~🔥~

10.7K 400 110
                                    

Μπαίνω μέσα και αρχίζω να λέω τα νέα μου με τον Χρίστο .

Ο Χρίστος είναι ξάδελφος μου και ζει μόνιμα στην Ρώμη .Ήρθε χθες το βράδυ στην Αθήνα και μεθαύριο φεύγει για Θεσσαλονίκη για να δει την γιαγιά μου ,που είναι άρρωστη .

Αφού είπαμε τα νέα μας του έστρωσα στο ξενώνα και πήγα για ύπνο σκεπτόμενη όλα όσα έγιναν σήμερα και πραγματικά ήταν πολλά .

✴✴✴✴✴

Σήμερα για κάποιον λόγω δεν κοιμήθηκα καλά .Έτσι σηκώθηκα 7:00 και είχα πολύ ώρα στην διάθεσή μου για να ετοιμαστώ .

Πρώτα πήγα στο μπάνιο και έκανα την πρωινή μου ρουτίνα .Μετά πήγα να φτιάξω καφέ και πρωινό στον Χρίστο .


Αφού έφαγα και εγώ ένα κομμάτι κέικ .Όχι δεν το έφτιαξα Εγώ .Είναι από το φούρνο ΒΕΝΕΤΗ !😂 ΝO SPONSOR !


Έδεσα τα μαλλιά μου μία αυστηρή αλογοουρά .Έκανα ένα απαλό μακιγιάζ σε ήπιους τόνους και άπλωσα στα σαρκώδη χείλη μου ένα κραγιόν χρώματος σάπιο μήλο και μπανάνα μαζί !Πάντως πολύ ωραίο χρώμα .

Αποφάσισα να φορέσω μια δερμάτινη- κλασικά μαύρη- φούστα συνδυασμένη με τα μαύρα μου μποτάκια και από πάνω μία κόκκινη πλεκτή μπλούζα ζιβάγκο .Καλεεεε ναιι είναι κόκκινη !

Φόρεσα αυτά:

Όταν ήμουν πλέον έτοιμη κατέβηκα κάτω και ο Χρίστος δεν είχε ακόμη ξυπνήσει

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Όταν ήμουν πλέον έτοιμη κατέβηκα κάτω και ο Χρίστος δεν είχε ακόμη ξυπνήσει .Του άφησα ένα σημείωμα ότι αν χρειαστεί κάτι να περάσει από την εταιρεία .


Όταν έφτασα έξω από την εταιρεία ήταν σχετικά νωρίς .Κατευθύνθηκα προς το γραφείο μου και η Άννα δεν είχε έρθει ακόμα .


Άρχισα να κάνω την δουλειά μου και είδα τα email που μου είχε στείλει ο "οικονομολόγος" μας .Ήταν καλά για αυτό έκανα κάποιες αλλαγές και να ενσωμάτωσα στην παρουσίαση .Σήμερα είχαμε συνέδριο και έπρεπε να είναι έτοιμη μέχρι της 11 .

Δεν σε φοβάμαι ( ʙᴏᴏᴋ 2 )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα