~❤~

11.5K 384 189
                                    

Κατέβηκα ακόμα πιο κάτω και με τα δόντια μου του τράβηξα το λάστιχο από το μποξεράκι του και το άφησα γρήγορα με αποτέλεσμα να τσούξει το δέρμα του .Άρχισα να το κατεβάζω με τα χέρια μου και να του αφήνω υγρά φιλιά παντού .Μωρή τι προστυχάτζα έχεις γίνει !


Τον κοίταξα και αυτός δάγκωνε τα χείλη του ενώ είχε ρίξει το κεφάλι του πίσω στο μαξιλάρι .Του έβγαλα τελείως το μποξεράκι και το πέταξα πίσω όπως πετάνε οι νύφες την ανθοδέσμη .Ελπίζω να μην κρεμάστηκε σε κανένα πορτατίφ .

Μπροστά μου ξεπρόβαλε ο μικρός μας φίλος που μόνο μικρός δεν ήταν .Εντάξει οφείλω να πω ότι διαθέτει μεγάλα ,πολύ μεγάλα προσόντα .Στην θέα του δάγκωσα τα χείλη μου με μανία .Καλέ αφού το έχεις μπροστά σου τι δαγκώνεις τα χείλη σου ?.Σωστά θα δαγκώσω αυτό !

Το έπιασα στα χέρια μου και αφού του το έπαιξα λίγο μετά τον έβαλα στο στόμα μου ενώ αυτός αναστέναζε .(Τι γράφω η ρουφιάνα .Παναγία μου ,Χριστέ μου και όλοι οι Άγιοι συγχωρέστε με !)😂

Και αφού με συγχωρέσατε ας συνεχίσω 😂.

Άλεξ:«Μελ-Μελίνα γαμώτο σου» είπε αφήνοντας ένα δυνατό αναστεναγμό .

Συνέχισα να τον έχω στο στόμα μου και είχε γίνει ολόκληρο θηρίο .Νόμιζα ότι θα βγει από την μύτη .Έιχε φουσκώσει υπερβολικά πολύ και τα χείλη μου είχαν πρηστεί .

Άλεξ:«Μελίνα τελειώνω »με προειδοποίησε και αμέσως έχυσε στο στόμα μου .

Κατάπια το υγρό και πραγματικά ήταν τέλειο .Ανέβηκα πάνω του και τον φίλησα παθιασμένα .Έβαλε και την γλώσσα του στο παιχνίδι και αρχίσαμε να φιλιόμαστε κτητικά και βίαια .

Με αναποδογύρισε και ήρθε από πάνω μου .Άρχισε να μου πιπιλάει το λαιμό ενώ με τα χέρια του χάιδευε το στήθος μου .

Άνοιξε τα πόδια μου και αφού πήρε την κατάλληλη στάση με κοίταξε βαθιά στα μάτια σαν να μου ζητάει την έγκριση μου .Του έγνεψα θετικά .Αφού μου έπιασε  και τα δύο τα χέρια κλειδώνοντας τα στις παλάμες του μπήκε μέσα μου .

Το έκανε αργά και βασανιστικά προσφέροντας μου την απόλυτη απόλαυση και ηδονή .Έκανε άλλες τρεις αργές ωθήσεις και μετά επιτάχυνε τον ρυθμό του.Απελευθέρωσα τα χέρια μου από το κράτημα του και τα κατεύθυνα στην πλάτη του χαϊδεύοντας και χώνοντας τα νύχια μου μέσα της .

Αυτό που ένιωθα δεν περιγράφεται ήταν απλά μία συγκλονιστική αίσθηση που μόνο αυτός μπορεί να μου την προσφέρει .

Δεν σε φοβάμαι ( ʙᴏᴏᴋ 2 )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα