~🔥~

10K 406 143
                                    

Έχει περάσει μία εβδομάδα από τότε που ξεκαθάρισα τα πράγματα με τον Άλεξ .Εδώ που τα λέμε του μίλησα πολύ σκληρά αλλά το άξιζε .Αυτός μου φέρθηκε με το χειρότερο τρόπο .Καλά του έκανα λοιπόν !


Από εκείνη την νύχτα μέχρι σήμερα δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα .Έχουμε πέσει πολλές φορές μούρη με μούρη στην εταιρεία αλλά δεν μου έχει μιλήσει .Ούτε και εγώ βέβαια .


Λέτε να τον πλήγωσα??Δεν πειράζει θα το ξεπεράσει όπως και εγώ .




Κάνει ότι δεν με γνωρίζει και στέλνει την γραμματέα του αν θέλει κάτι να μου πει .Η αλήθεια είναι ότι εκνευρίζομαι που δεν μου μιλάει αλλά καλύτερα έτσι .Εξάλλου εγώ του το ζήτησα και ευτυχώς το σεβάστηκε.



Σήμερα είναι Παρασκευή και είναι η μέρα που θα φύγουν για το Πήλιο .Προσπάθησαν επανειλημμένα να μου αλλάξουν γνώμη αλλά φυσικά αρνήθηκα .Ειδικά με την κατάσταση που βρίσκομαι τώρα με τον Άλεξ .



Η Σοφία και η Άρια είναι χαρούμενες και χαίρομαι να τις βλέπω έτσι .Δεν τα έχουν βρει ακόμα αλλά είναι θέμα χρόνου να τους συγχωρήσουν .Μην σας πω θα γυρίσουν από το Πήλιο με την κοιλιά τούρλα .


Η Άρια χώρισε με τον Μάνο ο οποίος το  πήρε πολύ ήρεμα και αποφασίσανε να μείνουν φίλοι .Και ο Γιάννης να μην εμφανιζόταν αυτοί οι δύο να πω την αλήθεια δεν είχαν καθόλου πάθος μεταξύ τους .



Βέβαια δεν το έχει πει ακόμα στο Γιάννη ,ότι χώρισαν για να τον περί παίξει λίγο .Του αξίζει εξάλλου ,πρέπει να τον βασανίσει .

Πολλές δολοφονικές τάσεις έχεις εσύ ! Αν ξανά μιλήσεις ζούμπι εσύ θα πεθάνεις !



Έχω τελειώσει την δουλειά μου στην εταιρεία .Μπορώ να πω ότι από την ώρα που ήρθε ο καινούργιος μας οικονομολόγος έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο και τελειώνω πιο νωρίς .



Αποφασίζω να πάω λίγο στο γραφείο του κυρίου Μίλτου γιατί έχω καιρό να τον δω και θέλω να τον ενημερώσω και λίγο για τα οικονομικά της εταιρείας .



Βγαίνω από το γραφείο μου και κατευθύνομαι προς το ασανσέρ .Πατάω το κουμπί και σιγά σιγά οι πόρτες ανοίγουν .Μπαίνω μέσα και περιμένω μέχρι να ξανακλείσουν.

Πολύ σπαστικό όταν κάνει μία ώρα να κλείσει η πόρτα .Δηλαδή είναι να θες να βγεις και να πας με τις σκάλες .


Καθώς επιτέλους είναι στην μέση για να ενωθούν κάποιος που δεν μπορώ να τον διακρίνω πατάει το κουμπί και εκεί που ήταν έτοιμες να κλείσουν ξανά ανοίγουν. Εεεε οχιιιι δεν περιμένω εγώ μισή ώρα για να μου τις ανοίγει αυτός.



Δεν σε φοβάμαι ( ʙᴏᴏᴋ 2 )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα