Epilog

34.1K 1K 254
                                    

Je to tu...konec úplný konec tohoto příběhu. Neumím si představit o čem by byl další díl. Myslím, že by to všechny omrzelo.

Chci poděkovat každému kdo napsal komentář, každému kdo ho přečetl až do konce. Bez vás by to nemělo smysl 💗 Všechny vás moc miluju 💗 -Beth

Už je to skoro půl roku co Wes odletěl do Francie. Nebudu vám lhát, ale rozloučení nebylo vůbec lehké. Pořád mě ujišťoval, že to uteče rychle a že bude brzy vše tak jako dřív. Věřila jsem tomu.

První měsíc jsme si volali, psali zprávy a tak. Postupem času jsme si přestali psát úplně. Teda přesněji, ON mi přestal odpovídat na moje zprávy. Bála jsem se, že se něco stalo, ale když jsem viděla na instastories u Cama, jak se Wes i ostatní mají dobře, ulevilo se mi.

Teď je pátek 14.8. a zítra má přiletět zpátky. Bojím se. Jak to teď vlastně je, když mě totálně ignoruje ? Je konec ? Nemluvili jsme spolu skoro 4 měsíce.
Ještě jsem chtěla dodat, že moje Vánoce s babičkou byly hrozně moc fajn. Rodiče se konečně nějak zpamatovali a Cara odjela na celé léto pracovat, takže mám od ní chvilku pokoj.

Z přemýšlení mě vyrušil zvonek, seběhnu rychle schody a otevřu dveře. Venku stojí Ross, který se usmívá jako sluníčko. „Ahoj." Pozdravím a obejmu ho. „Ahoj, jseš ready ?" Zeptá se a já kývnu na souhlas. Nastoupíme do jeho auta a vydáme se na cestu.

 Dneska slaví Daniel narozeniny a my mu spolu s kamarády připravujeme oslavu

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Dneska slaví Daniel narozeniny a my mu spolu s kamarády připravujeme oslavu. Za tu dobu co je Wes pryč, jsme si začali dost rozumnět a víc se bavit. „Ostatní už tam jsou ?" Zeptám se a Ross kývne na souhlas. „Corbyn jel ještě pro nějaké pití, ale jinak je všechno hotové." Dodá a zaparkuje před Zachem doma. Párty bude u něj. Vlastně Zach mu napsal, jestli nechce přijít k němu domů, ale Dan netuší co se děje. Teda doufám. Myslím, že to není moc nenápadný, ale i tak bude mít radost.

Vystoupíme ven z auta a když přejdeme na zahradu, uvidíme úžasnou výzdobu. „Páni Alex..dobrá práce."  Řeknu a objemu se sní. „Děkuju."

Takže kdy má přijet Dan ?" Zeptám se Zacha. „Asi za půl hodiny." Tak to bychom si měli pohnout. Většina jeho kamarádů už tam byla. Domluvili jsme se, že se nebudeme nějak trapně schovávat, ale když půjde na zahradu tak mu všichni řekneme všechno nejlepší. Myslím, že bude mít radost. Corbyn dojel s pitím a my dodělali poslední věci.
Pak jsme všichni zaujali pozice a čekali na Dana. Když jsem Uslyšela jeho hlas, musela jsem se usmát. Když otevřel dveře, všichni jsme zakřičeli „Všechno nejlepší !!" Rozzářily se mu oči. „To si děláte srandu." Radostně zařve. „Vy jste úžasní." Usměje se.
Každý mu popřeje a když se dostane řada na mě usmějeme se na sebe a já začnu mluvit. „Vždycky jsi tu byl pro mě. Známe se už od mala a já nikdy nelitovala toho, že tě znám. I když jsi někdy otravný a náladový." Zasměju se a pokračuju dál. Dneska je to tvůj den. A já ksem ráda, že můžu být součástí. Všechno nejlepší, mám tě moc ráda." Obejmeme se a já tím zadržím slzy.

FAKE? NO !CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat