~❤~

9.9K 405 118
                                    

Είμαι έτοιμη να φύγω από την εταιρεία .Τελείωσα όλες τις δουλειές μου .Κατευθύνομαι από το ισόγειο προς την έξοδο .Η ώρα είναι 5:00.


Στην σκάλα βλέπω τα παιδιά .Φεύγουν τώρα κατευθείαν για το Πήλιο.Κατά τις 9:30 θα έχουν φτάσει .Η Άρια και η Σοφία μου χαμογελάνε .Αχχ είμαι σίγουρη ότι θα είναι ευτυχισμένες από εδώ και πέρα .Έστω και ξανά κάνουν μαλακία τα αγόρια θα τους κρεμάσω από τα λουκάνικα τους στην πλατεία συντάγματος και θα τους τα κόψω με αλυσοπρίονο και μετά θα τους τρίψω με αλάτι την πληγή .Μελ με φοβίζεις πάρα πολύ .Μην αγχώνεσαι είσαι κορίτσι εσύ δεν έχεις !



Άρια:«Μελινάκι μου εμείς φεύγουμε μήπως άλλαξες γνώμη ??»είπε αγκαλιάζοντας και κάνοντας pappy face .

Δεν πρόλαβα να μιλήσω γιατί πετάχτηκε ο Γιάννης .

Γιάννη:«Έλα ρε Μελ χωρίς εσένα δεν θα έχει πλάκα .»

Νίκος:«Καλά σου λέει έλα και θα σε κεράσω σουβλάκια στην διαδρομή .»πολύ δελεαστική πρόταση .

Σοφία:«Ναι αγάπη μου σε παρακαλώ έλα .»είπε και με αγκάλιασε .

Τους έδωσα από ένα φιλί στο μάγουλο και είπα .

Μελίνα:«Την απάντηση μου την ξέρετε ήδη .Καλά να περάσετε και καλό ταξίδι .Εσείς ηλίθια να μου τις προσέχετε γιατί θα σας βγάλω τα μάτια .»είπα απειλητικά και γέλασαν .

Γιάννης:«Αυτές εμείς θα τις προσέχουμε τον άλλον τον μαλάκα ποιός θα τον προσέχει .»είπε αναφερόμενος στον Άλεξ ,ο οποίος δεν ήταν μαζί τους .Που είναι όμως ??
Αααα ξέχασα θα την πέφτει στην Τατιάνα .

Μελίνα:«Μην ανησυχείς κάποια θα βρει .»είπα και πήγα να φύγω αλλά με έπιασε από το μπράτσο .

Γιάννης:«Εσείς τραβάτε στο αυτοκίνητο θα έρθω σε λίγο .Μελίνα να σου πω λίγο .»είπε και με ελευθέρωσε από το κράτημα μου.

Οι άλλοι έκαναν ότι τους είπε .Γύρισα και τον κοίταξα.

Γιάννης:«Ρε Μελ σε αγαπάει .Εκείνο το βράδυ που ήρθε και σε πήρε να πάτε για φαγητό και εσύ του είπες όλα αυτά ήταν χάλια .Ήρθε σπίτι μου στις 3:00 τα ξημερώματα τύφλα στο μεθύσι και έλεγε μόνο ότι σε αγαπάει και το όνομα σου .Δώστου μία δεύτερη ευκαιρία την αξίζει έχει αλλάξει .»είπε άλλα εγώ με το θέαμα γέλασα πικρά .


Μελίνα:«Την δεύτερη ευκαιρία την κερδίζουμε .Εσύ και ο Νίκος προσπαθείτε και αντάξια την κερδίσατε .Ο άνθρωπος δεν αλλάζει και ειδικά ο Άλεξ ο ίδιος μαλάκας έχει παραμείνει .Αν με αγαπούσε όπως λέτε θα συμπεριφερόταν αλλιώς .Απλά κοίτα πίσω σου .»του είπα και του έδειξα πίσω το θέαμα που ήθελα να γελάσω και να κλάψω ταυτοχρόνως .

Δεν σε φοβάμαι ( ʙᴏᴏᴋ 2 )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα