'PSYCHOTIC' -Chapter 6. "ANNE(Part 1.) "

1.8K 124 10
                                    

Chad je ocistio strop .Kad je zavriso pogledao je u mene koja sam bila naslonjena uz metalna vrata promatrajuci ga.

"Gotovo." progovori on dok je silazi san stolice u jednoj ruci drzeci krpu dok u drugoj vodu sa alkoholom.

"Ok."promrmljala sam.

"Mozda bi bilo najbolje da odes kuci,mislim da se odmoris..." rekao je dok smo izlazili  iz sobe,zakljucala sam jedna pa zatim druga vrata.

"Oh,stvarno ne treba Chad." promrmljala sam.Stvarno ne mislim da meje ona Honestica omela vec jednostavno iznenadila i razljutila.Potpuna sam bijesna samo kad se sjetim  da imam njezin otisak odvratnih zubiju na svojem dlanu.

"Ajde Anima,znam da ti treba malo odmora,a i uostalom zavrsava ti uskoro smijena ,a ionako nemas vise posla ." promrmljao je dok smo koracali prema drugom katu.

"Oh..uredu onda " popustila sam .Koliko ponekad bila tvrdoglava znala sam ovog puta da zapravo Chad ima pravo te da vi stvarno trebala razmisliti o svemu sto se danas dogodilo od one Honestice pa do StylesaOh taj Styles.Plasi me ponekad.Bukne odjednom te za par sekundi vrati se u realnost i potpuno je druga knjiga.

Usli smo u prostoriju za lijecnike.Rekla sam April da cu otici kuci,ona se takodjer slozila sa tim te sam jednostavno zgrabila svoj kaput sa vjesalice uzla torbu te izasla.

Potpuno nesvijesno hodala sam do automobila.Moje misli zaokupile su cijeli moj organizam.Razmisljala sam o svim stvarima odjednom sto je moje tjelo naravno reagiralo laganim trzajem da se saberem.Voljela sam svoje tijelo vratio bi me u realnost.

Upalila sam automobil te krenula u jednosatnu voznju do kuće.

Vozla sam potpuno izgubljena u svojim mislima ,pobovo,samo je vog puta bila je samo osoba tu.Honestica,barem za sad.

Jebena Honestica i njezin prokleti ugriz na mom dlanu.Kako cu to objasniti An ,poludjet ce ako sazna.Jednostavno znam da ce poludjeti.Morala bih slagati." Ne volim kad mi ljudi lazu." harryeve rijeci usle su mi u misli.Ma nevolim ni ja srce,ali kad je frka je frka.Nema druge.Znam da bu poludjela da sazna da me neka ludaca Honestica ugrizla .Nikad me vise nebi pustila da koracam tim hodnicima ili uopce pomirisem zrak u 10 km udaljenosti od ustanove.

Stvarno ponekad mnogo brine i totalno me izludjuje sa tim.Zapravo da budem iskrena brineme cijela ova situacija.Harry takodjer.Stvarno sam danas pomislila da ce me mozda udariti i primjetila sam da mi se ruke trecu ali nisam htjela da on sazna to.Ne.Pacijenta se netreba bojati niti mu pokazivati strahove.Ti mu trebas bit uzor i potpora,strahu ovdje nema mjesta.

Jednostavno moram se suociti sa tim drugim Harryem da bi zapravo mogla protumaciti tko je tko i zasto je on uopce ondje.Dobro znam prijelom licnosti ali radi takvog problema se ne ide u umobolnicu ili lijecniku,prosto to je zapravo neizljeciva 'bolest' koju pacijent mora sam savladati te se  auciti kontrolirati.Vecinom su to slabosti.Slabosti ucine svoje.Iskreno razmisljam o tome da li je mozda i uboica ili tako nesto,mislim onaj drugi Harry ili kako vec da se zove.Bilo bi razumno i objasnjvajuce,ali onda bi spadao pod onu 'sektu sa onom Honesticom.Nikad ne reci nikad.Ugh..Honestica..

Ne mogu vjerovati kakvi su to manipulatori od ljudi.Prvo te prevku svojim jadnim izgledom te te tek onda napadnu kao najotrovnija zmija.Zapravo se necudim uopce sto je mene napala,ja sam izrod uvijek nastradam ,pokupim ono najgore ni necudi me.Stvarno.Radim tek nekoliko dana u bolnici te se vec dogodila 'zabrinjavajuca'smrt,onda ona glupa Honestica,pa Harry.Bojim se sta ce biti sljedece.Mozda tornado ili nesto takvo.Naravno i po obicaju da samo ja nastradam.

Osjetila sam vibraciju mobilnog u svom straznjem dzepu.Izvadila sam mmobilni iz dzepa pazljivo jednom rukom drzeci upravljac i jos pazljivije promatrajuci cestu svojim plavim ocima.

"An" pisalo je na ekracu.

"Sto je bilo?" Upitala sam ju.

"Zdravo i tebi.." promrmljala je.

"Zdravo,sta si trebala vozim." promrmljala sam ponovo.

"Oh,htjela sam te pitati kad dolazis posto ja danas idem malo kasnije na posao,pa me zanimalo dal ces doci prije nego li ja odem.2 rekla ej nesigurno.

"Koliko je sad?" Upitala sam ju.

"Sedam." govori nekako odsutno.

"Da,dolazim da 5 minuta ,imam jos par blokova do zgrade." nastavim

"Ajde idem,vozim.Vidimo se." rekla sam te poklopila ne cekajuci da odgovori." Sad tek je trebala zavrsiti moja smijena.Mogla sam radje ostati tamo i jednostavno nebi srela An i nebi joj trebala lagati.Cek,a sta da joj velim?Da sam se ogrebla? Ne nece povjerovati ili mozda..ma ne nisam takav baksuz.

Voznja je trajala jos nekoliko minuta te sam parkirala ispred nase zgrade.Duboko sam udahnula ,odvezala pojas i izasla na hladan povjetarac koji je puhao.9 mjesec je ne cudi me ,pocinje jesen i jednostavno moramo se naviknuti na to mada je ovdje u Londonu uvijek jesensko vrijeme.

Zakljucala sam vrata te usla u zgradu.E sad mi nek pomognu svi Sveci da An ne prokuzi sto se dogodilo.

--

Oprostite sto je dosadan nastavak.To je zapravo jedan dio nastavka drugi ce biti sutra  oko 21:00

Odlucila sam ga podijeliti da jednostavno da bolje uocite Animino razmisljanje.

HTJELA BIH DA MI KAZETE STA OCEKUJETE OD OVE PRICE,JE LI DOSADNA?MISLIM POCETAK JE UVIJEK TAKAV,TREBA MI MALO VREMENA DA RAZJASNIM SVE TE DA POKRENEM RADNJU,ONDA CE NASTAVCI BITI BOLJI.

E DA I HTJELA BIH DA MI VELITE KOJI DJELOVI SU VAM NERAZUMNI ,KOJI VAS POMALO ZBUNE A KOJI SU VAM NAJDRAZI <3

ajme nemate pojma koliko ste me iznenadili .Nije proslo ni 24h a toliko vas je procitalo nastavak i moju pricu <3

Nadam se da cete i tako nastaviti. <3 <3

Oprostite ako ima pogresaka.

Ly <3

AnitaMalik <3

PSYCHOTIC // Harry Styles// Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz