~❤~

10.5K 402 141
                                    

Τότε με μία κίνηση τον αναποφογύρισα και βρέθηκα εγώ από πάνω του .

Μελίνα:«Επειδή δεν σε πιστεύω νομίζω ήρθε η ώρα να πας στο δωμάτιο σου .»είπα ενώ είχα σε γυμνή θέα τους υπέροχους κοιλιακούς του .

Άλεξ:«Οοοο γλυκό μου κορίτσι αφού δεν το σηκώνεις το ποτό γιατί το πίνεις ??»ρώτησε ενώ τοποθέτησε τα χέρια του στις καμπύλες μου.

Μελίνα:«Που κολλάει αυτό τώρα ??»ρώτησα

Άλεξ:«Κολλάει γιατί χθες μου είπες ότι αυτό είναι το δωμάτιο μου και εγώ είπα στον ξενοδόχο ότι είναι άδειο το δωμάτιο και το έδωσε σε άλλους .Όποτε ετοιμάσου για τις επόμενες μέρες να κοιμηθούμε μαζί μωρό μου .»είπε και είχα γουρλώσει τα μάτια .

Μελίνα:«Πες μου ότι μου κάνεις πλάκα .»είπα με την ελπίδα μέσα μου να σβήνει .

Άλεξ:«Καθόλου να προσέχεις τι λες άλλες φορές .»είπε και γέλασε

Μελίνα:«Ρε καθίκι το ήξερες ότι δεν το εννοούσα .Πάρε τώρα τηλέφωνο στην ρεσεψιόν και βρες δωμάτιο αλλιώς θα κοιμηθείς με την καμαριέρα.»είπα απειλητικά και του έδωσα τον ασύρματο του δωματίου .


Άλεξ:«Κρίμα τους τελείωσαν όλα .Είσαι σίγουρη ότι θες να πάω να κοιμηθώ με την καμαριέρα ?Γιατί σήμερα έχει βάρδια η ψιλή η ξανθιά με τα ωραία χαρακτηριστικά .»είπε και μου έκλεισε το μάτι .Τώρα που το σκέφτομαι πολύ κακή ιδέα η καμαριέρα .

Σηκώθηκα από πάνω του τσαντισμένη και το γουρούνι γέλασε .Τον κοίταξα απειλητικά και το χέρι μου προσγειώθηκε στο μάγουλο το .

Μελίνα:«Για να μάθεις να με εκμεταλλεύεσαι όταν πίνω μαλάκα και να γελάς μετά.»είπα

Αυτός έκανε μία γκριμάτσα πόνου αλλά μετά πήρε ένα πονηρό ύφος .

Άλεξ:«Αυτό θα το πληρώσεις μωρό μου .»είπε και χωρίς να το καταλάβω με είχε φορτώσει στους ώμους του προχωρώντας προς το μπάνιο .

Μελίνα:«Άσε με κάτω μην κάνεις μαλακία .»είπα άγρια αλλά δεν πτοήθηκε .


Πήγα να ξανά μιλήσω αλλά ένιωσα το σώμα μου να παγώνει με κρύο νερό και ναι ο ηλίθιος με είχε πετάξει μέσα στην μπανιέρα και είχε ανοίξει και την βρύση κάνοντας με μούσκεμα .

Όλο το νερό είχε μπει μέσα στα μάτια μου και ένιωσα ένα βάρος να κατακλύζει το σώμα μου .Είχε μπει και αυτός μέσα και είχε ανέβει από πάνω μου  .Άφησε την βρύση ανοιχτή και είχαμε γίνει πλέον μούσκεμα .

Δεν σε φοβάμαι ( ʙᴏᴏᴋ 2 )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα