'PSYCHOTIC' - spojler za ->Chapter 22.

1.2K 102 6
                                    

(OBAVEZNO PROCITAJTE :
Ovako znači nagovorila me Natasa da napravim stranicu na fb-u za ovu priču ali ću i početi objavljivati sve.Pa bilo bi lijepo da posjetite jer ču stavljati tokom tjedna neke male spojlere i slično i bit će uzbudljivo.Nadam se.
E da i instagram ću isto vjerojatno napraviti.Na sta cete vi mene sve nagovoriti.Znači link stranice koju sam UPRAV NAPRAVILA bit ce u komentaru i na mom profilu na Wattpadu i vjerojatno ću još reko fb-a napisat ili neš.Vidjet cu.Mnogo bi mi znacilo kad bi posjetili i svasta nesto <3.)

-Zanci uzivajte u kratkom dvodjelnom spojleru..Samo sam htjela da vas obavjestim što se tiče ovog djela sa fb-stranicom PSYCHOTIC-AnitaMalik

****

"Kako je bilo na vjencanju?" Upita Suzie cim udjem u prostoriju za zaposlenike.
"Solidno." kažem zagonetno dok skeniram cijelu prostoriju.
"Solidno?" Podigne obrvu te ustane sa fotelje.Povuče me iz prostorije te me vuće do blagavonice.
"I?" Ušita dok sjeda odmah na prvu stolicu do vratiju.
Ja šutim i polagano sjedam.Uzimam si vremena dok ona polagano več gubi živce.
"Pa.." započne.
"Sa kime i kako je bilo?" Upita dok me gleda zagonetno.
"Harry." rekla sam dok sam spustila pogled ali svejedno sam uspijela vidjeti njezino sokirano,sretno sokirano lice.
"Fakat?U jebote Anima!" Vikne Suzie.
"Da bio je na vjencanju i napili smo se i jednostavno desilo se." Rekla sam dok sam primjetila kako Suzie svake minute osmjeh raste sve vise i vise.
"I sta je bilo sljedeceg jutra?" Upita znatizeljno.
"Pa ovako sljedeceg jutra ga nije bilo ali zato danas ujutro je bio." rekla sam brzo sve u jendom dahu dok je Suzie samo sutjela i zaginetno se smijesila.

****

"Dodji." kaže hrapavim glasom 
Prišla sam te me on povukao bliže sebi.
"Nemaš pojma koliko si mi nedostajala danas." kaže dok me stiska svojim  dugim i velikim rukama oko struka.
"Harry,sve ovo ide nekako ubrzano." kažem dok mu objašnjavam da zapravo sve ovo je zapravo započelo na neki način zbog glupog pijansta i ne želim da to radi ako misli da mora radi mene i mojih osjećaja koji su se odjednom probudili.
"Kako mislis prebrzo?" Upita sad nešto ozbiljnije dok primječujem da mu oči poćinju poprimati crnkastu boju.Samo ne to.Anima izvuci se kako znaš i umiješ.


*****


--
Evo zašto sam stavila spojler a ne cijeli anstavak ovako ovaj nastavak ce biti dulji od bilokojeg kojeg sam ikad napisala i stvarno zelim da bude odlican jer sam pripremila u ovom nastavku toliko toga i stvarno zelim da zavrsim nastavak kako spada.
Trebalo mi je cijeli dan da smislim sta ce se desavati i cijeli dan sam pisakrala po malo i sve ali ejdnostavno nisam stigla stoga sam samo dolsla najaviti neke djelove da se grizete malo vise nego inace i dosla sam vam javiti da sam napravila fb stranicu koju mozete naci u komentaru -link mislim ahah <3 

-Vjerojatno ima pogresaka koje nisam provjeravala posto nastavak nije zavrsen jer za ovaj nastavak cu provjeriti i pogreske i sve i procitat cu ga jos nekoliko puta i popravit i završit i ajme nadam se da ce vam se sidjeti.
nadam se da ste uzivali u kratka dva spojlera i hvala vam jos jednom na svemu <3

Love All AnitaMalik <3

PSYCHOTIC // Harry Styles// Where stories live. Discover now