~Πρώτη συνάντηση~

12.4K 435 220
                                    

Μεριά Μελίνας:

Οι ζεστές ακτίνες του ηλίου εισχωρούν μέσα από τις τρύπες των παραθύρων ,ξυπνώντας με .Εκείνη την ώρα χτυπάει και το ξυπνητήρι .

Τώρα πλέον το έχω συνηθίσει λόγω δουλειάς το πρωινό ξύπνημα .Βάσανα από μικρή !

Αφού χουχουλιάζω λίγο ακόμα αποφασίζω να σηκωθώ .Πηγαίνω στο μπάνιο κάνω ένα ζεστό ντουζ και βάζω τις κατάλληλες κρέμες για να ολοκληρώσω την πρωινή μου ρουτίνα .

Όταν τελειώνω κατευθύνομαι προς την κουζίνα για να φτιάξω πρωινό . Βάζω δύο  ριζογκοφρέτες με ταχίνι και μπανάνα και μία κούπα καφέ για να ξυπνήσω .

Όχι δεν σταμάτησα τα σουβλάκια για όποιον αναρωτιέται 😂 Αλλά τα προτιμώ το βραδάκι 😂!

Αφού τελειώνω το πρωινό μου ,πλένω τα πιάτα που λέρωσα και πηγαίνω να αποφασίσω τι θα φορέσω .

Αυτό που επειδή δουλεύουμε σε εταιρεία πρέπει να φοράμε καλά ρούχα και φορέματα επειδή εκεί μέσα όλες είναι ψηλομύτες και πλούσιες μου σπάει τα νεύρα .Όταν είχα πρώτο πάει φορούσα ένα τζιν και με κοιτούσαν όλες λες και ήμουν από άλλο πλανήτη .Έχουν ξεφύγει όλες με το my style rocks !

Έτσι επιλεγω να φορέσω ένα μαύρο στενό φόρεμα που αναδεικνύει το σώμα μου συνδυασμένο με απλές μαύρες γόβες .Ναιιι βάλτε χρώμα στην ζωή σας !

Αυτά φόρεσα ⬇⬇⬇

Βάφτηκα με γήινες αποχρώσεις και έβαλα ένα σκούρο κραγιόν

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Βάφτηκα με γήινες αποχρώσεις και έβαλα ένα σκούρο κραγιόν .Άφησα τα μαλλιά μου κάτω ,ίσια όπως ήταν και στόλισα τα αυτιά μου με δύο χρυσούς κρίκους .

Έβαλα λίγο άρωμα ,πήρα τσάντα ,κλειδιά και έφυγα .

Μπαίνω μέσα στο αυτοκίνητο και βάζω μπροστά με προορισμό την εταιρεία .

Έχουν περάσει 3 μέρες που έφυγαν οι διευθυντές του ορόφου μας και σήμερα από ότι άκουσα θα έρθουν οι καινούργιοι .Άντε να δούμε ποιοί θα είναι !

Δεν σε φοβάμαι ( ʙᴏᴏᴋ 2 )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα