22

4.5K 340 60
                                    

~

Apelurile telefonice nu s-au oprit până ce Yoora nu și-a scos bateria telefonului afară și a aruncat-o în colțul camerei. I-a ajuns, oricine o suna, o făcea să se simtă paranoică și speriată să iasă din casă pentru următoarele zile. Nu avea de ales totuși, se târa singură la școală, fiind neliniștită până peste cap.

În ciuda frici ei, Yoora a ales să nu zică nimănui de apelurile care o deranjau mereu. Nu voia să deranjeze pe nimeni cu problemele ei.

Nu se putea concetra să învețe ori să țină pasul cu conversațile de la prânz, stând ca deobicei, împreună cu băieții la masă.

Yoongi încerca să-i capteze atenția în ultima vreme, dar era degeaba. Era pierdută printre gânduri atât de mult încât nici nu observase că a dat laptele pe ea.

"Rahat," a murmurat ea în timp ce se îndrepta spre baie.

Minji privea cum silueta prietenei ei dispare după un grup de studenți. Era îngrijorată în privința ei.

"Minji, ce se întâmplă cu Yoora?" întreabă Taehyung, aruncându-i o privire îngrijorată.

Minji a dat din umeri, fiind rușinată ca și prietena ei, fără să știe motivul pentru care ea era așa de agitată.

"Nu știu, sincer, nu se poartă ca și ea însuși de câteva zile," a răspuns ea, încruntându-se.

Și-a strâns pumnul sub masă, simțind frustrarea și exasperarea crescând în interiorul ei.

Fără să zică un cuvânt, Yoongi s-a ridicat brusc, luându-și tava plină cu mâncare pe care nu o mâncase cu el.

"Yoongi?" îl strigă Namjoon confuz, dar nu i-a dat atenție. A aruncat cu grijă tava în gunoi și a părăsit cantina.

Și-a făcut drum spre baia fetelor de la primul etaj, știa că acolo se afla ea.

S-a oprit, privind ușa, gândindu-se dacă ar trebui să intre sau să aștepte afară.

Cu un oftat, a deschis ușa și a intrat înăuntru. Prin surprinderea lui, singurul sunet care se auzea era al apei ce curgea de la robinet în loc de strigăte gălăgioase cum se aștepta el.

A zărit-o pe Yoora lângă chiuvetă, doar în sutien, cu o bretea atârnându-i pe umăr, curâțându-și bluza pătată cu lapte. Ochii ei s-au mărit când l-a observat pe Yoongi acolo.

"C-Ce faci aici?" a țipat ea, arătând cu degetul spre el.

Yoongi privea în altă parte, privirea lui fiind fixată pe cabina din spatele lui.

"Sunt aici să-ți pun întrebări," a răspuns el simplu după câteva secunde de liniște.

Ea a închis robinetul agitată, baia devenind dintr-o dată foarte tăcută. Și-a acoperit pietul cu mâinile, de frică ca Yoongi să nu-i audă bătăile inimii.

O grămadă de răsete se auzeau de afară, apropiându-se încet.

Yoongi s-a panicat, mintea lui fiind preocupată cu găsirea unui plan pentru a nu fi prins în baia fetelor ca și băiat. Căuta în grabă din priviri un loc unde și-ar putea înghesui corpul.

Fără să gândească, a prins-o pe Yoora de incheietură și a tras-o cu el într-o cabină goală, trântind ușa cu toată forța și închuind-o repede.

Yoora îl privea pe Yoongi cu neîncredere în timp ce s-a regăsit lipită de perete de corpul lui, care era teribil de aproape de al ei, spatele ei atingând gresia rece. Simțea cum suprafața rece îi provoacă fiori.

Yoongi nu s-a putut abține să nu înghită în sec, deoarece corpul lui era lipit de al ei, iar cele două bretele îi cădeau de pe umeri, ea ținându-se de piept, făcând un efort să păstreze puțină distanță între ei, dar fără să reușească, deoarece Yoongi s-a aplecat și și-a pus capul pe umărul ei gol, închizând orice spațiu dintre ei.

Yoora s-a regăsit stând acolo, respirând greu, inima bătându-i tare, iar palmele transpirându-i. Nu putea gândi clar din cauza nenumăratelor gânduri ce i se învârteau prin cap, făcând-o să amețească.

Yoongi a simțit cum fața i se încălzește rapid, respiratul lui tremurat lovindu-i gâtul fetei, făcându-l să vrea să-i atingă pielea.

Cei doi au putut auzi ușa deschizându-se, pe ea intrând un grup de fete care râdeau, spălându-se pe mâini și vorbind despre cât de tare trebuie ele să meargă la salon pentru manichiură. Yoora și-a dat ochii peste cap doar auzind acea conversație respingătoare, simțindu-se ușurată când acestea au plecat, făcând-o să dea drumul unei răsuflări pe care nici nu realizase că o ținea în ea.

Niciunul dintre ei nu a scos nici un cuvânt, stând în exact aceeași poziție. Liniștea nu era ciudată nici măcar puțin, mințile fiindu-le pline de gănduri indecente pe care preferau să le țină pentru ei.

Yoongi și-a adus buzele mai aproape de urechea ei, școțându-și limba de-a lungul lobului urechi ei, înainte să înceapă să o muște ușor de locul sensibil, făcând-o să scape un geamăt involuntar.

"O să-mi spui ce s-a întâmplat, pisicuțo?" i-a șoptit el, dându-i un fior pe șira spinării.

Și-a simțit picioarele cum se înmoaie în timp ce acesta își ducea degetele în jos, pe gâtul ei, continuând să o tachineze pe săraca fată.

"N-Nu s-a întâmplat nimic," a spus ea, surprinsă de propria ei voce care tremura.

Nu putea gândi clar, acțiunile proprii nu erau controlate de ea, iar mintea acesteia cu siguranță nu putea reține nimic în aceste momente, gândurile ei învârtindu-se prin cap doar, scăpând de sub control.

"Parcă nu ai fi tu în ultima vreme, Yoora," a spus el pe un ton delicat, gura lui fiind foarte aproape de a ei.

Yoora își simțea inima bătând la o viteză de necrezut. I-a pus mâna pe piept, sperând să-l dea la o parte măcar puțin, dar era și mai puternic cu cât opunea rezistență, făcând-o să scoată un oftat de frustrare, Yoongi aproape sufocând-o.

"Cum ies din situația asta?" s-a gândit ea, simțind cum devine din ce în ce mai disperată.

Era speriată de modul cum reacționa corpul ei la atingerile lui, zâmbetul lui de gumă care îi tăia răsuflarea, felul cum îi dădea fiori doar respirând lângă ea, o terifia. Nu putea atinge acele sentimente, sau poate ea era doar în faza de negare.

Negare. S-au conectat instant.

A găsit într-un final forța necesară și l-a împins, deschizând ușa și repezindu-se afară din cabina îngustă, luându-și pulovărul ud și fugind din baie, lăsând ușa deschisă, fără să se mai deranjeze să o închidă.

Yoongi nici măcar nu s-a clintit, lăsându-și fruntea să se rezeme de peretele rece. Sunetele făcute de respirația lui tremurată se auzeau cu ecou în toată baia.

A închis ochii în timp ce simțea cum sângele îi curge cu viteză prin obraji.

"Mă înnebunești, Yoora."

~

Știu că nu contează asta, dar vreau doar să zic că personal iubesc acest capitol, sper că și vouă vă place <3

✔Play With Me | myg (Tradusă în română)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum