PSYCHOTIC - Chapter 10. "MANUELE"

1.6K 121 16
                                    

"Harry,Harry,Harry." tiho sam saputala u automobilu dok sam vozila do kafica u kojem cu se sastati sa majkom i Manuele.

"Sta mi radis Harry?" kazem ponovo te se nasmijem sama sebi.Zaljubljenost il pak neka prolazna faza?

Prolazna faza.Ljubav ne postoji,rekla bih.Postoji privlacnost koja ne traje zauvijek,ili pak mozda ipak postoji?Harry.Stvarno sam prolupala.Poljubila sam ga.Jebote Anima poljubila si ga.Svog pacjenta.Ma sapunica ipo rekla bih.

Smijala sam se kao kreten ,ali zabrinuti kreten.Zabrnjava me i totalno me zbunjuje.Stvarno ne znam sto od njega mogu ocekivati.Mislim ipak nije mala stvar prijelom licnosti.To je veliki i moglo bi se reci preveliki problem.Mada Harry je presladak.Oke zbunjujem samo sebe.

Misli su mi toliko uzbrkane da ni ne znam sta se trenutno dogadja.Parkiram automobil te izadjem,zakljucam ga te krenem u kafic u kojem vidim odavde svoju majku nasmijesenu.Uvijek je nasmijana i kad je sretna i kad bi najradje zaplakala.Zanm ja nju.Iam tu neku masku srece dok u sebi ponekad trune.

"Oh stigla si srce." kaze majka ustajuci i zaglivsi me.

" Da,evo me." mrmljam dok se odmicem od majke zagrlivs Manuele.

"Dugo se nismo vidjele." kaze Manuele.

" Da prosla je godina i nesto vise." kazem dok se odmicem ,narucujem vrucu cokoladu te sjedajuci pored majke.

"Da ,zacudo proslo je mnogo vremena." kaze zamisljeno.

"Jesti li kupila haljinu?" Upita znatizeljno gledajuci cas u mene cas u moju majku.

"Ne jednu vec dvije." kaze majka saljivo dok ispija svoj caj.

"Stvarno? " nasmijeseno upita Manuele.

" Da,nisam se mogla odluciti koju cu kupiti,pa sam kupila obje." Kazem dok namijeseno geldam u konobaricu koja mi donosi vrucu cokoladu.

"Izvolite" mrmlja konobarica dok mi pruza vrucu cokoladu ispred mene.

"Hvala." Kazem te mi se ona velikodusno nasmije i okrene ledja te ode.

"Vidim jos nisi prerasla vrucu coklodau." kaze Manuele.

"Ne,naravno da ne.Vjerojatno ju nikad necu prerasti." Kazem nesto ozbiljnije.Nisam znala dal je to bila kritika ili samo sala,jednostavno nisam uspjela razaznati njezin pogled koji mi je upucivala kad je gledala u mene i u moju vrucu cokoladu.

"Ma da se vratim na vjencanje." Mrmlja zatvarajuci temu o vrucoj cokoladi i mom prerastanju nje.

Uvijek je imala neke kritike,naravno ja sam ih uvjek morala slusati i postivati mada mi nije bila majka ili cak u rodu,ali postivala sam nju i njene kritike zato sto je najbolja prijateljica moje mame kao i sto ej vjerojatno obrnuto posto je  moja majka njena kuma na vjencanju.

"Znaci,djeveruse su isprobale haljine,bas mi je zao sto nisi htjela biti djeverusa." kaze pogledavsi me ponovo.

"Manuele ne da nisam htjela nego jednostavno nisam znala dal cu biti  u mogucnosti uopce doci na vase vjencanje." kazem u svoju obranu.Naravno to je bila istina.

Nisam bial sigurna za radno vrijeme te da li cu uopce biti onda u Londonu.Vjerojatno se naljutila na to jer je racunala na mene kao na njenu djeverusu posto je ocekivala da sam ja njezina buduca " snaha." Mos misliti da cu ja biti njezina snaha,njen zlatni sincic je p-e-d-e-r i pale ga M-U-S-K-A-R-C-I ,a ne zene.Mada smo veoma slicni i u dobrim smo odnosima ( prijateljskim) i imamo mnogo zajednickih tema posto on takodjer  studira ono sto sam ja samo je jednu godinu pauzirao.

"Matheo jedva ceka da te vidi. " ( ne znam dal sam spomenula njegovo ime prije ,ako jesam ne ljutite se ne pamtim bas imena,a i nastavka vec nije bilo neko vrijeme.)

"Molim vas ne zelim ponovo zapocinjati ovu temu." Kazem dok ju poprijeko pogledavam nadajuci se da ce zavrsiti  tu temu.

"Zasto?Pa vi ste stvoreni jedan za drugog." kaze smijeseci se.Zenska,ako smo stvoreni jedan za drugog onda bih ja trebala biti musko,a ne zensko.

"Dobro necemo sad o tome,pricaj mi o pripremama za vjencanje ovo sto ti je ostalo za posljednji mjesec." kaze majka mijenjajuci temu.zahvalna sam joj jer bi vjerojatno ta Manuelina bijela ispeglana kosulja bila polivena njezinom turskom kavom...

HARRY'S POV ( mislim da je opcenito prvi pov u ovoj prici.Znaci sad imate malo Harrya.Uzivajte )

"Trebali ste me upraviteljice?" Upitao sam dok su strazari zatvarali vrata zamnom nakon sto sa usao.Anastasia je bila zadubljena u svoje papire te svojim dugim noktima prelazila preko lijevog ramena,desnom rukom( shvacate ovu pozu?)

"Harry,vjerjatno si nauo za svoj odlazak uskoro? " Upitala me.

Kimnuo sam potvrdno glavom sjedajuci na stolicu nasuprot nje.

"Ovako Harry,znaci,odlazis za dva tjedna,tako sam se dogovorila sa tvojom majkom Anne ." kaze.

Dva tjedna?Mislim cak mi se i mjesec cinio brzo,a sad dva tjedna.

Mislim drago mi je naravno sto odlazim iz ovog mucilistva,ali ne znam nekako mi je sve skupa ovo cudno i zacjelo prebrzo.Da zapravo prebrzo je sve ovo.Mislim nisam ocekivalo tako brzi  odlazak..

~~~

Ovaj POV od Harrya ce se nastaviti u sljedecem nastavku.Stvarno mi je zao sto kasnim,ali danas sam dosla u novi razred ( idem u 2 srednji sad ,a prebacila sam se u drugu skolu posto sam se preselila) .Ljudi ovo je najjcudniji razred ikad.Znam da sam to mislila i kad sam prosle godine stigla u onaj razred,ali ovo je vjerojatno vrhunac vrhunca.Uopce se ne snalazim u skoli ima toliko ucionica i nekih brojeva i slova ( npr.25A i takva sranja)  i nisu po redane tako da mi je pregrozno ,ukratko da vam velim.Toliko sam tuzna tako da ne znam kako sam uopce napisala ovaj nastavak.Uzasno mi fali moj prijasnji razred ,mada znam da cu se ubrzo naviknuti na ovaj novi.

*Kako je vama bio prvi dan skole? ( mislim oni koji su danas isli? )

Oprostte sto je nastavak kratak i sto ima mnogo pogresaka i svega ali jednostavno u skou sam jos uvjek i nekako uzbudjena i sve tako da se nadam da se ne ljutite :)

# Mozda sad mislite da je ovaj potpuno bezvezan nastavak i sve to ,ali nije jer imamo dvije vazne stvari koje dovodim do nekog kako bih ja to rekla ' vrhunca' .

#Vjencanje i Harryev odlazak prije.

Oprostite na pogreskama ne znam kad ce sljedeci anstavak vjerojatno u petak ili u subotu.

Ly <3

°AnitaMalik°

PSYCHOTIC // Harry Styles// Where stories live. Discover now