~❤~

10.8K 370 80
                                    

Έχουν περάσει 2 ολόκληροι μήνες από τότε που είμαστε μαζί με τον Άλεξ .Η σχέση μας πάει από το καλό στο καλύτερο .Περνάμε σχεδόν όλη την ημέρα μαζί και το βράδυ κοιμόμαστε μαζί ( και όχι μόνο 😂) αφού έχω μετακομίσει μαζί του .

Στην δουλειά τα πράγματα πάνε πολύ καλά .Η εταιρεία είναι σε καλή οικονομική κατάσταση .

Ο Νίκος και η Σοφία είναι πιο ευτυχισμένοι από πότε καθώς βιώνουν μαζί την πιο ωραία στιγμή της ζωής τους .Ο Νίκος δε έχει γίνει πολύ υπερπροστατευτικός και η Σοφία είναι όλο νεύρα. Καταλαβαίνετε από τις ορμόνες .

Ο Γιάννης με την Άρια συνεχίζουν τον έρωτα τους .Πάντα ήταν οι πιο διαχυτικοί .Μένουν και μαζί κιόλας ,όπως και ο Νίκος με την Σοφία που μετακόμισαν πρόσφατα και ήδη έχουν αρχίσει να φτιάχνουν το παιδικό δωμάτιο .

Τώρα είμαστε όλοι στο καινούργιο σπίτι τους και βοηθάμε στην προετοιμασία .

Νίκος:«Λοιπόν εμείς οι άντρες θα βάψουμε τους τοίχους στην κρεβατοκάμαρα και η Μελίνα με την Άρια θα βάψουν το χωλ που είναι πιο στενά .»είπε ενώ έψαχνε τα χρώματα .

Τώρα θα μου πείτε γιατί δεν έπαιρναν ελαιοχρωματιστή να τους τα βάψει ?Και θα έχετε απόλυτο δίκαιο αλλά το Σοφάκι και ο Νίκος ήθελαν να χτίσουν μόνοι τους την φωλίτσα τους .Με αποτέλεσμα να μας έχουν ξεκωλιάσει πέντε μέρες τώρα στην δουλειά .

Δεν είχα και κανέναν γκόμενο μπογιατζή ρε φίλε να τον φωνάξω για βοήθεια .Γενικά δεν είχες και πολλούς γκόμενους .Σκάσε εσύ παλιοτσουτσού !

Σοφία:«Εγώ τι θα κάνω ?»ρώτησε παραπονιάρικα .

Νίκος:«Εσύ είσαι έγκυος δεν γίνεται να βάλεις την ζωή του παιδιού μου σε κίνδυνο .Βάλε τον κώλο σου σε μία καρέκλα και μην τολμήσεις να σηκωθείς .»της είπε ενώ την τοποθέτησε σε μία πλαστική καρέκλα .

Εμείς γελάσαμε και η Σοφία τον μούτζωσε .

Σοφία:«Έλα ρε Νίκο δεν παθαίνω τίποτα .Θα προσέχω .»είπε μουτρωμένα και αυτός την αγριοκοίταξε.

Νίκος :«Είπα κάτι .Πάρε αυτό και τρωγε .»της είπε ενώ αυτή άρπαξε τα κρουασανάκια 7days που της έδωσε με νεύρα και άρχισε να τρώει .

Νίκος:«Μπράβο μωρό μου .»είπε και άφησε ένα πνιχτό γελάκι .

Σοφία:«Ηλίθιε »είπε μέσα από τα δόντια της και εμείς γελάσαμε .

Δεν σε φοβάμαι ( ʙᴏᴏᴋ 2 )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα