7.Bölüm | Part I

45K 2.7K 1.8K
                                    

Instagram: askadususofficial / missfirat

Playlist:  Into Your Arms - Witt Lowry ft. Awa Max)

7.Bölüm | Part I

Dudaklarıma kahverenginin açık tonundaki rujumu iyice bastırarak sürdükten sonra yatağın bir köşesine attığım toplu tarağı elime alıp dün geceden maşalamış olduğum saçları dağıtmak umuduyla taradım. Aşırı kıvırcık görünmesinden pek hoşlanmadığım için basit dalgaların bana daha çok yakıştığını düşünüyordum. Taradığım saçları ellerimle hafif bir şekilde dağıtırken yüzümdeki aptal gülümsemeye engel olamıyordum. Bütün gece onunla konuştuğuma inanamıyordum. Eğer bir rüyanın içindeysem kesinlikle uyanmak istemiyordum. Bu mucizeyle sonsuza dek yaşayabilirdim.

Dün gece Derya'dan aldığım o coşkulu haber sonrasında tüm cesaretimi toplayarak Murat'a yazmıştım. Gerçi sonucun böyle olacağını baştan bilseydim yazarken türlü taklalar atmazdım yerimde. Herkes Murat'ın değiştiğinden o kadar çok söz etmişti ki başlarda şansımın pek de yaver gitmeyeceğini düşünmüştüm ama rüzgâr ters yönde eserek beni şaşırtmayı başarmıştı. Yıllardır hasretini kurduğum, değil konuşmaya gözlerine bakmaya çekindiğim o adamla iki kelam ederek artık ilk adımı atmıştım ve her ne olursa olsun bu saatten sonra pes etmek gibi bir niyetim yoktu. Sonuna kadar onun kalbine girmek için savaşacaktım. Onu yaralar içinde bırakan Elif'i unutturmak için çabalayacaktım. Belki çok zor olacaktı ama yine de deneyecektim.

Dün gece onunla konuşurken sürekli kıkırdadığımı anımsıyordum. Muhabbeti oldukça iyiydi. Bazı anlar geç cevap vermiş olsa da hiçbir mesajımı cevapsız bırakmamıştı. Sonuç ise bir randevuya bağlanmıştı. Bugün okul çıkışı onunla buluşacaktık. Başlarda bunun için çok erken olduğunu düşünmüştüm ama şu ana kadar hiç ilişki yaşamayan biri için belki de o kadar erken değildi. Tüm günümü Murat Özkan'la geçireceğimi söyleseler hayatta inanmazdım ama şimdi ona kavuşmak için saatleri sayıyordum.

Aynada son bir kez daha görüntümü kontrolden geçirerek yatağımın üstüne atmış olduğum siyah-beyaz puantiyeli fuları alıp bir düğüm atarak boynuma bağladım. Üzerime siyah bir pantolon ve beyaz V yakalı bir kazak giymiştim. Boynumu ise ikisinin renklerinden oluşan bir fularla süslemiştim. Makyajım sadediydi ama yüzüm temiz olduğu için hiçbir zaman abartıyı seven biri olmamıştım fakat bugün için sürekli tereddütte kalıyordum. Acaba bir tık daha fondöten sürmem gerekiyor muydu?

Fuları boynuma geçirip de siyah mevsimlik ceketimi kapının arkasındaki askılıktan almak için harekete geçtiğim sırada kapı eşiğinde beni kaşlarını havaya kaldırarak izleyen Eda'yla karşılaştım. Ona dişlerimi gösterip sırıtarak karşılık verirken kollarını göğsünde birleştirerek odama girdi.

"Eda, sence saçlarımı biraz daha kabartayım mı? Ya da rujumu değiştireyim mi? Kahverengi kasvetli gösterdi sanki," diyerek heyecanla ona tereddütlerimi sıralarken yüzündeki ifadesizlikle gözlerime bakmayı sürdürdü

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Eda, sence saçlarımı biraz daha kabartayım mı? Ya da rujumu değiştireyim mi? Kahverengi kasvetli gösterdi sanki," diyerek heyecanla ona tereddütlerimi sıralarken yüzündeki ifadesizlikle gözlerime bakmayı sürdürdü.

AŞKA DÜŞÜŞ (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin