~Το μέλλον~

10.9K 418 239
                                    

5 χρόνια μετά 🔚🔚

Μεριά Άλεξ :

Μεγάλωσα πλέον ,ωρίμασα ,δεν είμαι ο Άλεξ Ιωάννου που ξέρατε .Πάει ξεχάστε τον εκείνον.Κατάλαβα ότι οι άνθρωποι έχουν συναισθήματα και πονάνε για αυτά .Εκείνη με έκανε να το καταλάβω .Εκείνη που ενώ ήθελα να την εκδικηθώ ,να την καταστρέψω που μου μίλησε έτσι ,με το καιρό την ερωτεύτηκα ,χωρίς να το καταλάβω .Όμως είχα τυφλωθεί τόσο από την διαφορετικότητα της και δεν μπορούσα να δω πόσο όμορφο πλάσμα ήταν .Έβλεπα μόνο ότι δεν με φοβόταν και φοβόμουν την ηλίθια φήμη μου .Πόσο μαλάκας ήμουν .Έχω να την δω από εκείνη την γαμημένη μέρα ,που είχαμε βάλει σε εφαρμογή το κωλοσχέδιο .Από τότε που μας αντιμετώπισε όλους χωρίς δισταγμό ,μας τα είπε κατάμουτρα,με είδε να φιλιέμαι με εκείνη την πουτάνα .Εκείνη την στιγμή κατάλαβα ότι την είχα ερωτευτεί .Όταν είπε στους άλλους να μην ξανά πειράξουν τα κορίτσια και σε εμένα δεν μίλησε κατάλαβα ότι ένιωθα .Ένιωθα πολλά. Αλλά πάλι δεν το παραδέχτηκα ,δεν της ζήτησα ούτε ένα συγγνώμη .Έμεινα εκεί δειλός να γαμάω την κάθε πουτανα ,σκεπτόμενος μόνο εκείνη .

Ήρθε όμως η στιγμή να πάω Πανεπιστήμιο και ήλπιζα ότι θα την δω .Είχαμε περάσει στο ίδιο εξάλλου .Όμως όχι .Δεν ήταν πουθενά .Δεν ήταν στην Θεσσαλονίκη .Έφυγε .Εξαιτίας μου .Με μίσησε .Με εμπιστεύτηκε και εγώ της φέρθηκα σαν σκουπίδι .

Περνούσε ο καιρός και η απουσία της με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι ήμουν τρελά ερωτευμένος μαζί της .Μου έλειπε .Την ήθελα δικιά μου .Την ήθελα δίπλα μου .Ήθελα να ξανά δω το χαμόγελο της .Τα μάτια της .Να την νευριάσω και να με χτυπήσει .Με λίγα λόγια ήθελα εκείνη .Δεν ήρθε ποτέ !Εδώ και 5 γαμημένα χρόνια δεν έχει εμφανισθεί πουθενά .

Έχω προσπαθήσει να την ξεχάσω ,πηγαίνοντας με κάθε τυχάρπαστη.Καμία δεν την φτάνει όμως ρε πούστη μου .Είναι κάτι το μοναδικό ,το σπάνιο .Ο δικός μου άγγελος που του φέρθηκα απαίσια και τώρα με μισεί .

Μακάρι να την ξανά έβλεπα .Να την ξανά έκανα δικιά μου .Να της έλεγα ένα συγγνώμη .Να της εξηγούσα πως νιώθω .Έχει χαθεί .Μα που στο διάλο έχει πάει??Μου λείπει θέλω να την δω !

Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση δεν θα την ξανά δω ποτέ ! Ο άγγελος μου  πέταξε και εγώ το άφησα να φύγει μακριά μου .Πολύ μακριά μου !Εξάλλου δεν θα με συγχωρούσε με μισεί ,ήταν πολύ σκληρή για να κλάψει αλλά ξέρω ότι πόνεσε .Όπως πονάω και εγώ όλα αυτά τα χρόνια .

Όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι με άλλον .Ότι μπορεί να έχει ερωτευτεί άλλον .Να την κάνει άλλος να χαμογελάει . Τρελαίνομαι !

Δεν σε φοβάμαι ( ʙᴏᴏᴋ 2 )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα