'PSYCHOTIC' -Chapter 16. "SEX"

1.6K 121 16
                                    

Kao sto sam i obecala,uzivajte u nastavku. <3
Poslusajte pjesmu,ja sam ju slusala dok sam pisala nastavak tako da..:)

"Jesi li sigurna?" Upita me dok me promatra potpuno golu na krevetu.Rukama prolazi po mojim malim grudima te ih lagano masirajuci dok moje stenjanje postavje sve teze i jace.
Ne odgovorim vec samo potvrdno kimnem glavom uzivajuci u njegovim dodirima.Povlacim ga za kovrce dok uzivam u njegovim pokretima u meni.Ubrzano disem kroz usta dok ga promatram kako se napinje te uzdise svaki minut sve teze i teze.....

"O boze potreban mi je sex." kazem sama sebi dok se naglo probudim ugledavsi mrak te mjesec koji bi obasjavao pokoji predmet u mojoj sobi dajuci mi do znanja da je to ipak samo san nista vise.Mada nije lose sanjati Harry-a u takvoj poziciji.Cek sta? Harry i ja vodili smo 'ljubav' u mojem snu.Stvarno sam poludjela,i ludim svakim danom sve vise i vise.
Mah to je samo san,mozda ni to nije bio Harry posto mu nisam mogla vidjeti lice ,ali priznajem uzivala sam,ali u snu.
Bacila sam pogled na digitalni sat pokraj kreveta te ugledala ne bas lijepe brojke s obzirom da radim od pola 8. 04:45 je .NIje ni cudo sto je jos mrak ,ali sigurna sam da necu zaspati ako ne prosetam ili se barem ne dignem s kreveta.Ne znam neka cudna navika.
ustala sam iz kreveta te zasla samo u pidzami bez jakne ili neceg sto bi me ugrijalo u ovakvo sjevjeze i proljetno jutro.Izasla sam iz stana vrteci kljuc oko kaziprsta silazeci stepenicama osjecajuci hladnocu bosih stopala po plocicama hodnika.
Da me upravo netko vidi pomislio bi da sam luda.Luda djevojka samo u tankoj pidzami bosih nogu kako hoda sva rascupana parkom pored zgrade u kojoj stanuje.
Nadam se da me nitko nece primjetiti jer se nebi cudila da me ujutro posjeti Mrs.Anastasia.
"Sudbina.Svi jednom prodjemo ono ludilo.Neko prije netko kasnije,nekog prodje a nekog ne." Kazem jednostavno sama sebi u mislima te sjedam na obliznju klupicu dok mi misli odjednom odlete u vecersanji san.Prelje san.Vecera,voznja kuci i onda sex koji mi zarko treba barem tako kaze Suzie.
Mozda je i Suzie u pravu,ali imam dvadesetpet godina.Mislim da sam prestara za takve stvari ipak ona ima dugu vezu i starija je samo nekoliko mjeseci od mene.Mozda je vrijeme da pronadjem kako se ono kaze covjeka svog zivota.Mada ja ne vjerujem u ljubav i u ta sva silna sranja.Samoca mi pase i uvjek ce ali i kao sto Suzie kaze potreban mi je sex.Ipak nije lijepo koristiti muski rod samo radi sex-a,mada poneki nas koriste samo radi toga,ali zene nisu takve.barem nebi trebale biti,ali pogledajte mene.Slika i prilika muskog 'gada'.
"Samo ti i ja." kazem sama sebi upucujuci te rijeci samoci koja se suljala kao najspretniji lovac ,ali ne dovoljno spretan da ga ne primjetim.
"Uvijek,sami." nadodam sama sebi te se skvrcim na klupici pokusavajuci zagrijati svoje ledeno tjelo koju je samoca svakog  minuta sve vise i vise hladila laganim izdahom prohladjenog vjetra.
Mozda treba pokusati.pomislim te me polovica mene pokusava uvjeriti da ne treba ni pokusati vec samo odustati ne krenuvsi u tu zvanu potragu za 'pravim ' muskarcem,ali druga polovica nadjacava te ustajem odlucna sapcuci "Ne jos,samoco." kazem te ulazim natrag u zgradu i u stan .

°°°

"Definitivno ti je potreban sex." Gukne Suzie dok zavrsavam pricu svog sna.
"I to s Harry-em" posprdno kaze dok ju ja udaram sakom u rame a ona jaukne gledajuci me ubilackim pogledom koji je bio sve samo ne ubilacki.
"Ne s Harryem." kazem dok se smijem njezinoj ideji.
"Zasto ne?" Zgodan i nadaren mladic.Sigurno je prava zijerka u krevetu." zaprede te se nasmije.
"O boze Suzie ti nisi bila takva prije mjesec i nesto." kazem te nadodam
"Sto ti se dogodilo,tko je ukrao moju milu Suzie i doveo ovu seksualnu napast umjesto nej?" kazem te obej umiremo od mijeha.
"Nitko nije ukrao mene i doveo mene." kaze ne svacajuci svoju zbunjenu recenicu.
"Mislis nitko nije uzeo dobu tebe i doveo perverznu tebe." ispravim ju te ona samo kimne glavom.
"Stvarno bi mogla potraziti Harry-a i reci mu da si ti sex bomba u krevetu te nek to isproba." kaze Suzie te nastavlja." i jos mu trebas nadodati da je vjerojatno on prava zvijer u krevetu te da bi si vi odlicno pasali te bi mogli isprobati par razlcitih poza." zavrsava jedva progovarajuci posljednje rijeci od smijeha.
"Ti stvarno nisi normalna:" kazem 
"I samo da znas ja nisam sex bomba u krevetu ja sam sex atomska bomba u krevetu." ispavljam ju dok se obje jos vise poinjemo smijati.
"Dobro je to sto mejnjas April dok se ne vrati tako da smo uvijek zajedno.Ponekad je s njom stvarno dosadno i tmurno pogotovo dok joj je zarucnik bolestan." kaze dok se malo smirimo 
"Nadam se da ce ozdraviti." kazem ozbiljno misljeci to.
"Nadam se da oce,ali rekla je da su vrlo male sanse." kaze Suzie sad tisim i mirnijim tonom .
"Ali postoji sansa." kazem.
"Sve dok dise postoji sansa." kazem te nastavim " Postoji sansa,postoji ono nesto sto daje nadu.April je uz njega i on mora znati da ga voli i to je najbitnije.Da ga voli bez obzira na sve.Znas da ja ne vjerujem u ljubav ,ali kada je ovakva ljubav u pitanju jednostavno polacim to." kazem 
"A za sebe?" Upita Suzie "Povlacis to i za sebe?" 
"Povlacim li?" potise progovorim " Ne dok se ne ostvari,dok ne naidje netko zbog koga ce mi srce nabijati kao da zeli iskociti iz mog tjela ueleci otici u njegovo." kazem objasnjavajuci joj.
"A sto ako se ne dogodi?" Upita ponovo Suzie.
"Ako se ne dogodi?" ponovim
"Onda ostajemo samo.... ti i ja"kazem sapcujuci zadnje dvije rijeciprisjecajuci se jutarnje setnje parkom.
"Ali dat ces priliku?" Upita 
"Dat cu priliku,dat cu priliku da me razuvjeri.Ali narano nece ta prilika trajati zauvijek." kazem.
"Nece trajati zauvijek?" Upita ponovo sad vec oprezno shvacajuci da smo malo pre daliko otisle sa ovom temom o toj nepobjedivoj ljubavi.
"Nece." kazem te vibracija mog mobilnog na stolu prekida nas u nasem dubokoumnom razgovoru te uzimam mobilni susrecucui se sa porukom od moje majke koja je glasila "LJUBAVI,POSLIJE POSLA CEKAMO TE OTAC I JA ,TREBAMO RAZGOVARATI." citam poruku jos jednom te zabrinuto odgovorim "NESTO SE DOGODILO?" Te ubrzo stize odgovor " NE ,U VEZI VJENCANJA JE." pisalo je te neko olaksanje prolazi mojim tjelom.
"Nesto se dogodilo?" Uputa Suzie primjetivsi moju nekolikominutnu napetost.
"Ne .kazem te nastavim 
"Majka mi je poslala poruku da trebamo razgovarati u vezi vejncanja."
"Mnuelinog ili? " upita 
"Vjerojatno." kazem .
"Ne znam nista samo je to napisala i rekla je da ce me cekati ona i otac." kazem jos uvijek osjecajuci tu neku napetost koja mi se kolala venama.

°°°

"ljubavi." prosapta majka dok me grli nekako odbojno i hladno.
"Cudni ste." kazem sad vec sigurna da nije rijec o vjencanju vec da je to samo bilo pokrivalo za ono sto me ceka.Mozda je najbolje da se ja vratim na posao i jednostavno ignoriam poruku majke te ne dolazim ovdje ne zeleci otkriti nesto sto mi se sigurno nece svidjeti.
"Duso." zapocinje otac.
"Nesto se dogodilo?" upitam te nastaje tisina.
"Ovaj razgovor nema nikakve veze s vjencanjem." kazem sad vec sigurna u to ali ocekujuci njihovo priznanje.
Opet anstaje tisina te ja malo povisujem ton." Odgovorite mi!" nemirno se komesam na stolici te gledam cas u jednog cas u drugog ocekujuci da netko od njih progovori.
"Otac i ja.." zapocinje majka te zastaje
"rastat cemo se." nadoda se otac .
Prasak,Bum atomska bomba eksplodira mi u glavi te svacam jednu stvar.Smoca.Samoca je ono sto ce meni zapravo trebati ikad u zivotu.
"Rastajete?" Zbunjono upitam sakrivajuc suze koje su htjele svake minute na vidjelo.
"Nismo jedno za drugo." kaze majka.
"Niste jedno za drugo? Pobogu sta ste onda radili 25 godina zajedno u braku ako ste tek sad shvatili da niste jedan za drugo." kazem pomalo uzrujano ali jos uvijek ne pokazujuci koliko me zapravo boli rastava roditelja.
"Jednostavno nismo." progovara majka.
Ustajem sa stolice ne odgovorivsi nista te izlazim iz kafica u kojem smo se nalazili te se upucujem pjeske do svog stana koji je udaljen svega nekih dvadesetak minuta od kafica.
Samoca,samoca,samoca.Mozda jednostavn ne trebam ni pokusati potraziti tu svoju 'polovicu' ako cu se jednostavno samo jednog dana rastati od nje.Kakav je trik u tome?Cemu ta kratka sreca ako nakon nje nastupa bol i patnja i ta ogromna samoca koja nas sve ceka ,nekog prije nekog kasnije.


~~

Nadam se da sam se oduzila za one kratke nastavke i na sve one pogreske u pisanju,ovog puta pisem preko laptopa tako da se nadam da nema gresaka,mada moze se desiti :)
i sta kazete?
Svidja vam se?Da nastavim ovako ili da vratim onu 'ne ludu ' Animu? Jos sve mogu promjeniti u zadnji trenutak tako da nista se ne nadajte :)
Nastavak je duzi nego prosli tako da se nadam da ste zadovoljni.
Voljela bih kad bi iskomentirali to u vezi ove samoce i tog svega..hvala vam sto jos uvijek citate :)
Ako imate prituzbe slobodno kazite,iskreno vise voli  prituzbe jer znam da je ova prica daleko od savrsenstva i da ima mnogo nejasnica i nepreglednisti te da je u nekim djelovima dosadna i sve.
Pa ako imate prituzbe slobodno kazite,ja cu se pokusati popraviti jer kako se kaze na pogreskama se uci :)
Hvala svima sto citate i da imo preko 5.3k+  redsa 190+ komentara i 450+ voteda
Nisam napravila onaj A/N autora jer sam ga napravila u pred proslom anstavku i mislim da trenutno nemamo bas puno novih pitanja.
Naravno ako imate pitanja slobodno pitajte i naravno nagadjajte jer se dobro nasmijem vasim nagadjanjima i ponekad stvarno pogodite i nemate pojma koliko me razveselite time..<3
Hvala vam i u ime Anime i Harry-a naravn ne zaboravimo i nasu Suzie ..ona vam isto takodjer zahvaljuje na svemu .Hvala vam sto uopste jos uvijek citate i sto jos uvijek pratite ovu glupavu pricu <3
Hvala vam na svemu najbolji ste <3
Love All <3
AnitaMalik

PSYCHOTIC // Harry Styles// Место, где живут истории. Откройте их для себя