~❤~

9.9K 359 104
                                    

Χθες το βράδυ όταν φτάναμε στο σπίτι μου οι γονείς μου μας περίμεναν και χάρηκα πολύ που τους είδα .Αφού είπαμε τα νέα μας πέσαμε για ύπνο γιατί ήμασταν πολύ κουρασμένοι.

Τώρα έχω έρθει στο σαλόνι και πίνω καφέ με την μαμά μου ενώ ο πατέρας μου είναι στην δουλειά και ο πασάς μας κοιμάται.

Μαμά:«Φαίνεσαι πολύ ανανεωμένη πάντως και νομίζω ότι έχει βάλει και ο Άλεξ το χεράκι του .»είπε πονηρά και ήπιε μία γουλιά από το καφέ της .Μωρέ το έχει παρά βάλει το χεράκι του ο Άλεξ !Και το πουλάκι του βέβαια .

Μελίνα:«Μανουλίτσα άσε αυτά σε εμένα .Ρώτα απλώς αυτό που θέλεις να μάθεις .»είπα και της τσίμπησα το μάγουλο.

Μαμά:«Πότε θα μου κάνετε ένα εγγονάκι ?»ρώτησε και ήμουν σίγουρη ότι αυτό θα ρωτήσει.


Μελίνα:«Όταν σταματήσουν να βγαίνουν προφυλακτικά με γεύση φράουλα .»είπα και δάγκωσα ένα κρουασανάκι βουτύρου .......μα καλά με την σοκολάτα που πήγε ??Ποιός το έφαγε να του κόψω τα πόδια ?


Μαμά:«Μελίνα είσαι έλεος απορώ τι σου βρήκε το παιδί .»είπε και ρολαρα τα μάτια μου .Ακόμα και η ίδια μου η μάνα με απαρνείται .....κρίμα και δεν βγαίνει και δάκρυ για να συνεχίσει η τραγωδία μου.


Άλεξ:«Και εγώ αυτό απορώ .»είπε ενώ κατέβαινε τις σκάλες .Αααα έτσι εεε κομμένο το σεξ για 3 μέρες .


Μελίνα:«Καλέ να σας λύσω την απορία .Πρώτον είμαι θεά ,δεύτερον είμαι θεά και τρίτον είμαι μία έξυπνη θεά με  πολύ ωραίο κώλο .»είπα και χαμογέλασα ειρωνικά.

Μελίνα:«θέλετε και άλλα ?Εχω πολλά ακόμα »είπα ενώ ο Άλεξ με αγκάλιασε .

Μαμά:«Αχχχ Άλεξ μου πως την αντέχεις την τρελή κόρη μου  .»είπε και γέλασε .

Άλεξ:«Με το ζόρι  .»είπε και γέλασε .


Μαμά:«Τουλάχιστον κοίτα να μου την προσέχεις γιατί θα σε σκοτώσω αν την πληγώσεις.»είπε και τον αγριοκοίταξε ......πως αλλάζει έτσι διάθεση ρε παιδί μου ??Ελληνίδα μάνα !Και που να ήξερε τι έχει κάνει στο παρελθόν .

Άλεξ:«Μην ανησυχείτε κ.Μαρία δεν θα την πληγώσω .Την αγαπάω και θα την προσέχω σαν τα μάτια μου .»είπε και με φίλησε στο μάγουλο ενώ η μάνα μου χαμογελούσε στοργικά .


Ποιά μάτια του Χριστέ μου ??Αυτά που έβγαζε ασύστολα πριν λίγα χρόνια με την κάθε τσούλα ??Οοοο Παναγία μου κινδυνεύω !

Δεν σε φοβάμαι ( ʙᴏᴏᴋ 2 )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα