01

12.5K 502 156
                                    

Yoora era o singuratică. Ea nu avea prieteni, nimeni nu era interesat de ea, așa că nu își forma prietenii. Îi era perfect bine pe cont propriu.

Într-o zi, a decis să iasă din bula ei și să meargă să caute prieteni online. Și-a creat un profil pe un site de dating și și-a făcut primul selfie. Și-a scuturat nasul doar gândindu-se la alte persoane pozând ca niște idioți doar pentru a obține poza perfectă.

Mergea bine. A primit câteva mesaje de la băieți, care erau foarte frumoși, era de recunoscut. Yoora nu se simțea niciodată destul de atractivă sau suficient de bună pentru cineva, așa că chicotea singură cintind conversația cu băiatul deabia întâlnit.

Băiatul i-a cerut dintr-o dată o poză nude cu ea. După ce s-a mai gândit, ea a prins curaj să o facă.

A făcut câteva poze corpului ei gol, fiind atentă să nu-și arate fața, pentru siguranța ei. A oftat, iar apoi a apăsat pe butonul de trimitere.

Stând în patul ei cu telefonul la piept, își putea simți bătăile inimii luând-o razna. Ea nu a mai trimis nude-uri niciodată, acesta a fost primul.

După o oră fără nici un răspuns, a simțit dezamăgirea făcându-și loc. Nu a fost corpul ei suficient de bun pentru un răspuns? Și-a deblocat telefonul și a verificat conversația, doar ca să descopere apoi că ultimul mesaj nu era poza ei.

Dintr-o dată, mintea ei a rămas goală. Își amintea exact că a trimis acea poză. Dacă nu i-a trimis-o acestui tip, atunci cui a trimis-o?

A început să se panicheze, verificând toate mesajele și căutând acea poză.

A verificat toate conversațile cu contactele ei, dar nu a avut noroc. Mai era doar un număr rămas, care-i aparținea lui Min Yoongi, celui mai popular băiat din școală de care se zvonea că este cel mai mare player, ce obține orice fată pe care o vrea, dar fără să aibă sentimente.

Yoora se holba intens la număr. Nu se poate ca ea să-i fi trimis nude-ul lui, s-ar omorâ într-o clipă.

Cu o înghițitură puternică, a apăsat pe număr, iar conversația s-a deschis.

Prin oroarea ei, poza nude îi apăru în față.

Ea îi trimise nude-ul unicului și singurului, Min Yoongi.

Bună, m-am gândit să încep să traduc această carte deoarece mi-a plăcut super mult și vreau să împărtășesc experiența acestei povești și cu voi, cei ce poate nu știu sau nu citesc în engleză. Chiar dacă traducerile nu vor fi exacte, eu o să încerc să le adaptez încât să sune cât mai bine. Mulțumesc și ne vedem curând!*

Cărți scrise de mine: SINNER (Volumul 1) ; SINNER: What if there was another beginning? (Volumul 2) ; BTS Famous or In Love și The Secret of Riches ; le găsiți pe profilul meu ale_alexandra05

✔Play With Me | myg (Tradusă în română)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum