~❤~

11.1K 424 152
                                    

Έχει νυχτώσει και εγώ είμαι ακόμη με τον Άλεξ στην Ζαγορά .Περπατήσαμε στο χωριό και είναι υπέροχο .Ψωνίσαμε ,φάγαμε και επισκεφτήκαμε ένα αρχοντικό που διοργάνωνε μία έκθεση πήλινων αγγείων .



Τώρα έχει νυχτώσει και κάνουμε βόλτα στο κέντρο του χωριού .Μας είπε ένας κάτοικος ότι αν περπατήσουμε λίγο ακόμα θα φτάσουμε σε ένα λόφο που φαίνεται όλο το φωτισμένο χωριό .



Έχει διπλώσει τα χέρια του γύρω από την μέση μου .Ενώ εγώ τα έχω δεμένα κάτω από το στήθος μου γιατί έχει αφόρητο κρύο .



Σιγά σιγά αρχίσαμε να βλέπουμε όλο το χωριό .Είχαμε φτάσει και πραγματικά η θέα σε συγκλόνιζε.Ήταν απλά υπέροχα !Ήταν ψηλά όμως και έκανε πολύ κρύο .


Αυτός φαίνεται ότι κατάλαβε ότι κρυώνω γιατί με αγκάλιασε περισσότερο .Με έκλεισε στην ζεστή του αγκαλιά και εγώ έχωσα το κεφάλι μου στο στήθος του .



Φυσικά και δεν τον συγχώρεσα απλώς ήμουν πολύ κουρασμένη και κρύωνα.



Άλεξ:«Σου αρέσει ?»ρώτησε φιλώντας μου το κεφάλι.

Μελίνα:«Είναι πολύ ωραία .»απάντησα χωρίς να αλλάξω στάση .


Άλεξ:«Είναι »είπε κοιτάζοντας την θέα

Άλεξ:«Κοίτα με »είπε μετά από λίγο .

Μελίνα:«Γιατί ?»είπα χωρίς να υπακούσω στην προσταγή του .


Άλεξ:«Γιατί έτσι .Κοίτα με .»είπε με ένα άγριο ύφος .

Σήκωσα το κεφάλι μου και τα μάτια μου συναντήθηκαν με τα μαγευτικά πράσινα δικά του .Αυτός κάρφωσε το βλέμμα του στα μάτια μου και με τον αντίχειρα του χάιδεψε απαλά το δέρμα μου ,προσφέροντας μου μία γλυκιά ανατριχίλα σε όλο μου το κορμί .


Άλεξ:«Ξέρεις τι θέλω να κάνω τόσο γαμημένα πολύ αυτή την στιγμή ??»ρώτησε πλησιάζοντας τα χείλη του στα δικά μου .


Μελίνα:« Όχι και ούτε με νοιάζει .»είπα και έφυγα αμέσως από την αγκαλιά του αφήνοντας μία ανάσα που κρατούσα τόση ώρα .

***Εδώ ακούγεται μουσική ξενερώματος ****Αμάν ρε Μελ ένα φιλί ήθελε ο άνθρωπος .



Άλεξ:« Τότε πρέπει να μάθεις σε νοιάζει δεν σε νοιάζει .»είπε και με κόλλησε σε ένα δέντρο πιο δίπλα .Πλησίασε τόσο πολύ το πρόσωπο του στο δικό μου που τα χείλη μας για ένα χιλιοστό δεν ακουμπούσαν .

Δεν σε φοβάμαι ( ʙᴏᴏᴋ 2 )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα