6 частина .Хто така Еллі???

489 45 0
                                    

Коли машина під'їжджала до парадного входу, дівчина не могла намилуватись цією будівлею, в ній поєднувалось все: і сучасність, і старовинність. Прекрасний зелений наче недоторканий газон, кінця краю якому видно не було. Легка відшарованість стін, яка була невміло замаскована, а також просто велетенські парадні двері з вирізбленим молотком .
За мить ці двері розпахнулись і з них вийшов чоловік. Гарнішого Маша не бачила ніколи в своєму житті. І на мить їй навіть захотілось впасти перед ним на коліна, але вона швидко подавила це бажання і гідно вистояла не відриваючи від нього погляду, поки той спускався невеличкими сходами, які вели від дверей.
Коли між ними залишилось всього декілька сантиметрів, чоловік нахилився до її вуха і прошепотів.
- Ласкаво прошу Еллі, нарешті ти вдома,- Маша хотіла заперечити що вона ніяка не Еллі, і що вона аж ніяк не вдома, але невстигла так як чоловік знову заговорив своїм чаруючим голосом, від якого по тілі дівчини побігли мурашки, і здавалось все навколо заморожувалось. Але в одночас цей голос хотілось слухати вічність.
- Еллі, Еллі... бідолашна Еллі...,- мовив чоловік глянувши дівчину врямо в очі. І дівчина заклякла, його очі були яскраво жовтого кольору, неначе в кота. А від звуку його голосу дівчина знову захотіла впасти перед ним на коліна.
- Я не Еллі, а Маша, і взагалі хто ви такий?- Маша надала своєму голосу якомого більше впевненості.
Чоловік лише здивовано поглянув на дівчину, і посміхнувся своїм думкам.
- Хммм, а ти сильна, з тебе вийде гарна новообрана.
- Хто?,- саркастично запитала дівчина.
Але чоловік їй нічого не відповів, він лише повернувся в бік іншого чоловіка який привіз дівчину, і сказав,
- Відведи дівчину в її кімнату, а потім піднімешся до мого кабінету для отримання подальших інструкцій.
- Так пане,- відповів чоловік низько похиливши голову.
Маші стало страшно, куди вона потрапила? Що хочуть від неї ці дивні люди? Але вона не опустить руки, вона боротиметься, і повернеться до бабусі...до дому...

Кохання чи безжальна гра?  Історія дівчинки вампіра.Where stories live. Discover now