12

5.2K 351 47
                                    

~

Yoora stătea la banca ei, capul sprinjinindu-l pe mână în timp ce privea pe geam, fără să fie atentă la lecție.

Și-a încrucișat picioarele și a închis ușor ochii. Își putea simții obrajii în durere, așa că mâzgălea prin caiet ca să se distragă de la asta.

Clopoțelul a sunat, iar clasa era liberă. Studenții au început să se împingă unul pe altul ca să plece cât mai repede. Yoora, pe de altă parte, și-a alocat timp ca să-și strângă lucrurile în geantă și să părăsească clasa în liniște.

Cum mergea pe hol, putea simți ochii tuturor ațintiți pe ea. Nu doar că era în centrul atenției pentru că-l sărutase pe Jungkook, dar mai avea și o urmă pe obraz cauzată de fata aceea, în baie, pe care nu o putea ascunde.

În acest moment devenise nervoasă. "De ce nu-și pot vedea oamenii de treaba lor? De ce le pasă de viața altora și se holbează la ei la școală tot timpul? E inconfortabil," s-a gândit ea în timp ce mergea repede, încercând să evite privirile.

Cum mergea cu capul lăsat în pământ, părul ei mătăsos acoperindu-i fața, nu observase băiatul ce stătea în fața ei până ce s-a lovit de ceva, sau mai bine zis cineva. Capul ei intră în contact cu pieptul cuiva. A privit în sus numai ca să dea de ochii lui Yoongi.

Yoora și-a ascuns imediat obrazul lovit cu părul, aruncându-i un zâmbet slab băiatului.

"Bună, pisicuțo. Ți-a fost dor de mine?" a întrebat el cu un rânjet.

"Nah, doar m-am lovit de tine pentru că nu mă uitam pe unde mergeam, nu te flata singur, Yoongi," a pus ea, fără să rupă contactul vizual.

Yoongi a dat drumul unui zâmbet în timp ce-i ridica bărbia pentru a-l privii mai bine. Zâmbetul lui s-a dus repede când a observat urma de culoare mov închis plasată pe obrazul ei, colorându-i frumoasa piele palidă.

"Ce-i asta?" a murmurat el, arătând spre obrazul ei stâng.

Yoora i-a tras imediat mâna și și-a întors privirea spre podea, acoperindu-și din nou locul.

"Nu e nimic, sunt doar o persoană împiedicată," a mormăit ea în timp ce se juca cu mânecile de la hanoracul ei. Erau mari și lungi pentru mâinile ei mici și scurte.

"Împiedicată? Cum ai reușit să-ți dai una în obraz singură, din greșeală?" întreabă el, devenind nervos, schimbându-și tonul vocii.

"M-am lovit din greșeală când mi-am deschis dulapul, m-a lovit cu toată forța, bine? Acum nu mă mai interoga, nu e una dintre grijile tale," a ripostat ea, evitându-i privirea.

Yoongi a prins-o puternic de umeri și și-a aplecat capul la nivelul ei. Fața lui era periculos de aproape de a ei.

"Nu mă minții-"

Vorbele lui au fost întrerupte de vocea unei fete.

"Yoongi oppa!"

Fata și-a înconjurat brațele în jurul lui, făcându-l să se îndepărteze de Yoora care înghețase când îi auzise vocea. Fără nicio îndoiala, ea a recunoscut-o ca fiind fata care o lovise.

Își strângea pumnul văzând-o cum îl îmbrățișează pe Yoongi de la spate.

"Ce faci cu fata asta, oppa?" spune ea pe un ton de copil, ce o făce pe Yoora să se amuze.

"Vorbeam cu prietena mea, Jisoo, acum poți să-mi dai drumul?" spune el, focusându-se pe Yoora.

Lui Yoora i se făcu rău când vedea cât de lipicioasă e fata de Yoongi. Fata aceea avea mai multe personalități, nu voia nimic mai mult decât să-i lovească fața de podeaua rece pe care stătea, dar și-a mușcat buza, încercând să se calmeze.

"Ar trebui să plec," a mormăit ea în timp ce se îndepărta de cei doi porumbei. Din colț o putea vedea pe Jisoo zâmbindu-i cu aroganță.

Îl putea auzi pe Yoongi strigând-o, dar nu s-a deranjat să se întoarcă. Nu voia să riște să fie lovită din nou de o fată nebună.

Yoongi stătea acolo confuz și nervos. De ce l-a mințit? Nu era prost, nu putea să-l păcălească cu povestea cu dulapul. A oftat în timp ce-i dădea jos mâinile lui Jisoo de pe el, oftând enervat.

"Jisoo, de câte ori ți-am zis să te oprești? Nu mă mai atinge atât," spune el.

Jisoo și-a dus mâinile pe obrajii lui, zâmbindu-i larg.

"De ce nu, nu-ți place, oppa?" a zis ea delicat.

Yoongi a ridicat o sprânceană. "Pare că-mi place asta?"

A prins-o de încheietură, oprindu-i modul de a-și arăta afecțiunea față de el și a trecut pe lângă ea fără să o mai privească.

Jisoo și-a lăsat mâna să cadă pe lângă corp, în timp ce se încrunta ușor.

"Vreau doar ca tu să mă iubești înapoi, Yoongi."

~

✔Play With Me | myg (Tradusă în română)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum