~❤~

9.4K 340 125
                                    

Γιάννης:«Μελίνα λες βλακείες ,δεν θα πάμε .»είπε άγρια .

Μελίνα:«Οχι Γιαννάκη μου φοβάσαι να πας ??Θα πάμε και θα τους αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει .Εξάλλου εσείς μετανιώσατε έτσι δεν είναι ??Μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε .»είπα

Νίκος:«Μπορούμε αλλά δεν πάμε .Θα ειπωθούν πολλά και δεν νομίζω ότι θα μας ωφελήσει .Ίσα ίσα θα μας κάνει να τσακωθούμε όπως εσύ και ο Άλεξ .»είπε υπερασπίζοντας την άποψη του .

Μελίνα:«Θα ειπωθούν πολλά και ??Τι φοβάστε ??Ότι θα μάθουμε κάτι που δεν ξέρουμε ??Ότι και να μάθουμε το θέμα είναι ότι το  έχετε μετανιώσει και τώρα είμαστε καλά .»είπα

Άλεξ:«Ναι αλλά δεν χρειάζεται να μάθουν αυτοί για εμάς .Είμαστε καλά μακρυά τους .»είπε

Μελίνα:«Εγώ ξέρω ότι όποιος αγαπάει θα κάνει τα πάντα για τον άλλον και δεν θα φοβηθεί κανέναν .Τώρα εσείς αν δεν έχετε τα αρχίδια να υπερασπιστείτε την αγάπη σας μην έρχεστε εγώ θα πάω .»είπα και βγήκα έξω από το μαγαζί .

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνουν έτσι .Κανονικά εγώ και τα κορίτσια θα έπρεπε να είμαστε αυτές που δεν θέλουν  να τους ξανά δούμε και συμβαίνει το αντίθετο .

Καθήστε να σας εξηγήσω γιατί θα έχετε μπερδευτεί .

Το μήνυμα που στάλθηκε στα κινητά μας ήταν από έναν συμμαθητή μας στο Λύκειο το Λεωνίδα .

Ήταν στην τάξη μου αλλά δεν κάναμε παρέα .Ήταν και αυτός player αλλά όχι σαν τους άλλους .Προσωπικά δεν με είχε πειράξει ποτέ .

Έστειλε μήνυμα και μας είπε ότι το βράδυ σε ένα εστιατόριο διοργάνωσε μία συγκέντρωση παλιών συμμαθητών και θα είναι τα περισσότερα παιδιά από την τάξη μας .Όπως καταλάβατε είναι τσιράκι της Μόνικα. Θα του είπε να το κάνει για να μας ξανά συναντήσει και να μας κάνει να τσακωθούμε οι  τσούλες και οι παλιά παρέα των αγοριών .


Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να τους ξανά δω ίσα -ίσα θέλω να τους κάνω να καταλάβουν ότι έχω βρει αυτό που θέλω και είμαι χαρούμενη .Έτσι θα καταλάβουν ότι δεν με κατέστρεψαν όπως νομίζουν απλώς μου χειραγώγησαν περισσότερο την προσωπικότητα μου .Με έκαναν πιο δύσπιστη και σκληρή με τους ανθρώπους γεγονός που με κάνει να εμπιστεύομαι όσους αξίζουν.

Άρια:«Και εμείς θα έρθουμε .»είπε και έκατσε δίπλα μου με την Σοφία .

Σοφία:«Οι άλλοι δεν θα έρθουν .Μάλλον φοβούνται να αποκαλύψουν δυνατά τα συναισθήματα τους .»είπε πικρά

Δεν σε φοβάμαι ( ʙᴏᴏᴋ 2 )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα