'PSYCHOTIC' - Chapter 15. "HOME"

1.3K 112 10
                                    

-Ovajn nastavak napisan je vec vise od tjedan dana ali nisam imala internet pa ga nisam mogla postaviti,moralan sam cekati da mi dodje popraviti ruter..tak da ..oprostite sto cekate svaki nastavak ovoliko dugo :/
//ovaj nastavak bit ce malo zbunjujuci pa pazljivo pratite i dobro ga zapamtite.Nadam se da ste shvatili DID i prijelom licnosti i to,jer ce ovo biti bitno za ovaj nastavak da shvatite.//
-Naravno ako vam nije jasno napisite objasnit cu vam,nije problem.

Harry POV (Harryeva perspektiva)

Nakon rucka ostajem sam u svojoj kuci dok majka odlazi na posao,a sestra na fakultet.Pronjusakvak kroz cijelu kucu prisjecajuci se zadnjeg dana prije odlaska u bolnicu.
Sjesam se samo pocetka i kraja mog 'ludog ' ponasanja koji je gotovo bio koban za sve,kao na primjer za mog oca.Vjerojatno ga vise nikad necu vidjeti.Ne radi toga sto sam ga ozlijedio ili radi toga sto sam ga nazivao pogrdnim rijecima,vec radi srama kojeg osjecam samo kada se sjetim tih dogadjaja koji su mi promjenili zivot.
Majka mi je cesto pricala da je i  jezin otac imao takvu vrstu bolesti te da se on nije uspio izvuci posto on niej odlazio na lijecenje te da je vecinu svog zivota provodio po ustanovama koje mu nisu spele zivot.Umro je muceci se.
Penjem se po stepenicama uoijajuci slike,obiteljske slike ,novijeg izda<nja na kojim nema mene.Naravno ja ni ne pripadam ovdje.Moje mjesto u ovoj kuci je samo jedno.Moja soba.Natavljam dalje te prolazim pored nekolicinu vratiju te zastajem ispred crnih.Duboko udahnem te otvorim vrata ulazeci u svoju sobu.
Potpuno crna soba sa bijelim nasmjestajem.Vjerojatno nitko nije ulazio ovdje po kolicni prasine koja se stvorila na klaviru na samom rubu sobe.
Naucio sam ga svirati od malena,ali vec nekoliko godina nisam.Zasto?NIsam imao potrebu da sviram ono sto me nekad usrecivalo.


Anima POV (Animinina perspektiva)


Ulazim u celiju 268 te se susrecem sa razbacanim krevetom te praznim ladicama otvorenog ormara.
Duboko udahnem osjecajuci Harryev miris kako mi prolazi nosnicama te se zadrzava u plucima.Taj proleti gad zarezao mi se duboko u dusi svojim nepristojnim rijecnikom te preljepim zelenim ocima.Mozda se nista fizcki nije dogodilo izmedju nas dvoje,ali psihicki je.Prijateljstvo,mozda nesto vise ..najbolji prijatelji.Smijesn zar ne?
Moglo bi se reci da sam se zaljubila u njega,ali ja se ne zaljubljujem,ja ne vjerujem u ljubav.Narvno da i vherujem nikad nebih mogla bti s nekim poput njega.
Ne radi toga sto je bolestan ili sto je 'lud' vec zbog samog njega.Ne znam kako da objasnim ono sto se izdesavalo u dva tjedna od kad sam saznala da odlazi.Posvetila sam mu mnogo paznje i saznala neki tracak njegovog zivota,ali onog zvota dok je Harry,ne zeleci saznati njego zivot kao onaj drugi Harry ili Edward sto mi je bilo draze.Ponekad mu se cak i divim.
On zivi vec godima ovakav zivot  boreci se protiv toga uvijek izjednacavajuci bitku dok bi ja izgubila rad ne zapocevsi ga.
"Otisao je?" Upitala je Suzie dok je donosila sredstva za ciscenje i dezinfekciju posta nam ubrzo stize novi pacjent.
"Da." kazem nekako zamisljeno te povlacim deku i tanki poplon sa kreveta te ga bacam na pod uzimajuci novu plahtu bacajuci staru takodjer na pod pokraj deke i poplona.Zavezala sam na novoj plahti cetri cvora na svakom rubu te navukla na madrac zatezajuci plahtu da stoji sto ravnije te  nekoliko puta udarila pojastuku postavivsi ga .
"Vjencanje.Sta ces s time?"Upita Suzie prekidajuci tisinu koja je vladala do sada.
"Kad je uopce vjencanje?" nadoda dezinficira police u ormaru.
"Za cetri dana.Nista otici cu tamo dosadjivati se nekoliko sati i jednostavno otici kuci." kazem
"Barem sam tako planirala." nadodam dok zacujem slatki smijeh Suzie.
"Nisam ni sumljala da ces ici u potragu za nekim macanom.Mozda bih trebala." kaze smijajuci se.
"Postajes pomalo mrzovoljna." nadoda.
"Ali ima Suzie lijek za to." kaze dok se okrecem prema njoj znatizeljno te se susrecem s njom koja je vec bila okrenuta prema meni.
"Lijek za to?" upitam znacajno nasmijeseci se.
"Kakav?" upitam 
"Pa gledaj jednostavno" kaze et zastane pogledajuci me nasmijeseci se.
"Sex." kaze dok se zbunjeno nasmijem.
"Sex?" upitam zadrzavajuci osmjeh.
"Ja sam mislila da ces reci da si izumila neki lijek za mrzovolju a ti mi nudis sex kao lijek." kazem .
"Da sex ce ti popraviti raspolozenje.Vjeruj meni." kaze 
"Pa pogledaj me ." kaze dok se smijesi od uha do uha.
"Drugacije je to Suzie sa tobom.Ti imas stalnog decka s kojim si vec nekoliko godina u vezi,a ja imam decke za jednu noc ili najvide mjesec dana.Nije isti uzitak." kazem dok se naslanjam na rub kreveta.
"Tim bolje.Imas sex s tim nekim mistereoznim momkom,popravi ti se raspolozenje na neko vrijeme i tako iznova." kaze nastavljajuci svoju teoriju .
"Nisam kurva Suzie." kazem.
"Pa nisi ne naplacjes svoje usluge.Razmisli." kaze
"Imas super priliku na vjencanju.Znas li ti samo koliko ce tamo muskaraca biti.Slobodni i u anjboljoj fprmi da te zadovolje." kaze smijeseci se.
"Odvratna si." kazem smijeseci se.
"Nisam sigurna." pomalo zaisljeno.Mozda i ta ida o sexu i nije toliko losa.
"Razmisli.Imas vremena cetri dana.Vjeruj mi pomaze." kaze te se nasmije uzima posteljinu sa poda te me saceka dok ja poberem sredstva za dezinfekciju i ciscenje te izlazimo van iz celije / sobe.
Zakljucavam vrata celije te se uputujemo u podrum ostavljajuci sredstva za ciscenje ,a Suzie stavlja u perilicu posteljinu .
"Mozda si u pravu." kazem nakon nekih 10 minuta tisine.
"Ja sam uvijek u pravu.Vjeruj mi bolje ces se osjecati." kaze
"Koliko dugo nisi imala sex.Narano ako smijem znati." upita dok se pentramo stepenicama.
"Pa od prilike nekid mjesec-dva." kazem prisjecajuci se svog zadnjeg puta.
"Pa to i nije tolikko davno." kaze 
"Zanci nisi zahrđala." kaze zezajuci me.
"Daj Suziiee.." zacvilim te se obje na smijemo ..
"Da mi je znati koji ce to biti sretnik." zacvili Suzie znatizeljno.
"Zelim detalje u ponedjeljak." kaze smijeseci se.
"Naravno .." kazem nasmijeseno.


~~
Evo ovo je nastavak jos jednom se ispricavam sto ste toliko cekali ali nisam imala interneta i jednostavno nisam mogla postaviti nastavak..Stvarnno mi je zao.
Ovog puta vam necu reci kad da ocekujete nastavak ,ali do nedjelje-ponedjeljka ce biti.
Vjerujem da vas je mnogo prestalo citati jer ne objavljujem cetso nastavke i sve to,ali ne da ne stignem vec dok sjednem da pisem nastavak ne znam sta da neapise.Imam inspiracije ali jednostavno ne mogu da napisem.Ne znam sta mi je.Necu ovog puta postaviti onaj A/N poto cete vjerojatno preci 5k+ jer sam ga  pret prosli tjedan objavila tako da mozete ocekivat da ce biti 10k+ :D
Oprostite ako ima pogresaka i nadam se da cete uzivati u nastavku koji naravno nije dug kao i obicno.Nadam se da vam se svidja i cujemo se jos ..<3
E da vam kazem jos nesto.Pisem vec neko duze vrijeme pricu koja nema Harrya ni niti jedne poznate osobe ..znaci moju knjigu.Pa cu je vjerojatno ovjde poceti objavljivati.Mozda objavim 1.poglavlje vec veceras.Ne zna vidjet cu.Hvala vam sto jos uvijek citate ovo moje sranje <3 <3 :*
Love All <3
°AMalik°

PSYCHOTIC // Harry Styles// Where stories live. Discover now