~💍💒~

10.2K 420 297
                                    

?«Εγώ σε ξέρω εσύ όμως όχι .»απάντησε και μου χαμογέλασε .

Μελίνα:«Και από που με ξέρεις ?»ρώτησα και σήκωσα το φρύδι μου.

?«Είμαι η Μαρία και είμαι διευθύντρια προσωπικού στο ξενοδοχείο .Μου έχει μιλήσει ο Άλεξ για εσένα ,όπως και ο Γιάννης για την Άρια και ο Νίκος για την Σοφία .»είπε και άφησε κάτω το κουτί που κρατούσε ενώ τα κορίτσια ήρθαν δίπλα μου .

Μελίνα:«Και τι σου έχουν πει δηλαδή ?»ρώτησα ακόμα καχύποπτα .Είναι ικανά να μας κάνουν ρεζίλι τα μαλακισμένα .

Μαρία:«Μου είπαν να σας ενημερώσω ότι η κάθε μία έχει ένα κουτί στο δωμάτιο της .Όπως αυτό .»είπε και έδειξε το κουτί που είχε αφήσει στο πάτωμα .

Μαρία:«Να τα ανοίξετε και να ακολουθήσετε τις οδηγίες .Χάρηκα που σας γνώρισα .»είπε και έφυγε ενώ η Άρια της έγνεψε ευγενικά .

Η Σοφία πήρε το κουτί της και εγώ με την Άρια πήγαμε αμέσως στα δωμάτια μας .

Στο κρεβάτι μου ήταν ακουμπισμένο ένα κόκκινο κουτί με μία κορδέλα .Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν .

Το άνοιξα και μέσα αντίκρισα ένα κόκκινο φόρεμα ,ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα και ένα σετ δαντελωτά ριγέ εσώρουχα .Μα ριγέ ??Δεν έχει γούστο καθόλου το παιδί !

Μέσα επίσης υπήρχε και μία κάρτα που την πήρα στα χέρια μου και άρχισα να την διαβάζω.

Κόκκινο φόρεμα  γιατί κάποτε μου είχες πει ότι ταιριάζει πολύ με το ριγέ .Φόρεσε ότι έχει μέσα το κουτί και θα σε περιμένω στο εστιατόριο  ''Αμβρωσία'' .

~Α~

Διάβασα και ένα χαμόγελο χαράχτηκε στο πρόσωπο μου .Πήρε κόκκινο φόρεμα  και ριγέ εσώρουχα γιατί κόκκινο ήταν και ο κουβάς με το χρώμα που μου είχε ρίξει στο Λύκειο και εγώ του είχα πει ότι πήγαινε πολύ με το ριγέ παντελόνι που φορούσα. Ότι το θυμάται ακόμα με ξεπερνάει.Εεεεε τότε Καλά έκανε και πήρε ριγέ εσωρουχα .Εξάλλου θα στα σκίσει ,μιας χρήσης θα είναι .

Πήρα το φόρεμα στα χέρια μου και πήγα στο μπάνιο .Το φόρεσα και εφάρμοζε εκπληκτικά στο σώμα μου λες και ήταν ραμμένο για εμένα .

Το φόρεσα και εφάρμοζε εκπληκτικά στο σώμα μου λες και ήταν ραμμένο για εμένα

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Δεν σε φοβάμαι ( ʙᴏᴏᴋ 2 )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα