokusila se odreagovat.
Nevím co tu vlastně dělám. Měla by jsem se balit a odletět zpátky domů, ale místo toho koupím Danovi dárek na památku a zároveň jako omluvu za to, že jsem mu o Hawaii nic neřekla.

„A co teď budeš dělat ?" Zeptá se Jason a já nevím, co mu odpovědět. Proto jen mlčím a jdu k pláži.

„Hej Beth !!" Uslyším Wese a můj tep se zrychlí. Jak mě našel ? Otočím se a uvidím ho. Vypadal dost zdrceně. „Nevím, co ti Jason řekl, ale nech si to vysvětlit." Začne a já mlčím a poslouchám. „S Bellou jsem nic neměl. Vždyť ona sama má kluka. Tohle bych ti neudělal. Na to si pro mě až moc důležitá." Řekne a já pokrčím obočí. „Jason tě viděl jak s ní jdeš do pokoje, proto jsi ráno nebyl u mě v pokoji ?" Zeptám se a tentokrát se zamračí on. „Já nebyl s ní v pokoji. Spal jsem s tebou." Řekne a já se Pousměju, lhát mi vážně nemusí. „A proč se na mě skoro všichni tak divně dívali ?" Zeptám se a kouknu hlavně na Camerona. „Jason mi řekl, že se mi to všichni bojí říct."

„Ale Né tohle

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

„Ale Né tohle. Já včera jsem zjistil, že mám nedořešené věci ve Francii a budu tam muset na půl roku letět. Nechtěl jsem ti to zatím říkat aby sis užila Hawaii...ale kluci na mě hrozně naléhali." Dořekne a já zjistím, že jsem se šíleně pletla. „Ale proč by mi Jason...." otočím se na Jasona. „Proč by jsi mi lhal ?" Zeptám se ale on nic neřekne. „Tohle dělá často...má rád problémy jiných...a rád je vyvolává." Řekne Dylan a já hodím na Jasona naštvaný pohled a pak se vrátím zpátky k Wesovi. „Promiň. Neměla jsem jen tak utíkat." Řeknu smutně a kouknu se na zem.

„Nic se nestalo. Hlavně že se vše vyřešilo s teď můžeme pokračovat v našem programu." Přistoupí je ke mně, zvedne mou hlavu a políbí mě. Všichni se rozprchli pryč a my zůstali sami.

„Pojď honem." Řekne radostně, vezme mě za ruku a táhne mě někam pryč. Po deseti minutách dobré chůze jsme se dostali na pláž, která byla úplně prázdná. Nikde nikdo, na vodě byla malá lodička a když šel Wes s k ní, radostně jsem se Usmála. „Nastupovat má lady." Podá mi ruku a pomůže mi dovnitř. Byla to opravdu malá lodička, ale za to to bylo romantické. Voda byla krásně čistá a sluníčko pomalu zapadalo. Jemný vánek si hrál s vlasy.

Když nastoupil i Wes, začal pádlovat. Když jsme byli dostatečně daleko a viděli jsme na ostrov, Wes zastavil. „Páni. To je fakt krása." Koukám se všude kolem. „Jo to je." Řekne Wes a já myslela, že to říká na tu krajinu, ale celou dobu se se Koukal na mě a já se musela uculit.

„Ještě krásnější je, že jsem tu s tebou." Řekne a vstane. „Vyfotila by jsi mě ?" Zeptá se a já kývnu na souhas. Vytáhnu telefon a začnu fotit. „Taak a teď nějakou zajímavou pózu." Řeknu a Wes dá jednu nohu na okraj loďky, ruku si dá na čelo a kouká do dálky. Chtělo se mi hrozně smát, takže půlka fotek byla rozmazaná, ale pak přišla větší vlná a Wes neudržel rovnováhu. Spadl rovnou do vody a to jsem se smála ještě víc. Začala jsem to natáčet a Wes byl hrozně naštvaný. Když sem telefon schovala, objevil se za mnou Wes a samozřejmě jsem skončila ve vodě. „To bylo vážně originální." Poznamenán když se vynořim z vody. Wes na to nic neřekl, vyslekl si tričko i kraťase a skočil za mnou. Když se ke mně přiblížil začala jsem na něj šplíchat vodu.

Bohužel v tom byl lepší než já a nakonec jsem zůstala v jeho náruči. Nakonec jsem to vzdala a opřela si unaveně čelo o to jeho. Obmotala jsem si kolem něj nohy a ruku jsem si dala kolem jeho krku.

„Takže Francie." Začnu když ležíme v loďce. „Půl roku je dost dlouhá doba a já nevěděl jak ti to říct. Hlavně jsem nevěděl jak budeš reagovat. Bál jsem se, že to semnou ukončíš." Řekne a já mlčím.

„Nechceš snad..." vyděšeně se na mě podívá. „Myslíš, že to vydržíme ?" Zeptám se a Wes se na mě vážně podívá. „Zvládli jsme Caru i mafii. Vím, že spolu zvládneme všechno. A když ne ty, tak já to vydržím určitě."

Děkuju moc těm, kteří příběh dočetli 💗💗 love u alll 💗💗 Beth

FAKE? NO !CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat