~🔥~

12.3K 401 147
                                    

Μεριά Άλεξ:

Μόλις άνοιξα την πόρτα η φωνή της με σταμάτησε .

Μελίνα:«Ααα και κάτι τελευταίο .»είπε και γύρισα να την κοιτάξω απορημένος.

Άλεξ:«Τι ?»ρώτησα σιγανά .

Μελίνα:«Μία τελευταία ερώτηση .Ένιωσες ότι σε εκμεταλλεύτηκαν ,σε κορόιδεψαν με το χειρότερο τρόπο ??Ένιωσες να μισείς τον εαυτό σου για τις λάθος επιλογές σου ? Ένιωσες τον θυμό και την οργή να σε κατακλύζουν ??Ένιωσες την καρδιά σου να ραγίζει και να πονάει ? Ένιωσες πλήρης απογοήτευση ?»με ρώτησε ενώ με είχε πλησιάσει κοιτώντας με στα μάτια .

Άλεξ:«Όλα τα ένιωσα όλα .Ευχαριστημένη ?»είπα και είδα στα μάτια της ένα βλέμμα ενοχής .

Μελίνα:«Όχι »είπε ενώ έσκυψε το κεφάλι της και κοίταξε το πάτωμα .

Μελίνα:«Όχι δεν είμαι ευχαριστημένη .Ξέρεις γιατί ?»

Πήγα να ρωτήσω γιατί αλλά με το δάχτυλο της μου έκλεισε το στόμα.Ήταν ρητορική ερώτηση ρε βλάκα !

Μελίνα:«Γιατί ξέρω από πρώτο χέρι πως νιώθεις .Έτσι ένιωθα και εγώ για πέντε γαμημένα χρόνια .Δεν θα σε αφήσω να πληγώνεσαι χωρίς λόγο .Ένιωσες όλα τα συναισθήματα μέσα σε λίγες στιγμές .Δεν το έκανα για εκδίκηση .Το έκανα για να καταλάβεις ότι δεν παίζουμε με τα συναισθήματα ,δεν εκμεταλλευόμαστε τον άλλον γιατί σε όλους θα δωθεί η ευκαιρία για εκδίκηση και τότε ο μόνος που θα πληγωθεί θα είσαι εσύ.Δεν θα έπαιρνα εκδίκηση ποτέ από τον άνθρωπο που αγάπησα και αγαπάω όσο τίποτα άλλο.»είπε ενώ μου χάιδευε το μάγουλο .

Μελίνα:« Επίσης, επειδή δεν μου αρέσει να ψεύδομαι και πριν είπα ένα ψέμα ,μεγάλο ψέμα, νομίζω είναι η στιγμή της αλήθειας .»είπε ενώ έδεσε τα χέρια της στο λαιμό μου .

Εγώ καθόμουν ακίνητος και την άκουγα προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω τι γίνεται .

Μελίνα:«Αυτό που ένιωσα χθες το βράδυ δεν περιγράφεται με λέξεις .Ήταν η καλύτερη στιγμή στην ζωή μου .Ένιωσα άπειρα συναισθήματα που μόνο εσύ μου προκαλείς .Ένιωσα ότι δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου. Μια «ηφαιστειακή έκρηξη». Ημουν πλάι σου και δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτε άλλο, ούτε να σου μιλήσω.Δεν ήταν απλά τέλειο ,ήταν υπέροχο .Ο καλύτερος οργασμός . Δεν ήταν ένα τυχαίο πήδημα ή σεξ ούτε για εμένα .Ένιωθα ότι μου κάνεις έρωτα ,ένιωθα ότι το απολαμβάνεις ».είπε στο αυτί μου ενώ η καυτή της ανάσα έπεφτε στο λαιμό μου κάνοντας με να τσιτωθώ.

Δεν σε φοβάμαι ( ʙᴏᴏᴋ 2 )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα