'PSYCHOTIC' - Chapter 3. " SUICIDE "

2.4K 135 17
                                    

"Kod tebe pa zivo." rekla je An dok sam joj ispricala svoj danasnji dan u bolnici.Iskreno ako ce svaki dan biti ovakav mislim da cu izluditi,ali doslvno.Oke iskreno nisam se bas pretrgla od rada ili takvo nesto ali uvijek se nesto dogadja,svaki sat nesto novo.Vjerujem da cu se naviknuti na takvu rutinu te da napadaji pacijenata nece djelovati tako stresno na mene.Promatrala sam April dok je radila i jednostavno joj se divim.Toliko je smirena i svijesna svojih postupaka.Mislim svijesna sam i ja ,nemojte me krivo shvatiti ali u tim trenutcima ukljuce se one dvije Anime.Prva je ona koja reagira hladne glave i jednostavno zna sto radi dok ona druga, e ona je malo tezi slucaj.Onoj Animi dodje da pobaca sve te da istrci napolje vristeci.

Takodjer i Suzie,toliko mlada i samouvjerena u samu sebe.Mislim da ja nikad necu biti takva.Sigurna i odlucna.

"Ajde dosta o toj bolnice,treba i meni malo odmora." Nasmijesila sam se dok sam ustajala sa kauca nasred sobe.Uzelas sam mobilni sa komode.

"Sanjaj me!" Viknula je An dok sam koracala prema svojoj sobi da se odmorim pomalo od sveg ovoga sto se dogadja.

"Naravno!" Viknula sma natrag te zatvorila svoja vrata sobe.Prisla sam krevetu te se samo bacila na njega ne preslacivsi se.

Harry.Oh taj ludjak.Stvarno ne shvacam one igre sa nozevima izmedju njega i Blacka .Jesu li uopce bili nozevi u pitanju? Ima problem sa licnosti a naganja se nozevima po bolnici.Jao.To te ubije.Stvarno.Ne shvacam sta radi u prvoj vrsti,cek jel on uopce u prvoj vrsti?Da se mene pita ja bi ga smjestila u onu trecu ma kud puklo da puklo.I njega i Blacka i sve te ludjake koji se naganjaju nozevima.Drago mi je da se ne moram brinuti o trecoj vrsti jer se pomalo plasim njihovih postupaka,vjerojatno ni sami nisu svjesni svojih radnjii.Kad malo bolje pogledam na sve.Prva i druga vrsta imaju slobodu setati po bolnici,bez nadzora,poneki.Vjerojatno nisu bez razloga ondje.Mislim da bi se trebala vise brinuti za njih nego li za bilokojeg iz trece vrste posto taj bome ne sece ko manekenka te se igra sa nozevima.Dobro mozda s igra sa nozevima ali ne napada nikog,barem mislim da ne.

Svejedno smatram da bi na sve trebali jednako prpaziti nisu oni dzabe ondje gdje jesu.Znam da sutra kada radim nocnu smijenu sa April dok Suzie ima slobodan dan .Gdje sam ono stala,ah da.

Zanam kad cu sutra raditi nocnu smijenu da ce svi biti pod samo mojim nadzorom te dobro zakljucani pod kljucevima koje ce imati samo jedna od nas dvije.

Zapravo nocna smijena ne radi nista kao ni zastitari koji vjerojatno i spavaju.Ne znam vidjet cu.Jedina stvar koja ce biti pomalo teza je da ih sve strpamo u njihove sobe te zakljucamo svaku posebno slucajno ne zaboravivsi ni jednu jer smo onda doslovno nadrljale.Anastasia mi je pricala kako se na nocu najcesce dogadjaju napadaji bijesa i mnostvo dernjave jer se vecini od njih traume i sva ta sranja dogadja  nocu.Znam da necu imati toliko posla u nocnoj smijeni oko naprimjer nadgledanja ili nijezi pacijenata ali imat cu vrlo mnogo posla sa onim inekcijama koje se daju u zilu kucavicu na vratu,a kada je pacijen jos pod vrstom napada bit ce vrlo tesko.

Znam mnogo o svim tim stvarima posto kao sto sam vam vec i rekla bila sam medju najboljima na psihologiji i svim pedmetima koje imaju veze sa tim ,umovanje i tako dalje.

Uzela sam mobilni u ruku te iskljucila alarm posto se ne moram buditi rano ujutro.Vratila sam ga na policu.Presvukla se u udobnu pidzamu,obavila higijenu (pranje zubiju i ta sranja ) te se vratila u krevet.Nije mi dugo trebalo da zaspim te da utonula u onaj kako se kaze svijet snova.

-

Guram teska vrata bolnice te se susrecem sa nekolikcinom pogleda.Prva recenica na koju sam pomislila dok sam gledala sve one uzurbane lijecnike i sve medicinske setre bila je "Koji vrag se ovdje dogadja?" .

Nije mi dugo trebalo da dobijem odgovor.

"Pacijent sa broja 2. Marshall . Ubio se." rekla je.

"Napao je doktora te zastitare koji su bili uz doktoricu Cohn,Anastasijina kcerka te su teze ozlijedjeni."Molim?

Ma dajte stvarno? Kakva je ovdje jebena zastita? Kako te covijek moze napasti te te teze tako ozlijditi dok se nakon toga ubije.Mrs. Anastasia imala je kcerku? Nisam znala takvo sto.

Cekaj ma on je bio ovdje na prvom katu.Pa  zar nije rekla Mrs. Anastasia da ce se ti na prvom katu moci mozda izlijeciti?Mah ovo je za nepovjerovati.

"Kako?" Upitala sam zaprepasteno dok sam se okrenula ugledavsi April.Izgledala je zabrinuto i zacudjeno.

"Pa ne znam ni ja ,ali ovakve stvari se jos nisu desavale,ne tako naglo taj pacijen je trebao za tjedan dana zavrsiti kod nas Anima.Trebao je preci u drugu vrstu jer se neopisivo brzo oporavljao." Zabrinuto je rekla.

"Isuse...." Izustila sam dok su se lijecnici poceli razilaziti nakon sto je pored nas proslo truplo Marshalla.

"Kamo ga voze?" Upitala sam.Nisam bila bas upucena u rituale te dijelove bolnice bas pa tako da nisam znala gdje se nalazi ona bolnicka patalogija.Svaka bolnica ju mora imati.

"U podum,tamo se nalaze svi koji su zavrsili kao on." rekla je April.

"Cek ne pokapaju ih?" Upitala sam odmah bez razmisljanja.

April je samo izustila jedno " Ponekad " te smo zajedno krenule prema Mrs. Anastasiji koja nas je dozvala da joj pridjemo.

"Danas cete cure imati posla.Posto ste vi jedine slobodne ocistit cete ovo,zapravo Anima ce ovo ocistiti dok ces ti pronaci sve papire u vezi Marshalla." rekla je Anastasia strogo April.Obje smo kimnule glavom te kenule na drugi kat.

"Ovo ce biti duga noc." prosaptala je April dok je ulazila u dizalo te ja za njom.

"Slazem se." rekla sam te joj pruzila jedan od onih "drzise" pogleda.

Stvarno smatram da sce ova noc biti preduga.Stvarno pomisljam da sam ukleta.

Prvo ono sa nozevima te sad ovo sa tim Marshallom.Jednostavno donosim prokletstvo.Nadam se da nije stina jer znam da nece dobro izaci ako se ovako nastavi.

Izasle smo iz dizala otisle u sobu za lijecnike.Nekoliko minuta je vladala tisina te potpuni mrak posto nismo upalile svijetlo vec smo samo sjele na onaj zarko crveni kauc nasred sobe.

"Mozda bi trebala odmah ocistiti ono dole posto znam da vjerojatno ima krvi ,a i ti i ja znamo da se ona nec samo tako lako ocistiti." rekla sam te ustala ,upalila svijetlo te pogledala u April koja me zabrinuto bez prestanka pogledavala.

"Dodji najprije moramo pomoci strazarima zakljucati prostorije.Ti odi provjeriti zadnje tri sobe ovde posto ih je Monica jedina provjeravala ovdje.Da ti objasnim svatko ima svoj raspored soba za koji se brine te za koji odgovara nakon zakljucivanja tvoje su zadnje tri znaci 269,268,267,." rekla je te ustala .

Skupa smo krenule hodnicima posto su njezine sobe bile odmah pored moje.Njezine su bile 266,265 i 264 .Dok se za ostatak brinu zastitari ali svejedno smo mi odgovorne ai ih mi ne pegledavamo.

nakon sto je April otkljucala ulaz u sobe (posebno je pregradjen odjel za sobe ) svaka je uzurbano krenula prema svojoj lokaciji.269.269. Oh shit..267 je onaj ludjak s drugog odjela,a Harry je 267 koliko se dobro sjecam.

Sad sam definitivno sigurna da donosim nesrecu ne samo bolnici vec i samoj sebi.Vjerujem da ce ova noc biti za pamcenje,naavno ako prezivim.

¨¨

Evo ovaj nastavak je kraci te je pomalo dosadan.Nadam se da vam se svidja.

Sljedeci nastavak sutra ili prekosutra oko 22 :00.

Oprostite ako ima pogresaka :)

AnitaMalik

PSYCHOTIC // Harry Styles// Where stories live. Discover now