20.Bölüm | Part II

41.3K 2.6K 4.1K
                                    

Instagram: askadususofficial / missfirat

Playlist: Taylor Swift - Enchanted

20. BÖLÜM | PART II

Murat Özkan'dan

This is me praying that this was the very first page | Bunun ilk sayfa olması için dua eden benim,

Not the story line ends |Hikâyenin bittiği yer olmaması için.

My thoughts will echo your name until I see you again | Seni tekrar görene kadar düşüncelerim ismini yankılayacak.

These are the words I held back as I was leaving too soon | Bunlar çok erken ayrılırken gizli tuttuğum kelimeler,

I was enchanted to meet you | Seninle tanıştığımda büyülendim.

Please dont be in love with someone else | Lütfen başkasına âşık olma.

Please dont have somebody waiting on you | Lütfen seni bekleyen biri olmasın.

Taylor Swift - Enchanted

2 YIL ÖNCE...

Vücudumun her yerine dağılan öfkem, benliğimi ele geçiriyor, direksiyonu kavrayan ellerimin arasında patlamaya ve etraftaki her şeye, herkese zarar vermeye hazır bir bomba haline geliyordu. İşittiklerimden sonra kendime hâkim olamayacağımı, her şeyi yıkıp dökeceğimi biliyordum. Önüne asla geçemeyeceğim bir nefretin başlangıcına şahit oluyordum. Bunu bana, bize yaptığına inanamıyordum. Ona beslediğim sevgiyi bir çırpıda parçalara ayırıp çöpe attığını hâlâ kabullenemiyordum. Fakat onu da tanıyordum. Bana yalan söylemezdi. Beni kışkırtmak için her şeyi yapardı ama asla yalan söylemezdi. Öfkelendirir, çileden çıkarırdı ama yine de yalana başvurmazdı. İlk defa duyduklarımın yalan olmasını ben dilemiştim bu kez ama olmadığının da gayet bilincindeydim. Önüme serpilen ipuçları her şeyin dosdoğru olduğunun kanıtıydı.

''Biliyor musun? İtalya'ya gittim. Ve orada ne oldu tahmin edebiliyor musun? İlker'le birlikte oldum. O kadar harika hissettirdi ki... Bana sadece senin dokunamayacağını kanıtladı. İnanmıyorsan, git ona sor.''

Elif

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Elif... Elif... Elif... Yumruklarım acımasızca darbelerini direksiyona geçirirken bana dakikalar öncesinde söyledikleri hâlâ kulaklarımda yankılanıyordu. Bu raddeye nasıl geldiğimizi düşündükçe aklımı kaçırmak üzereydim. Ona olan bağlılığımı, sevgimi biliyordu ve sırf beni öfkeden kudurtmak için her yolu deniyor ve her defasında başarılı oluyordu.

AŞKA DÜŞÜŞ (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin