~nije nastavak ali pročitajte~ 10 K hvala vam <3

1.2K 83 36
                                    

Evako da prvo rijesimo neke formaalnosti.
kao sto ste i sami primjetili presli smo 10.9K aaaaaaaaaaaaaaaa
Kao sto sam rekla to je trebalo zapravo ici za bozic ali nema veze može i za novu godinu.Nadam se da ste se prenapili i preuzivali ali to cemo ostaviti za kasnije.
Znaci imate priliku da vam odgovorim na SVA pitanja koje cete napisati u komentar. Ovog puta necu ja birati pitanja nego cete vi izabrati i ja cu vam odg. na sva bez oklijevanja i otkrit cu sve sto vas zanima.Jedino ono sto bas nisam sigurna napisat cu da nisam sigurna ali cu i napisati sto ce se vjerojatno dogoditi ili objasniti ako treba.
Znaci da vas podsjetim na ostale clanove koji su veoma bitni pa mozete i za njih pitati sta vas zanima nemora biti sve vezano za Harrya i Animu mada znam da ce pitanja najvise biti o njima i to ali ne vrti se sve o nima u ovoj prici amda sam malo skrenula s teme u prici .
-Logan
-treci tip
-drugi tip
-did/dip
-Ane
-April
-Suzie
-Animiina majka/ otac
-Harry
-Zayn
-Gemma
-Anne
--Pomogla sam vam i nadam se prisjetila nekih stvari koje su se dogadjale u prici pa mozete pitati i za to jer ce se sve vratiti i zakomplicirat cu neke stvari i sve sto sam zapocela zavrsit cu.
Evo pa sretna vam nnova sa zakasnjenjem                   


-NASTAVAK IDE SUTRA! Navecer ! Poslije 10-11h
-Napisala sam ga do kraja ali mi fali neki zavrsetak i to tako da nadam se da ce vam se svidjati jer sam puno trda ulozila u njega. <3
-oprostite ako ima pogresaka u pisanju .NIsam od kuce.Putujem iz Zagreba tako da to pisem putem kući i + pisem preko mobilnog i + 1 sat je poslije ponoci tako da <3

PSYCHOTIC // Harry Styles// Where stories live. Discover now