PSYCHOTIC' -Chapter 9. "STYLES"

1.7K 123 12
                                    

Prisla sam Honestici kako bi joj ubrizgala njezinu dozu.Jos uvijek smo se nalazili u blagovaonici.Chad je koracao ispred mene dok sam ja sa spricom koracala pomalo nesigurno do nje.Sta ako me opet ugrize?Ma da zenska obozava grist,vjerojatno bi ti sada zabila vilicu u grkljan posto od ugriza ne crknes.

"Anima,zelis da ja uradim to umjesto tebe?" Zacula sam glas upraviteljice iza sebe.Okrenula sam se na petama te se susrela sa 5-tero osoba koje su buljile u mene.

"Ne ,ne u redu je." kazem pomalo promuklo.

"Nadam se da ti ne smeta sto ces se jos danas brinuti o njoj.Mislim dok ne ode u treci odjel." kaze

"Ne,ne ne smeta mi." rekla sam dok sam primjetila kako Chad prica sa Honesticom te joj veze ruke .Ma brnjicu joj stavi na usta,a ne joj vezati ruke.

Okrenuala sam se te pogledala u Chada koji mi je potvrdno kimnuo glavom,kao da mogu da joj pridjem blize.

Prisla sam joj samo na nekoliko centimetara te se nasmijesila podignuvsi spricu u ravninu svoje glave.

"Ajde ne budi kucka i ispruzi mi obje ruke." Kazem pomalo bezobrazno.Nije me uopce bilo briga sto je upraviteljica iza mene.

"Sta ako necu?"Upita podrugljivo pogledavsi me.

"Onda ces,ljepotice,biti u veikim  bolovima." javio se Chad dok se spustio do ravnine njezine glave.Ma je li on normalan.Pa moze ga ugristi za obraz.

Negodovala je nekoliko sekundi te ispruzila obje ruke na stol prema meni.

"Nadam se da smo se lijepo upoznale jucer." Javila se dok sam se lijevom rukom naslonila na stol da bolje procjenim u koju ruku da joj ubrizgam lijek ,posto jednostasno obje ruke su joj pune posjekotina i ne znas koja je u gorem stanju.

"Da,lijepu ste mi dobrodostlicu pripremili." kazem nasmijesivsi joj se iz inata.

"Oh veruj mi to je samo pocetak.Ovo mjesto je pakao,a ti si samo jedna lutkica u paklu." kaze nasmijeseno.

"Mozda je ovo mjesto gdje pripadam,pakao?" Upitam podignuvse obrve dok se odlucujem za desnu ruku te joj lagano ubrizgavam dozu u njezine vene.

"Ne poznajes me Honestie." Promuklo nastavim.

"Ne mozes znati da li pripadam ili ne u pakao,ovdje i da li sam lutkica ili igrac." zavrsim misao zbunivsi zenu nasuprot mene.

Zapravo ovo je pakao i ja sam samo vjerojatno neka lutkica,nevazna osoba ovdje,ali ne smijem joj dopustiti da je ona u pravu.Toliko arogantnu i ludju osobu nikad nisam upoznala u svojem zivotu.

Lagano sam ju potapsala po ramenu rekavsi " Danas si bila dobra,djevojcice." te se jednostavno okenula otivsi iz blagovaone da bacim spricu i pospremim lijek za Honesticu u sobi za 'lijecnike'.

"Anima!" zacula sam hrapavi meni dobro poznat glas.

"Sto je Styles?" Upitam dok ulazim u sobu za lijecnike u kojoj nije bilo nikog osom nas dvoje.

"Jesi li u redu?" Upita me dok me zabrinuto gleda.

Ovo je nesto novo za mene.Harry moze biti zabrnut?Mah ne Anima.Prisjeti se satova sa psihologije.Ludjaci mogu odlicno prekopiravati osjecaje te odlicno izigravaju zrtveno janje koje nakraju plane.Nisam bas u potpunosti razumjela rijeci prof.Marthina koji je predavao psihologiju ali pocetak mi je bio blistavo jasan.

"Da zasto?" Kazem zbunjeno dok slazem te vracam Honesticin lijek natrag u ladicu.

"Mislim na sve ovo,ipak si novak." kaze te sam osjetila kako se nalazi nedaleko od mene.

"Mah,uredu sam.Nebi li radje trebao biti sa svojom obitelji?" Upitam zbunjeno.

"Upravo su otisli." kaze

PSYCHOTIC // Harry Styles// Where stories live. Discover now