~🔥~

9.9K 387 154
                                    

Πάνος:« Κοίτα να δεις ποιές ξανά βλέπουμε .Μας λείψατε καλέ .Μελινάκι τι έγινε ακόμα κάνεις παρέα με τα σκυλάκια σου?»είπε ειρωνικά και  κοίταξε τα κορίτσια .

Μελίνα:« Από ότι βλέπω και εσύ με τα πουτανάκια σου .»είπα στο ίδιο ύφος .

Λία:«Πρόσεχε πως μιλάς για εμάς .»είπε με την τσιριχτή της φωνή .

Αχιλλέας:«Η ίδια δυναμική Μελίνα με τότε έχεις μείνει .Ακόμα πιο σέξι όμως .»είπε ο γλοιώδης μαλάκας και με κοίταζε προκλητικά .

Μελίνα:«Κρίμα που ανήκω σε άλλον .»είπα και τον κοίταξα με απέχθεια .

Μόνικα:« Ναι καλέ είδαμε .Αν σε αγαπούσε κοριτσάκι μου θα ήταν εδώ μαζί σου .»είπε και γέλασε ειρωνικά ενώ η Άρια με την Σοφία έσκυψαν το κεφάλι .

Μελίνα:«Κοιτάξτε ρε ποιά μιλάει για αγάπη .Το μόνο πράγμα που έχεις μάθει να αγαπάς κούκλα μου  είναι οι πούτσες.»είπα και η Άρια με την Σοφία απέκτησαν λίγο την αυτοπεποίθηση τους .


Λυδία:«Και εσύ που αγάπησες είδαμε πως σου φέρθηκε .»είπε η πατσαβούρα και είχε δίκιο .


Μελίνα:«Άλλοι ήταν αυτοί που το μετάνιωσαν όμως .» είπα και την κοίταξα.


Άρης:«Οοοοο Μελινάκι αν το είχαν μετανιώσει θα ήταν απόψε εδώ μαζί σας .Αλλά δεν είναι τι εξήγηση έχεις να δώσεις για αυτό ??Φυσικά και δεν έχεις .Γιατί ξέρεις ποιά είναι η αλήθεια ?Ότι ακόμα σας κοροϊδεύουν ,ακόμα σας εκμεταλλεύονται .Αν σας αγαπούσαν θα ερχόντουσαν εδώ και θα το αποδείκνυαν άλλα όχι .Είναι τόσο πούστηδες που δεν μπορούν να πουν ψέματα σε εμάς .Θα σας είχαν παρατήσει αλλά βλέπεις οι φίλες σου γκαστρώθηκαν .»είπε γεμάτος μίσος και η Άρια ήταν έτοιμη να κλάψει.


Πάνος:«Πες μας Άρια, τώρα τι θα κάνεις που θα μείνεις μόνη σου με ένα μπάσταρδο στην αγκαλιά ?»είπε γελώντας και εκείνη την ώρα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι .

Μελίνα:«Άκου να σου πω μαλάκα ....»ξεκίνησα να λέω καθώς σηκώθηκα όρθια με νεύρα αλλά μία φωνή με σταμάτησε .

Γιάννης:«Άστο Μελ θα τον κανονίσω εγώ τον πούστη .»είπε ο Γιάννης από πίσω μας και γυρίσαμε όλοι να τον κοιτάξουμε ξαφνιασμένοι .Δίπλα του ήταν και οι άλλοι δύο .


Γιάννης:«Μαλάκα αν ξανά πιάσεις στο στόμα σου το παιδί μου και την γυναίκα μου θα σε γαμήσω στο ξύλο .Μπάσταρδος είσαι εσύ πούστη .»του είπε εκνευρισμένος καθώς τον έπιασε από την μπλούζα .

Δεν σε φοβάμαι ( ʙᴏᴏᴋ 2 )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα