"28 частина"

342 53 17
                                    

Еллі( Ліза) разом з Алексом сиділи на задньому сидінні автомобіля, який прямував назад до школи. Рука Алекса яка раніше лежала з боку, зараз все ближче підсувалась до руки дівчини. Напевно він хотів взяти їі за руку, але не наважувався. А можливо причина цьому були дороги по яким вони їхали, тому що іноді машину так підкидало, що їх тіла невимушено торкались один до одного.
Еллі( Ліза) згадала як здивовано витягнулось лице лікаря, коли той побачив результати аналізів. Він передивився все цілих три рази, але так і не знайшов нічого поганного. Більше того, аналізи були не просто добрими, вони були ідеальними. Лікарь навіть сказав, що таку здорову людину зустрічає в перше в житті, і що це просто не можливо, щоб після коми людина так добре себе почувала. Еллі(Ліза) кратькома посміхнулась своїм думкам. Просто він не знає, що здоров'ю його пацієнтки з самого початку нічого не загрожувало. Люди надто дурні, та примітивні, щоб запідозрити щось не ладне в такому стрімкому видужуванні. Часто це списується на якусь божу благодать, або випадковість.
Машина зупинилась навпроти школи.
Еллі(Ліза) перевела погляд на Алекса. Той щиро посміхався дівчині, але та знову не могла відповісти йому взаємністю. Вона хвилювалась, раптом хтось з друзів або знайомих дівчини помітить, що вона змінилась? Або ще гірше, раптом їй не вистачить сил покарати своїх вбивць?
В цих думках дівчина вийшла з машини, і попрямувала до вхідних дверей школи.
- Почекай мене,- крикнув позаду Алекс.
Еллі( Ліза) лише роздратовано закотила очі. Якщо цей придурок повсюду буде за нею бігати, то в неї просто не буде можливості зайнятись тим, заради чого вона тут.  Потрібно показати цьому слимаку його місце, хоть і не хочеться псувати його стосунки з сестрою.
Алекс підбіг до дівчини і взявши її за руку, посміхнувся.
- Знаєш, я тут подумав, ти не проти якщо ти і я ...тобто ми..нуу..цей , будемо разом?- мямлив нервуючись хлопець.
Взагалі він ніколи не був розмазнею, і завжди користувався популярністю серед дівчат, але не в випадку з цією дівчиною. Іноді під їі поглядом він відчував себе як маленький хлопчик який в перше заговорив з дівчиною.
- Алекс! Слухай... забудь мене, ніяких "нас" навіть бути не може.!- дратуючись мовила дівчина, вириваючи свою руку з руки хлопця.
Обличчя хлопця сковав біль.
- Ти жартуєш? Я ж знаю, що подобаюсь тобі, і тоді біля спортзалу...я бачив як пришвидшується твій пульс коли я поряд. Не приховуй свої почуття, дозволь мені бути поряд з тобою,- спокійно мовив хлопець, і ніжно провів рукою по обличчю дівчини.
- Забери руку,- майже прогарчала дівчина.
Від погляду яким вона подивилась на хлопця, по його спині побігли мурашки.
- Ніяких нас не було, не буде, і бути не може! Ти огидний мені! І будь ласкавий, зроби так, щоб я тебе навіть не бачила поряд з собою! Невже ти справді подумав, що такий як ти може зацікавити мене? Хахаха, подивись на себе! - знову закричала дівчина, ледь не кидаючи блискавки з очей, та відверто насміхаючись з нього.
Від цих слів сердце хлопця неначе розірвалось на маленькі кришталеві шматочки, і розлетілось по всій окрузі.
Він поглянув на дівчину тверезим поглядом, і зрозумів, що та Еллі яка стоїть перед ним, це зовсім не та дівчина яку він кохав.
- Знаєш, ти права, я не достойний тебе. Але я достойний тої дівчини, якою ти була до коми. Я люблю саме їі, а не цю самовдоволену та самозакохану дуру яка зараз стоїть навпроти мене. Я не знаю, що з тобою сталось після коми, але якщо ти натрапиш на ту милу, гарну, та спокійну дівчину якою ти була раніше, то передай їй, що я люблю її, і що вона мені потрібна більше за життя!- зло мовив хлопець, і повернувшись зник за дверима школи.
Еллі(Ліза) залишилась розгублено стояти на місці. Вона не знала, що їй робити. І вже сумнівалась чи правильно вчинила, відштовхнувши від себе хлопця? Його уважність може створити багато проблем, а це зараз їй ой як не потрібно.
- Якщо цей баран розкриє мій секрет, мені не залишиться нічого, крім як вбити його,- прошепотіла сама до себе дівчина.

******
ВИБАЧТЕ ЛЮБІ МОЇ, ЩО ЧАСТИНА НЕ ВЕЛИКА😢
ОБІЦЯЮ, ЩО НАСТУПНА БУДЕ В РАЗИ БІЛЬША😊

ЗАЛИШАЙТЕ СВОЇ⭐

ТА КОМЕНТАРІ :
1) ЧИ ПОДОБАЄТЬСЯ ВАМ ЦЯ ІСТОРІЯ?

2 ) ЧИ ЧЕКАЄТЕ ВИ ПРОДОВЖЕННЯ?

3) ТА ЯКЩО Є БАЖАННЯ ЗАЛИШТЕ ДЕКІЛЬКА СЛІВ ВІД СЕБЕ ( МОЖЕТЕ ЩОСЬ В МЕНЕ ЗАПИТАТИ, АБО ПОДІЛИТИСЬ ВРАЖЕННЯМИ) 😇

ЛЮБЛЮ ВАС МОЇ ДОРОГЕНЬКІ😘😘😘
Ааа хотіла ще поділитись новиною, тим кому цікаво як я виглядаю, хочу повідомити, що тепер я є в "Лицах", шукайте в моїх рекомендаціях. 😇

Кохання чи безжальна гра?  Історія дівчинки вампіра.Where stories live. Discover now