20 частина

339 41 3
                                    

-Це він тебе так?- Еллі підскочила до хлопця і доторкнулась рукою до його розбитої губи.
-Це зараз не важливо, справа в тому, що ти в небезпеці, він просто так не відступиться,- схвильовано мовив хлопець і перехопив рукою руку Еллі яку вона хотіла забрати від його обличчя.
Алекс переплів їх пальці і ніжно стиснув. Від цього дівчина зашарілась і відвела погляд. Їй здалось, що цей жест був надто інтимним, і неначе тисячу вогників спалахнули між ними,  в момент коли він так ніжно взяв її за руку.

****************Алекс**************
Я був на уроці фізкультури, і біг вже чотирнадцятий круг підряд, я не хотів зупинятись, мені здавалось, що фізична праця допоможе викинути з голови це дурне дівчисько, але даремно. Вона настільки міцно там засіла, що я навіть на мить не міг перестати думати про неї, можливо вона мене зачаклувала? Та ні, куди їй до такого рівня. І все-таки з цим потрібно щось робити. Для початку знайду її і розповім про зустріч з Адамом.
Він прийшов до мене через пів години після того як ми його покинули, і між нами зав'язалась бійка. А все через це нічим не примітне дівчисько. З Адамом ми дружили з самого народження і якщо чесно то він мій брат, але про це ніхто не знає. А зараз? Через неї я посварився зі своїм братом та другом, і це не найстрашніше, справа в тому, що це не просто сварка через нерозділене кохання, це гра для Адама, а Еллі отримала роль виграшу в цій грі. Звісно я можу відступитись, і тоді брат отримає її, але... неможу. Нерозумію чому, але не можу. Тільки уявлю як він насильно її торкається, і в мене одразу закипає кров. Я  хотів побачити її та поговорити, щоб вирішити чи правильно вчиняю, віддаючи Еллі Адаму, але ніде не зміг її знайти.
І ось відкрились двері і вона влетіла в спортзал. М'яко кажучи в мене відвисла щелепа, і я застиг на місці як вкопаний. Її спортивний одяг був дуже відвертим навіть для мене. Дуже короткий топ повність оголював її живіт, та показував рельєфні кубики пресу. Дуже короткі спортивні шорти показували всю довжину її теж, доречі, підкачаних ніжок, та підкреслювали підтянуті сідниці. Загалом виглядала вона не стільки відверто як сексуально.  Зі мною погодилась вся чоловіча половина учнів, і деякі "унікуми" дозволили собі навіть свиснути.
Я настільки втратив відчуття реальності побачивши її, що навіть нечув, про що вона розмовляла з вчителем, і повернувся я в реальність тільки після крику вчителя:
" - Вийдиии..."
Еллі відповіла йому щось, але я знову був наче в тумані і нічого нерозчув і вона демонстративно розвернувшись, пішла в бік виходу, покачуючи сідницями.
Я вилеті слідом за нею.
Вона повинна дізнатись про Адама. Хотів попередити її про небезпеку і більше не вмішуватись в їх стосунки.  Але варто було  мені лише подивитись в її чарівні очі, як я зрозумів, що ніколи не відступлюсь і невіддам її Адаму, вона повинна бути моєю і тільки моєю...

Кохання чи безжальна гра?  Історія дівчинки вампіра.Where stories live. Discover now