~🔥~

11.4K 404 86
                                    

Είμαι στο σπίτι μου και μόλις γύρισα από το φαγητό με τα παιδιά .Δεν πρόλαβα να πω τι έγινε στα κορίτσια γιατί ήταν ο Μάνος και ο Σταύρος μαζί μας .

Αποφασίζω να πέσω για ύπνο γιατί αύριο είναι μία πολύ σημαντική μέρα στην δουλειά .Θα έρθουν κάτι ισπανοί για να κλείσουμε μία μεγάλη δουλειά  και πρέπει να δεχθούν την συμφωνία μας .

✳✳✳✳✳

Τ

ο ξυπνητήρι ηχεί στα αυτιά μου και καταλαβαίνω ότι ήρθε η ώρα να ξυπνήσω και να αφήσω το ζεστό κρεβατάκι μου για να πάω στην δουλειά .

Αφού έκανα τα απαραίτητα στο μπάνιο .Άνοιξα την ντουλάπα μου για να βρώ τι θα φορέσω .Αποφάσισα να φορέσω ένα μαύρο φόρεμα με ασημί κουμπιά και τις μαύρες μου μπότες που φτάνουν μέχρι πιο πάνω από τον αστράγαλο .Έδεσα τα μαλλιά μου μία χαμηλή και αυστηρή κοτσίδα και κοσμωντας τα αυτιά μου με χρυσούς κρίκους τελείωσα την εμφάνιση μου με το απαλό μακιγιάζ  που χαρακτηριζόταν από το έντονο σκούρο κραγιόν μου .

Φόρεσα αυτά ⬇⬇⬇

Σε λίγα λεπτά είχα φτάσει ήδη έξω από την εταιρεία και κατευθυνόμουν προς το γραφείο της Άριας για να της πω τι έγινε χθες

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.


Σε λίγα λεπτά είχα φτάσει ήδη έξω από την εταιρεία και κατευθυνόμουν προς το γραφείο της Άριας για να της πω τι έγινε χθες .

Μπήκα μέσα και καλημερίζοντας τα κορίτσια ,ήταν μέσα και η Σοφία φυσικά ,άρχισα να τους εξιστορώ τι έγινε από την στιγμή που έφυγαν .

Σοφία:«Καλά είσαι τρελή??Παντρεύεσαι και δεν μας το είπες ??»ρώτησε και την μούτζωσα .

Μελίνα:«Ναι δεν είναι καιροί για έξοδα»είπα και γελάσαμε.

Άρια:«Μελίνα πας καλά ??Μπορεί να τον πλήγωσες .»είπε και την κοίταξα με το αγελαδίσιο βλέμμα μου .

Μελίνα:«Ρε Άρια ώρες ώρες απορώ πως γίνεται να είσαι τόσο καλή και μετά από όσα μας έκαναν να τους σκέφτεσαι .»

Σοφία:«Αυτό απορώ και εγώ »

Άρια:«Ναι δεν καταλαβαίνετε είναι άνθρωποι μπορεί να το μετάνιωσαν .»,

Δεν σε φοβάμαι ( ʙᴏᴏᴋ 2 )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα