28

3.7K 264 61
                                    

~  

Liniște. Nici musca nu se auzea în cameră, Yoora fiind înfășurată în pătura ei preferată, stând întinsă și având lângă ea un pachet de șervețele.

S-a lăsat să plângă și doar într-o clipă a ajuns situația urâtă, sunete zgomotoase auzindu-se din camera ei.

A decis că e mai bună decât atât, e mai bună decât să stea să plângă de trebuie să aducă un mop ca să curețe după ea, așa că s-a ridicat în picioare, luându-și pătura în mână și adunând șervețelele folosite. A mers la baie și a pornit robinetul, spălându-se pe față și sperând că o să-și curețe supărarea împreună cu roșeața de sub ochi. Își privea reflecția în oglindă, bretonul îi era lipit de frunte, ochii îi erau umflați, iar buzele îi tremurau. "Arăt ca o fată după o despărțire," s-a gândit ea.

Yoora s-a schimbat în ceva comod, un tricou negru cu câteva mărimi mai mare și niște pantaloni de trening, apoi s-a dus în bucătărie și a început să facă cafea. Voia ca măcar să arate vie până ce Minji avea să se întoarcă de la școală.

"Rahat, trebuie să mă opresc din a mai chiuli," a mormăit ea în timp ce-și lua o cană.

Yoora a tresărit din cauza unui sunet, suna ca și cum ceva s-ar fi trântit în spatele ei.

Simțindu-și pieptul încordat și inima stându-i în gât, s-a întors tremurând, gândindu-se la toate posibilitățile, o fi un criminal? Era acel stalker care venea după ea când se aștepta mai puțin?

A înghețat când a văzut-o pe Minji stând pe canapea cu un zâmbet pe buze, lângă ea aflându-se o cutie mică de carton pe care era scris numele ei. 

"La naiba, asta arată familiar," s-a gândit ea, amintindu-și de scrisoarea din fața ușii.

Expresia panicată a lui Yoora a făcut-o pe Minji să se întrebe de ce prietena ei se comportă așa de ciudat.

"Am o grămadă de întrebări, Yoora," a spus ea, punându-și cheile pe masă.

Yoora a început să-și maseze templele, aproape că uitase de durerea de cap, blestemând-o pe Jisoo în timp ce Minji se apropia de ea.

"În primul rând, de ce ai dispărut la prânz astăzi?" a întrebat ea, cu o privire îngrijorată.

Yoora a înghițit în sec, căutând o scuză bună. "Uh, mi-a venit ciclu și nu aveam tampoane," spune ea.

Minji a ridicat o sprânceană, era clar că nu credea cuvintele ieșite din gura prietenei ei.

"Mincinoaso, știu că te-ai bătut cu Jisoo, toată școala vorbește despre asta," a spus ea, bătându-și degetele de tejghia, unghile ei lungi ricoșând la contactul cu marmura.

Yoora și-a dat ochii peste cap în timp ce scotea borcanul cu cafea, punându-și trei lingurițe în cană.

"Păi să mă i-a dracu atunci, de ce bărfește lumea atât în școala aia sângeroasă?" a mormăit ea în timp ce-și turna apă fierbinte.

Minji a chicotit. "Mereu a fost așa deci nu mă mai minți, știu totul."

Yoora s-a întors ca mai apoi să dea de prietena ei, mușcându-și buzele și jucându-se cu degetele ei lungi.

"Totul?" întreabă ea, cu o voce tremurândă.

Minji o privea pe Yoora cu suspiciune. "Da, totul, cum Jisoo te-a amenințat și cum i-ai spart nasul pe acoperiș," a spus ea.

Yoora a oftat de ușurare, punându-și mâinile pe piept. "Oh, da, aia," a murmurat ea.

Minji a simțit că este mai mult în spatele acestei povești sau că pur și simplu Yoora ascunde ceva față de ea. Mereu știa că Yoora e retrasă, nu-și punea încrederea în oricine și clar nu-i plăcea să deranjeze pe alții cu problemele ei, le ținea pentru ea mai bine. Minji o certa. "Încrede-te în mine mai mult, bine?" îi spunea ea mereu și o lovea în joacă cu o rolă de ziar. Yoora râdea și îi promitea că-i va spune totul, iar Minji zâmbea, știind că minte.

✔Play With Me | myg (Tradusă în română)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum