'PSYCHOTIC'- Chapter 19 "Fuck"

1.4K 123 34
                                    

Lagano udbljenje na krevetu koje se od jednom pojavljuje te moj tjelo sklizne prema tom udubljenju dok ja sikcem.
"Anima?" Zacujem dobro poznat glas od gojeg mi se automatski oci razdvajaju ssire.Naravno to nije bila dobra idea jer uzarena svijetlost daje mahate ubrzo nakon toga skupljam oci dok mi se celo skuplja te bora.
"Anima?" ponovo zacujem hrapav glas svog 'decka'
"Logan ajd nemoj,pusti me da prespavam ovaj dan, tjedan, zapravo ne godinu ili cek ne ne cijeli svoj zivot." mrmljam u jastuk dok se povlačim na povišeni dio madraca.
"Ajde Anima ceka te fina kava sa mnom." nasmijeseno ignorira moju izjavu te ne odustaje
"Bez Manuele?" odjednom podignem glavu te ga upitnicki pogledam podignuvsi lijevu obrvu.
"Bez Manuele." potvrdi moju zamisao te ja bez okljevanja ustajem ne primjetivsi da sam samo u doljnjm vesu.
"Alo ,Alo znas i sama da me privlace muskarce ali zenska glavo i ja sam samo muskarac.Tako da." upitno ga pogledam na tu njegovu izjavu dok njegov pogled leti po mojem tjelu.Donji ves.Kravo.
"Kreten ne gledaj me," Sikcem dok pokusavam sakriti grudi jednom rukom a dok drugom uzimam bjeli jorgan sa kreveta.
"Izlazim i cekam te u kuhinji." kaze te me nasmijeseno pogleda prije nego li otidje iz sobe te kaze " Bas me znima ko je dirao to tvoje tijelo.Zelim cuti sve socne detalje." kaze te nestane iza bijelih vratiju sobe u kojoj se nalazim.Osluskujem ga kako se spusta drvenim stepenicama te odjednom sav zvuk nestaje te se ja susrecem sa tisinom i svoji mislima koje su se vec dobro razudile te me napale.Harry.Harry je taj koji je jucer dirao ovo tjelo.Sjecam se.Ali njega sad trenutno nema.Kozo dobila si on o sto si htjela.Sex iz potrebe nuzne potrebe koja ti je trebala.Ne trebas ga vise.Zapamti javlja se moj glasic u glavu.Zacud bio je nekoliko godina u mirovini i sad kad ga ne trebam oglasi se i vrati sa mirovine.Kravo jedna.Sama sam dobila sta sam htjela glasić ima pravo.Sex iz obaveze.Fuck It.
Otresem glavom pokusavajuci utišati taj prokleti glasić u mojoj glavi i te otjerati ove odvratne misli i jos najgore od vega ono jecanje na jucer dok su njegove velike ruke prolazile mojim tjelom.Cijelim tijelom.
Uzdisem te otvaram veliki ormar sad Gospodje Fox. Manuele imala je mnogo odjece koja nije primjerena za njenu dob.Na primjer ne shvacajte me krivo ali kozne traperice,uke kozne traperice za gopodju u kasnim cetrdesetima.Shvacam ja da se ona osjeca i vie nego mlado i da je njen sexualni zivot izvaredan ali kozne traperice koje bi rekla da su joj i pre male zasigurno nisu za nju.Kao i uske sljokicaste haljine koje mi bodu oci dok lampa sa stropa odbija svijetlot u haljine a haljine u moje oci.Fizika rekla bh. Nikad mi nije bila jaca strana. Ama bas n ikad n ije bila i nikad nece.Radije sam sluala Engleku knjizevnost osam sati tjedno nego li glupu fiziku koju naravno na fakultetu nisam brala kao jedan od dodatnih predmeta mada su bili propisani dodatni bodovi iz tog sranja.
Uzimam jedan par tih crnih koznih traperica te ih navlacim na sebe te dok bez problema kapcim hlace za oko mi zapada jedna prelijepa kosulja.Nisam jubitelj nikakvih kosulja ali crna koza otavlja bez daha.Obozavam crnu kozu.Kao i sve sto je crne ili tamnoive boje.Na kraju svlacim hlace koje mi izvrsno pistaju te navlacim nove koje su od tamnog trapera zbog pomisli da bih pretjerala da na sebe oblacim samo kozu.Nakon sto obucem tamne traperice oblacim i koulju koja je mojeg broja.Znam da je Manuele vitke linije ali ne toliko vitke linije.Ili mozda pak ja nisam tako vitka kao sto sam se matrala.Ma zasigurno sam si samo umislila to posto sam sve vise i vise sigurna da nema sanse da sam se udebljala posto stanem bez problema u svu svoju staru odjecu.Zasigurno Manuele kupuje nekoliko manjih brojeva odjece radi minke kad bi neko dosao da pomisli da nosi 36-ticu.Mah zapravo je to nebtno ali opet ,mah zaboravit ćemo ovo.Zaigurno ali ova kosulja ostaje ko mene.Zanam da se Manuele nebih ljutila cak me i tjera da kad sam ovdje da nosim njenu odjecu i daje mi ju kao poklon.tvarno cudna zena,znam.

Odjednom zacujem :

Do you think I'm easy?
Oooh-oooh
Boy, if you're gonna shoot me down
Do it gently
I'm not easy
Oooh-oooh
But go ahead and touch me now
Do it gently

You're fine, you're mine
I'm the mistake you wanna make
Hey-ho, let's go
It's one more chance you gotta take

(Ako zelite mogu vam prevesti ovaj dio pjeme,imate pjesmu sa strane tako da <3 )

Brzo potrcim iz 'ormara' dok krecem u potragu za mobilnim.Poruka ,poruka.Konacno uocavam bijeli mobilni na podu pored prozora te ga podizem.
Pogledam na ekran dok sokirana buljim otvorivsi poruku.

Šalje:Ludi pacijent
Nadam se da te se zabavili jučer i da ćemo ovo ponoviti, doktorice.
P.s zao mi sto nisam mogao ostati jutros ali imao sam nekog posla za obaviti obećajem ,drugi puta neče biti ovako.


Šta?Bila je prva moja idea.Harry?Od kud njegov broj u mojem mobilnom.Zaigurno ga je upisao ujutro prije nego li je otišao.Ponoviti? Ovo ponoviti? Bilo bi lijepo ponoviti pomilim ali ovo nije pametno.Ovo nije zdravo zaboga on je Ludi pacijent kao sto je i sam rekao.

"Anima jesi li?" Zacujem Logana iz prizemlja te samo pospremam mobilni u stražnji džep dok ne odgovaram vec trceci istrcim iz sobe.


---


A sta da vam kazem osim da niste normalni sto jos uvijek citate ovu moju retardiranu pricu.I ne ne kazem to zato da bi vi ono radi pristojnosti pisali da prica uopce nije retardirana i to sranje vec nakon svega i svakakvih obecanja i sto jos uvijek kasnim s nastavcima vi i dalje citate i to u velikooomm veliikooom broju presli smo 2K na prvom Chapteru i to sam slucajno danas shvatila jer je neko komentirao ili votao ne sjecam se prvi dio "DIPLOMAS" I ONO AJME LJUDI 
Ima vas mnogo novih koji citate ovo sranje i stvarno ne znam sta da vam kazem ajme <33
HVALA VAM NA SVEMU jos jednom 

Ne znam kad ce sljedeci nastavak .Mislim da am svakome odg. na pitanje koje je postavio ako nisam slobodno kaze <3
Hvala jos jednom i oprostite ako ima pogresaka <3

AnitaMalik<3

PSYCHOTIC // Harry Styles// Where stories live. Discover now