13

5.3K 386 44
                                    

~

Yoora se ascundea de Yoongi și de prietenii lui ca de ciumă. Nu voia ca fata aceea psihopată să vină din nou după ea, dar nici curaj să dea ochii cu Jungkook după sărut nu avea. De fiecare dată când încerca să înceapă o conversație cu ea, fugea în grabă, fără să-i mai arunce o a doua privire băiatului. Într-un final s-a dat bătut cu un oftat și și-a făcut drum spre cantină.

Jungkook s-a aruncat pe scaunul de lângă Taehyung, la masa unde stau băieții deobicei.

"Ce se întâmplă cu Yoora în ultima vreme? Mă evită de la petrecere," a spus el în timp ce-și odihnea capul în palmă.

Toți băieții au dat din umeri înafară de Yoongi, care se holba la tava lui goală de parcă ar fi ceva interesat acolo și oftând.

"Sunt îngrijorat pentru ea," a spus el, dând de privirea lui Jungkook.

"De ce?"

"S-a lovit de mine luni și am observat că are o urmă vânătă pe obraz. Am întrebat-o despre ea dar nu a vrut să-mi dea detalii," a afirmat el.

Jungkook și-a încrucișat brațele în timp ce Jin și Taehyung au răsuflat zgomotos.

"Ce? Serios?" întreabă Jin, mărindu-și ochii, având o expresie îngrijorată.

Yoongi a dat din cap. "Mi-a spus o poveste inventată, cum că e împiedicată, dar nu am mușcat-o. M-a mințit, dar nu sunt prost, cineva a lovit-o în față."

Jungkook și-a strâns pumnul nervos. "De ce nu ne-a zis? La naiba, de ce ne ignoră?" o mormăit el, bretonul acoperindu-i privirea fioroasă.

"Cu siguranță nu ne-a zis pentru că nu poate," a spus Namjoon.

Ochii lui Taehyung s-au ridicat din pământ. "Da, asta trebuie să fie! Ceva o ține tăcută."

"Păi dacă nu ne spune, nu o putem ajuta," spune Namjoon și oftează.

Yoongi era pierdut printre gânduri. Ce ascundea? Era îngrijorat în privința ei. De fiecare dată când trecea pe hol auzea bârfe despre ea, despre sărutul cu Jungkook. Îl irita modul cum vorbeau despre ea, cum o jigneau și cum îl făceau pe Jungkook să pară băiatul bun. Îl enerva atât de tare că evita holul până ce se suna, nu-i păsa că întârzia la clasă.

Yoongi s-a ridicat brusc de la loc și a părăsit cantina, ignorându-și prietenii care strigau după el.

Mergea cu viteză pe holuri, căutând-o pe fată. Din păcate, nu era nicăieri de găsit.

Dintr-o dată a simțit degetele cuiva atigându-se de ale lui. S-a uitat în dreapta lui doar ca să o observe pe Jisoo strângându-i mâna. Chicotea în timp ce-i atingea nasul cu degetul arătător.

"Jisoo? Nu e frumos să te furișezi pe la spatele oamenilor așa," spune el, uitându-se la mâna lui prinsă de a ei.

"Scuze iubire, dar arătai atât de pierdut, probabil îți era dor de mine," spune ea, făcându-i cu ochiul.

Yoongi i-a respins complimentul în timp ce se uita în jur agitat. Unde ar putea fi? Nu lipsea de la ore și nici nu stătea pe acoperiș, deci nu avea nici o idee unde să o mai caute.

Gândurile i-au fost întrerupte de Jisoo, care și-a pus mâna pe fruntea lui, făcându-l să facă un pas în spate, surprins.

"Scuze, pari puțin bolnav. Poate ar trebui să te duc la asistentă," spune ea în timp ce îl trage pe Yoongi după ea. Dintr-o dată nu i-a mai simțit mâna așa că s-a întors și l-a suprins mergând în direcția opusă.

✔Play With Me | myg (Tradusă în română)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum