31

4.2K 302 90
                                    

~

Yoora ofta enervată de faptul că Minji fugea prin apartament, căutându-și rimelul pe care aparent l-a scăpat pe undeva.

"Nu poți să-l folosești pe al meu?" întreabă Yoora, scoțându-și rimelul din geantă și arătândui-l, sperând că Minji se va opri din a întoarce apartamentul pe dos, din a lovi obiecte în timp ce fuge și din a arunca haine în aer.

"Dar al meu e scump! A costat mai mult decât husa mea de telefon," a exclamat ea, băgându-și capul sub canapea. A observat ceva acolo, nu în forma unui rimel dar era ceva drept care strălucea, a băgat mână și a scos afară o fotografie.

Minji s-a holbat la poza din mâna ei, examinând-o atentă. Era o poză cu Yoora, în halat și cu părul ud pe spate. Era clar făcută pe ascuns, a observat ea. De ce era asta sub canapea?

Minji s-a ridicat și s-a întors, dând de Yoora care încă îi făcea semn spre rimelul ei. Minji a băgat poza în buzunarul fustei, hotărând să nu o întrebe nimic pe prietena ei.

Probabil nu era ce părea.

Probabil.

Minji a dat la o parte toate gândurile negative în timp ce sărea fericită, apropiându-se de Yoora și luându-i rimelul din mână, făcându-și apoi drum spre baie, unde se afla oglinda atârnată de perete.

Yoora își privea reflecția în oglinda mică de pe biroul ei, buzele ei erau colorate în mov, ploapele îi erau date cu fard și eyeliner, observând cât de bine îi stă cu machiajul cat eye. Și-a aranjat bretonul pe care tocmai ce l-a tăiat și a aplicat puțin blush pe obraji.

Nu arăta ca și ea deloc, dar nu-i păsa. Yoora spera să-și facă de cap la petrecere, ca să-și ia mintea de la evenimentele recent petrecute în viața ei.

"Sunt gata!" a exclamat Minji. Yoora s-a întors și a început să-și studieze prietena uimită.

Purta un top galben, având un model cadrilat coborându-i pe mânecile lungi. Cu asta, purta o fustă neagră și strâmtă, împreună cu niște adidași. Nu conta cât de decoltate erau hainele ei, ea nu ar purta niciodată tocuri, nu voia să recunoască că nu poate să meargă cum trebuie pe ele, simțindu-se extrem de rușinată ca și fată. (nici eu nu pot să merg pe ele, stai liniștită, Minji)

"Wow, arăți apetisant," a zis Yoora și i-a făcut cu ochiul.

"Vrei să mă mănânci sau ce?" a spus Minji în timp ce-și ridica o sprânceană.

Yoora i-a scos limba prietenei ei, limba ei roz atigându-se de buza ei mov de jos.

"Asta-i atrăgător, culoarea buzelor tale e foarte atrăgătoare. Scoate limba așa când îl vezi pe Yoongi," exclamă ea cu un rânjet.

Zâmbetul fetei a început să tremure în timp își trecea mână peste materialul rochiei.

"Uh, da, se va face," a spus ea, încerând să pară entuziasmată.

Minji a fugit brusc spre Yoora și a apucat-o de mână, luându-și cheile și geanta, apoi ieșind de grabă pe ușă, închuind apartamentul și plecând foarte încântate.

"Minji! Mai încet," a exclamat Yoora în timp ce era trasă pe strada aglomerată, respirația ei îngreunându-se, fiind forțată să fugă.

Minji s-a oprit brusc, făcând-o pe Yoora să se lovească de aceasta, capul ei lipindu-se de spatele ei tare, făcând-o să se impiedice, în timp ce se abținea să nu strige.

"Pentru Dumnezeu! De ce-"

Yoora privea în direcția în care privea Minji, doar ca să-l observe pe Park Jimin, stând în fața unui magazin cu o fată la brațul lui.

✔Play With Me | myg (Tradusă în română)Where stories live. Discover now