~🔥~

11.9K 408 67
                                    

Μεριά Μελίνας :

Μπαίνω μέσα στο γραφείο μου και κλείνω βιαστικά την πόρτα .Πάω στην καρέκλα μου κα με έναν αναστεναγμό ρίχνω το κορμί μου πίσω .

Δεν γίνεται ,δεν είναι δυνατόν .Αυτοί ήταν .Αυτοί από εδώ και πέρα θα είναι οι συνεργάτες .Αυτούς θα βλέπουμε κάθε μέρα .



Γαμώτο γιατί ??Γιατί αυτοί ?? Μετά από τόσα χρόνια καταφέραμε να τους ξεχάσουμε και τώρα που φτιάξαμε την ζωή μας ,εμφανίζονται πάλι .

Αλλά όχι αυτή την φορά δεν θα τους αφήσω να μας καταστρέψουν .Αυτή την φορά είμαστε απλά συνεργάτες και τίποτα άλλο .


Γαμώτο δεν θέλω ούτε να του μιλάω ,ούτε να τον κοιτάω .Όσο σκέφτομαι ότι πρέπει να συνεργάζομαι και μαζί του ,Θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί .



Ευτυχώς χειρίστηκα όλη την κατάσταση έξω με ψυχραιμία για να μην καταλάβει τίποτα ο Κύριος Μίλτος .


Τις σκέψεις μου ,διακόπτει το σύρσιμο της πόρτας που ανοίγει .

Μέσα μπαίνουν αλαφιασμένες η Άρια με την Σοφία .Ωχχχχ χάλια είναι .



Σοφία:«Γιατί ήρθαν εδώ ??Γιατί δεν έκατσαν με τις γκόμενες τους .Το πιστεύετε ότι θα δουλεύουμε με αυτούς που μας κατέστρεψαν την ζωή  ?»είπε μόνη της αλλά δεν πήρε απάντηση .


Άρια:«Δεν είναι δυνατόν .Πως γίνεται να είμαστε τόσο άτυχες ?? Πως θα τους αντιμετωπίσουμε ξανά ??Ευτυχώς ρε Μελίνα που βγήκες γιατί θα λυποθυμούσα .Δεν μπορώ να τον αντικρίσω .Είμαι ακόμα ερω-.....»πήγε να πει άλλα την σταμάτησα .



Μελίνα:«Μην το πεις ! Μας κατέστρεψαν την ζωή ,έπαιξαν μαζί μας .Δεν γίνετε να νιώθετε το παραμικρό συναίσθημα για αυτούς μέσα σας πέρα από μίσος .Είναι τα ίδια ρεμάλια με τότε .Μην τους αφήσετε να σας εκμεταλλευτούν για δεύτερη φορά .»είπα αυστηρά .


Άρια:«Ρε Μελ ,εσύ δεν νιώθεις τίποτα πια για τον Άλεξ ?»είπε και στο όνομα του σφικτηκα.


Μελίνα:«Τίποτα απολύτως .Δεν θέλω να ξανά ακούσω το όνομα του .Για μένα είναι άγνωστοι που μόλις γνώρισα και θα έχω μόνο τυπικές σχέσεις μαζί τους στο γραφείο .»


Σοφία:«Έχει δίκιο η Μελίνα .Δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε πάλι .Τέλος δεν είμαστε η ίδιες .Μόνο επαγγελματικές σχέσεις .Εξάλλου εγώ βγαίνω με τον Σταύρο και εσύ Άρια με τον Μάνο .Είναι παρελθόν για εμάς .»είπε ψυχρά και φάνηκε να προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της .


Δεν σε φοβάμαι ( ʙᴏᴏᴋ 2 )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα