•32•

28K 895 159
                                    

POZOR !!! 🚫❌🚫 V této kapitole jsou nevhodné chvilky. Pro mladší čtenáře napíšu kdy to začíná a kdy končí.
JE MI JASNÝ, ŽE TO I TAK BUDETE ČÍST, ALE JÁ VÁS VAROVALA ! 😂😂😂

koukám dolů a když uvidím jeho nohy, vezme mě za bradu a zvedne mi ji tak, že se mu dívám do očí.

Sprcha

Má je jako dva smaragdy. „Jsi hrozně sladká když se stydíš." Řekne a sjede rukou k mému pasu. Přestanu se tak bát a prohlédnu se jeho potetováné tělo. Rukou rýsují jeho břišáky. To je snad to nejvíce sexy tělo co jsem kdy viděla. Pravda, že jsem jich moc neviděla, ale to je jedno.

Wes vezme sprchový gel a rukou mě začne umývat. Je to příjemný. Každopádně potom se rukou dostane k mým prsům a já začnu být opět nervózní. „Nemusíš se bát." Řekne a usměje se. „Já vím." Odpovím a otočím se k němu zády. Když mi umyje i záda, jsem na řadě já.

Na ruku si dám sprchový gel a začnu mu umývat jeho široká ramena. Přesunu se na jeho hruď a nakonec mu umyju i záda.

„Už se těším až bude po všem."Řeknu a smutně se kouknu na Wese. „Ani nevíš jak moc se těším já. Až si tě budu moct držet u sebe jako mou princeznu. Budu to řvát kolem sebe aby to všichni věděli." Začne a já se musím zasmát.

Začátek 💋
„Užírá mě, že nemůžu být s tebou." Řekne a já se na něj flirtovně kouknu. „Ale teď jsi semnou." Usměju se na něj a on překvapeně zvedne obočí. Jde ke mně až skončím přitisklá ke zdi. Začne mě líbat a malými polibky se dostává z krku k mým bradavkám. Musím nahlas vzdychnou.

Vrátí se k mým ústům a spojí je se svými. Rukou přejede po mém boku až k zadku, který mírně zmáčkne. Pak ucítím něco, co bych nečekala. svými prsty se dostal mezi mé nohy. Začala jsem mu mezi polibky vzdychat a on se na mě spokojeně usmál. „Hrozně mě přitahuje tvoje nevinnost." Usměje se a zkousne mi ušní lalůček. „Ale já nejsem tak moc nevinná." Řeknu, ale on mi nevěří.

Rozhodnu se mu ukázat,že se nebojím a protože ho mírně odstrčím a kleknu si má zem. Nechápu, že to vážně udělám. Wes se na mě překvapeně podívá. Vezmu jeho "kamaráda" do ruky a dám si ho do pusy. Začnu dělat vše co mi říkaly kamarádky ze základky. Ano, u nás ve třídě byly takové holky.

Podle Wesova pohledu jsem poznala, že to dělám správně. Když už to vypadá, že už bude, něco mě napadne. Ďábelky se na něj Usměju a vstanu. „Ehm Beth...co si myslíš..."
Dám mu pusu na tvář a odejdu ze sprchy pryč, obmotám si kolem sebe ručník a odejdu ven. Dojdu do svého pokoje a obleču si kalhotky. Najednou se v pokoji objeví Wes. Otočím se na něj a čekám co bude.

„Ty potvoro jedna." Jde ke mně s vyhoupne si mě do náruče. Kolem pasu měl uvázaný ručník, který mu následně spadl na zem. „Něco jsme nedokončili." Řekne a já si obmotám nohy kolem jeho pasu. „Vážně ? To si nemyslím." Řeknu a Usměju se na něj. „Jsem z tebe kurva nadrženej Beth!"

Naše nosy se dotýkají a vzájemně cítíme náš rychlí tep. „Tak na co čekáš." Řeknu a chytnu ho za tvář. „Jseš si jistá ?" Řekne a já kývnu na souhlas.

Wes se usměje a přesune nás k měl posteli, na kterou mě položí. Objeví se nade mnou. Když ucitím, že je ve mně, přitáhnu si ho k sobě a políbím ho.
Když se oba uděláme, Wes si lehne vedle mě a já si hlavu položím na jeho hruď.
Konec 💋 (Na psaní takových věci ještě nejsem dobrá 😂😂)

Nahlas vydechujeme a když si Wes položí ruku na můj pas řekne „Tak tohle bylo to nejlepší."
„Lepší než s Carou ?" Zeptám se zvědavě. „To si kurva piš. Tebe se rozhodně nevzdám." Koukne na mě a já se usměju.

Nakonec usnu. Probudí mě zvuk telefonu. Kouknu se kolem a zjistím, že je Wesley pryč. „Came ?" Řeknu ospale. „Beth ! Máme problém. Wesley...oni ho unesli!" Řekne a mě se zastaví srdce.

FAKE? NO !CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat