14

5.2K 344 26
                                    

~  

Minji a deschis haotic ușa, având într-o mână 3 pungi de mâncare, iar în cealaltă cumpărături de la un magazin localizat lângă apartamentul lor. Yoora a început să râdă văzând-o cum se chinuie să le care, ca mai apoi să scape mâncarea pe jos.

"Hei, dacă scapi mâncarea ești moartă!" exclamă Yoora.

Minji a oftat. "Ajută-mă dacă nu vrei să mănânci de pe podea!"

Yoora s-a ridicat rapid și a ajutat-o plasându-le pe masă.

"Ai luat și Jajangmyeon?"

Minji a aprobat. "Normal, am luat și Bulgogi!"

Yoora a zâmbit și a început să aplaude. Fetele au scos mâncarea și au așezat-o pe masă. Priveau cât de delicios arată și cât de bine miros tăiețeii din fața lor, făcându-le aproape să saliveze. Minji a luat niște bețișoare și au început să mănânce, sigurul sunet care se auzea acum era cel făcut de ele, înghițind fiecare bucată.

După ospățul lor, Minji a scos câteva sticle de bere și i-a dat una lui Yoora, care s-a holbat la ea înainte să bea.

Au deschis sticlele și s-au întins pe canapea în sufragerie, Minji pornind televizorul și trecând prin mai multe canale.

Amândouă se simțeau confortabil în prezența celeilalte, nu trebuia să comunice, doar să fie acolo una pentru alta era destul.

"Hei, Yoora?" întreabă Minji în timp ce-și bea berea rece.

"Da? Care-i treaba, Min?"

"Nu mi-ai zis ce s-a întâmplat săptămâna trecută," spune ea.

Yoora a început să-și învârtă sticla de bere în mână, strângând-o și dezlipind ambalajul de pe ea, fiind atentă să nu facă mizerie pe jos.

"Uh, nu s-a întâmplat nimic," a mormăit Yoora.

Minji nu s-a lăsat păcălită, putea să-și dea seama că ceva nu era în regulă. Nu numai că venise acasă cu o vânătaie pe obraz, dar toată școala vorbea de ea pe la spate - cu excepția că ea știa. Voia ca prietena ei cea mai bună să fie sinceră cu ea, dar nu o putea forța să spună ce ea nu voia, putea doar să o suțină și să nu o părăsească.

"Yoora, îmi fac griji pentru tine, băieții la fel. Au spus că nici măcar nu le faci cu mâna pe holuri," spune Minji, încruntându-se.

Yoora și-a pus berea pe masă și și-a îngropat fața în palme. Se simțea vinovată de faptul că-i dădea la o parte, dar nu avea de ales. Cu fata aia nebună pe urmele ei, trebuia să se distanțeze de ei, pentru binele tuturor.

Yoora s-a apropiat de Minji și și-a lăsat capul pe pieptul ei. Minji și-a pus imediat brațele în jurul ei, îmbrățișând-o. Acesta era modul ei în care își arăta afecțiunea.

"Nu am altă opțiune decât să-i dau la o parte," i-a șoptit Yoora.

Minji și-a plasat mâna delicat pe capul ei, mângâind-o și trecându-și ușor degetele prin părul ei, așa cum făcea mama ei ca să-i ofere confort.

Yoora simțea ușurare în mâinile ei, ea iubindu-și cea mai bună prietenă dincolo de cuvinte.

Înainte ca Minji să aibă șansa să o întrebe mai multe, Yoora s-a ridicat în picioare, auzindu-și soneria telefonului. L-a luat în mână, acesta aflându-se în camera ei și s-a holbat la el.

"Număr necunoscut? Cine poate fi?" s-a gândit în timp ce a răspuns.

"Alo?"

"Bună, ești Moon Yoora?" a întrebat o voce groasă și răgușită. Părea că aparține unui bărbat de peste 40 de ani.

"Da." a spus și a făcut o pauză, gândindu-se dacă a făcut o alegere bună sau nu. A înghițit în sec în timp ce palmele începeau să-i transpire. "C-Cine sunteți?"

"Am sunat deoarece am văzut reclama, mai este valabilă, iubire?"

Yoora a simțit cum inima i se oprește pentru o secundă, în timp ce se ținea cu o mână de piept.

"Scuzați-mă, despre ce reclamă vorbiți?" a spus ea încet.

A auzit un chicotit pe partea cealaltă a telefonului. "Cea pe care ai pus-o pe internet, scumpo. Cum că îți cauți un sugar daddy. Toate informațile tale personale sunt acolo, până și adresa. Am fost foarte surprins, sper că nu te deranjează că am sunat, deci-"

Înainte ca bărbatul să termine propoziția, Yoora și-a aruncat telefonul speriată. Nu s-a mai putut abține și a căzut pe podea, mâinile acoperindu-i fața în timp ce lacrimile își făceau apariția. A stat jos, fiind un dezastru complet. Singurele sunete din cameră erau suspinurile ei.

Minji a intrat în cameră ca să vadă ce s-a întâmplat cu ea și și-a întâmpinat prietena strângându-și genunchii la piept, legănându-se în față și în spate în timp ce plângea în hohote. Era terifiată - nu o văzuse pe Yoora niciodată în asemenea stare. S-a așezat rapid lângă ea și a luat-o în brațe.

~  

După ce a trecut puțin timp, fata s-a mai calmat și i-a explicat toată situația lui Minji. Se putea vedea pe fața ei că era nervoasă, mâna ei formând un pumn în timp ce asculta intens.

"Deci, cineva ți-a expus toate datele personale pe internet? Cine naiba ar face așa ceva?" a exclamat în pură furie. Să spui că era doar nervoasă era doar o afirmație modestă.

Yoora privea în pământ, acoperindu-și ochii de breton. Nu putea să-i spună adevărul, nu avea curaj să vorbească despre Jisoo, care era cel mai probabil în spate la asta.

Era o lașă, se simțea patetic, dar era speriată.

"Nu am nici o idee cine ar putea fi," a spus ea într-un final, o mică lacrimă scurgându-se pe obrazul ei.

~  

✔Play With Me | myg (Tradusă în română)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum