PSYCHOTIC-Chapter 4. " BLOOD "

2K 138 12
                                    

Stajala sam ispred Sobe 269 te se pripremala na ono najgore.Zapravo nisam ni zapravo znala ko se nalazi unutra ali svaki odlazak u bilo koju prostoriju ovdje je iznenadjujuce opasna.Pored mene stajao je Chad , cuvar koji zapravo cuva sve ove tri sobe u koje bi ja trebala uci.
"Jesi li u redu?" Upitao me Chad
"Da jesam samo ne znam sto mogu ocekiati ." iskreno sam mu odgovorila.
"Oh ovdje pa tu ti je vrlo zivahno,naravno za nas.Djevojka, mlada djevojka od nekih 19 godina .Ubila je oca.Spada pod drugu vrstu.Mislim ovo dvoje spadaju pod drugu vrstu." objasnio je dok je pokazivao na vrata broj 267.
"A Styles?" Upitala sam odmah ne razmisljajuci.
"Harry,on je u prvoj vrsti.Barem za sad." rekao je te otkljucao vrata sobe broj 269.
Usla sam unutra za Chadom te se susrela sam potpunim mrakom.Oh ta djevojka ocito voli mrak.
Zakoracali smo jos nekoliko koraka.Nisam mogla dokuciti u kakvim se sobama nalaze posto je ovdje samo djevojka bila osvjetljena mjesecinom koja je dopirala s prozora.
Pogledala sam malo bolje u nju te primjetila njezinu crnu podulju kosu te vitku figuru koja je bila skvrcena na bolnickom zeljeznom krevetu.
"Ti si novak?" Upitala je hrapavim glasom djevojka ne pogledavsi me.
"Da ja sam nova,otkud znas? Mislim nisi me ni pogledala." prosaptala sam dok sam joj prilazila.
Prva faza mora biti upoznavanje ,zapravo da mi se sama predstavi te zatim moram procijeniti dal bi joj trebala prici sama ili uz pomoc zastitara ali ja nisam ,ja sam samo krenula prema njoj ne razmisljjuci o gresci kojoj upravo radim.
"Ne osjecam onaj uzasan parfen Monice." rekla je hrapavim glasom ponovo ne pogledavsi me.
"Ajde molim te pogledaj me,Ja sam Anima Ereiz i tvoja sam lijecnica od sada pa nadalje." rekla sam te joj pruzila ruku ipak bonton nalaze da prvo starija osoba mora pruziti ruku u znak pozdrava,a koliko ja znam ona ima 19 godina dok ja imam malo, ma zapravo dosta vise.
"Caroline Honest." rekla je ovog puta gledajuci izravno u moje plave oci.Stvorile smo neki plavi kontakt ocima te sam mogla procitati bol,veliku bol u njezinm ocima.Mlado i vjerojatno nijezno lice mlade djevojke bilo je prekriveno zasusenim suzama dok su veliki podocnjaci bili izrazeni ispod ociju.
Pogledala je u moju ruku te ne promisljeno umijesto da mi pruzi ruku priblizila svoje usne ,sve se to dogadjalo samo u nekoliko sekundi .Vrisnula sam dok je svojim zubima probila moju glatku kozu.Pokusala sam se odmaknuti.Jos jace je utisnula svoje zube o moju kozu probijajuci ju jos vise.
Chad je ubrzo primio djevojku te ju povukao dok mi se ona samo zadovoljno smijesila dok je krv tekla do mojih prtiju te napustala moje tijelo ostavljajuci krvave tragove na plavim plocicama sobe.
"Da li si u redu?" Upitao me zabrinuto Chad dok je vezao djevojku na krevet da se trenutno ne moze ni pomaknuti milimetar glavom.Vristala je te vjerojatno probudila moguce pacijente nedaleko od nje.
"Jesi li ti normalna? Pokusavam lijepo prici ti ,a ti tako? Vi ste svi ludi ovdje,Svi do jednoga nema nikog normalnog.Pa sta se uopce cudim ?Zato si i ovdje !! Obicna luda babetino!!! " Vikala sam ne odgovorivsi Chadu na pitanje.
Ona se glasnije nasmijala te joj je Chad jos jace pricvrstio remen te je od boli vrisnula najglasnije moguce.
"Za ovo ce ti saznati Anastasia ,pa se ptaj onda da li ces i dalje biti ovakva." rekao joj je Chad .
Okrenula sam se te izasla iz prostorje.
April je ulazila u Harryevu sobu vjerojatno u potragu za mnom.Taman je stajala na pragu otvorenih vratiju dok me ugledala.Pogledala je u moju ruku kojoj nije prestajala krvariti te sam ja opsovala najglasnije moguce .
Harry je provirio glavu napolje te pogledao u mene iznenadjeno  a nakon tog zaprepasceno kad je pogledao u moju desnu ruku.
"O moj boze Anima sto se dogodilo?" Upitala je zacudjeno.
"Imas li ovdje mozda sredsta za dezifenkciju posto je moja oprema ostala tamo?" Upitala sam sad vec znatno smirenija .
"Da imam .ajde ja cu pregledati ostale samo mi reci gde si stala?" upitala me te smo usle u Harryevu sobu.
Harry je sjeo na krevet dok je April svu opremu stavila na stol.
"Ajde reci mi sta se dogodilo ,gdje si ovo napravila?" Upitala me
"Zar ne vidis ugriz? Jebote ona kuja ...Ughh..Ona iz sobe 269 me ugrizla dok sam joj pruzila ruku." vikala sam .Toliko o mojoj smirenosti.
"Ugrizla te?" Upitala je zabrinuto.
"Ona ima problem sa nekontroliranim radnjama. " pojasnila mi je zabrinuto.
"Jesi li cijepljena provtiv bjesnoce i tih sranja? Upitala me.
"Jesam ,naravno da jesam ali svejedno pogledaj ovo sto mi je uradila." nastavila sam
"Krvi cu joj se napiti,svima njima u ovoj prokletoj bolnici ako veceras naprave neko sranje.! " Viknula sam
"Ajde smiri se i ocisti ovo te pokusaj ne znam procijeni dal treba sivati ili ne."rekla je te izasla iz Harryeve sobe.
Polozila sam ruku na stol te je krv pocela polagano teci po stolu te ostavljati krvave tragove.
"Gadan ugriz." prosaptao je Harry dok se premjestao na stolicu nasuprot mene.
Uzasno sam iznervirana,drugi jebeno drugi dan i dogodi se vec sve ovo.Ovaj ugriz,ma nabijem ja nakurac onu Caroline i jos k tome se preziva Honest .Ma nabijem ja tvoju Honest u tri lijepe.
Otvorila sam oprem te trazila potrebne stvari za dezifekciju rane te da jednostavno nekako ublazim bol.
"Daj ja cu ti ovo ocistiti,ne mozes jednom rukom ." rekao je te mi pomogao izvaditi ostatak stvari.
Samouvjereno je preblizio stolicu mojoj tako da su nam se koljena doticala.
"Znas li uopce ?" Upitala sam nesigurno.
Zacula sam hrapavi smijeh s moje lijeve strane.Harry .
"To sto sam ovdje ne znaci da sam nesposoban." cinicno je progovorio.
"Nisam mislila tako,mislim..." pokusala sam naci prave rijeci.Iskreno sam mislila da su svi ovdje vise nesposobni i pomalo onako lijevi ( oke lol.).
Odjednom je pritisnuo alkohol na moj osteceni zglob te sam prosiktala i poskocila na stolici.Harry se nasmijao te rekao "Pa to je samo malo alkohola." rekao je te odmakao gazu sa moje ruke.Nasmijala sam se na to posto kopira moje jucerasnje rijeci.
"Naravno,"rekla sam te mu se nakezila.
"Pogledaj." rekao je nakon sto je pazljivo ocistio ranu te namazao kremom da zapravo krv ne potjece vise toliko snazno.
Pogledala sam u svoju ruku te ugledala veliku ranu koju naravno necu sivati.Zapravo i iskreno bojim se igala,mislim koje bi trebale biti namijenjene meni i svih tih stvari koje su vezane uz bolnicki posao.Cuno da mi nije doslo slabo kad sam primjetila kako mi krv tece nekontrolisano ali ipak nije.Mislim mogu gledati to na drugima bez problema bez da mi srce zakuca jace ali na sebi ne.Cudno zar ne? Lijecnica a da ima strah od izvodjenja svih ti radova na meni.Zapravo sve je pocelo kad sam odlucila ici za lijecnicu vise prakse.Jednostavno kad shvatite sta sve mogu raditi svama i poslijedice tog jednostavno nije vam sve jedno.
"Necu sivati." progovorila sam dok sam pogledala u njegov iznenadjen izraz lica.I ja i on smo znali da zapravo bi to trebalo sivati da se jednostavno ne zarazi posto se nalazi na ruci i vrlo je duboka rana,mala u obliku kruga ali vrlo duboka.Okolina ruke mi je crvena sto znaci da bi mogla dobiti infekciju ili nesto slicno sto je jos jedan znak da bi zapravo trebala zasiti ranu,ali ne ja ne dam .
"Molim?" glasnije i vidno iznenadjen je upitao uzimajuci moju ruku u   svoju hladnu te ju pribljizio svom licu izbliza pogledavajuci ranu.
Nasmijesila sam se njegovom namrstenom izrazu kad je pogledao moju ranu.
"Sivat ces ovo." rekao je strogo.
"Necu." rekla sam
"Hoces." uporno je rekao.
"Necu,kad ti kazem ." nastavila sam svoju teoriju ipak ne sivanja.
"Zasto?" Upitao je iznenada.
"Sta zasto?" pravila sam se glupa.
"Zasto neces sivati ranu?" Upitao je
"Jenostavno smatram da nije pogodno." Pokusavala sam se nekako izvuci da zapravo ne kazem pravu istinu.Vjerjem da bi se ovdje valjao po podu od smijeha.
Odjednom pomjena ,nasmijeno lice te zaigrane zelene oci promijenile su cijelu pricu.Namrsteno lice te bjesne oci.
"Ne lazi mi." prosikato je
Glupaco ima prijelom licnosti! Oke kako da ga smirim da se vrati.Ovo je zapravo vrlo bolno za njega,mislim kad postene onaj drugi.Ko drugi uopce? Edward? Harry ili ima neko sasvim trece ime?
Unutar njega odvija se zustra borba za opstanak i ako ga ne smirim nekako jednostavno znam da ce puknut.Ne znam sta ce uraditi ali ne izgleda mi kao da ce mi pokazivat svoje akrobacije ili nesto slicno vec da cu zapravo visjeti sa stropa kao neka ukrasna lampa ili nesto slicno.Mozda je najbolje da jednostavno odem?Da to bi bilo najbolje.
Ubrzo sam ustala te krenula pema izlazu najbrze moguce,ali veliko i krupno tijelo stalo mi je na put.
"Bojis li me se?" Upitao je Harry nakon nekoliko minuta sutnje.
"Ne,trebala bih?" Upitala sam nesigurno.Osjecala sam ogroman strah ali jednostavno mu ne smijem pokazati takvo sto.
"Naravno duso,..sad si na mojem teritoriju..." sapnuo je na moje uho dok sam ja tek sad registrirala da zapravo prostor izmedju nas nije postojao.

---
Nadam se da vam nije ovo zbunjujuce i malo prebrzo.
Postoje znaci dva Harrya kao i sto ste mogli zakljuciti po prijelomu licnosti.Znate li uopce sto je to? Mislim znate sto je DID I DIP? mislim ne znam pise li na netu nesto od tog a ne znam puno ime bolesti.Ako zelite mogu vam objasniti u drugom nastavku ispod ? Mislim da vam bude sve jasnije.
Ovako mislim nikad nisam bila u nekoj psihijatrijskoj ustanovi tako da ne znam kako funjkcionira unutra pa evo to je od prilike neka moja masta.Shvacate? Znaci mislim znam da sigurno pacijenti nemaju toliko prostora i to ali ovako mi se vise svidja.
Zanima me da li ste se nadali ugrizu ili ?
Hvala vam sto citate i votajete i naravno komentirate moju pricu.Nemate pojma koliko mi zapravo znaci to <3
Nastavak u utorak oko 22:00 :)
oprostite ako ima pogresaka :)
AnitaMalik

PSYCHOTIC // Harry Styles// Where stories live. Discover now