4.

1.4K 59 17
                                    

Ustala sam dosta rano jer sam bila uzbuđena. Malo mi je bilo dosadno jer je Iva spavala, ali sam se odlučila početi spremati. Otuširala sam se i obukla.

Na lice sam stavila malo šminke

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Na lice sam stavila malo šminke. Čisto da prekrije nepravilnosti. Kad sam bila gotova, pogledala sam na sat i vidjela da je 7:30. Uff, stvarno sam se dugo spremala. Brzo sam obula patike i uzela torbu te pješke krenula prema fakultetu.
Do fakulteta mi je trebalo 20-ak minuta. Ušla sam unutra te pokucala na ravnateljičina vrata. Čula sam da je rekla slobodno te sam ušla unutra. U uredu je bila ravnateljica i gospodin srednjih godina.

Tina: „Dobro jutro.", pozdravila sam

Ravnateljica: „Dobro jutro Tina. Da ti predstavim, ovo je moj prijatelj, doktor Bahtijarević.", predstavila ga je ravnateljica te mi je on pružio ruku.

Tina: "Ja sam Tina. Drago mi je" , rekla sam te rado prihvatila njegovu ruku. Nakon što smo se rukovali, svatko je sjeo na svoje mjesto.

Dr. Bahtijarević: "Vjerujem da ti je Sanja (ravnateljica) već sve objasnila, tako da ja nemam puno posla. Glavni cilj svega ovoga je da si nađem pravu osobu koja će me naslijediti, tako da sam već sad počeo tražiti osobu pravu za to. Sanja je baš tebe savjetovala, tako da ako želiš, od sutra možeš početi raditi u HNS-u."

Tina: "Ja...ne znam što da kažem. Malo sam zbunjena, ali slažem se. Hvala Vam", još uvijek sam bila pod dojmom.

Dr. Bahtijarević: "Super onda. Što se mene tiče gotovi smo, jedino imam prijedlog. Ako želiš može sa mnom doći na trening da se upoznaš s dečkima."

Tina: "Može" , rekla sam te smo ustali. Ravnateljica i doktor su se rukovali te smo nas dvoje izašli iz ureda i uputili se prema stadionu.
Do stadiona nam nije trebalo puno. Kad smo stigli, uhvatila me trema. Nadala sam se da ću se svidjet dečkima i da će sve proći super.

Dr. Bahtijarević: "Opusti se. Nisu oni opasni. Malo nekad pretjeraju u šali, ali vidjet ćeš da će te prihvatiti"

Tina: "Nadam se"

Dr. Bahtijarević: "Samo da ti kažem, ako bude nekakvih problema, slobodno mi reci. Uredu?"

Tina: "Uredu, ali nadam se da neće biti" , rekla sam, a on se nasmijao. Ušli smo unutra i mogla sam vidjeti dečke na terenu kako izvode neke vježbe te gospodina Dalića kako ih nadgleda. Malo sam se nasmijala. Cijelo vrijeme sam slijedila doktora. Došli smo do gospodina Dalića.

Z. Dalić: "O, Zorane, koga si nam to doveo?"

Dr. Zoran: "Nadam se budućeg glavnog doktora reprezentacije" , govorio je s osmijehom.

Z. Dalić: "O pa svaka čast. Ja sam Zlatko Dalić. Drago mi je"

Tina: "Tina. Također." , rukovali smo se te se gospodin Zlatko okrenuo prema dečkima i pozvao ih je da se poredaju ispred nas. Brzo su se poredali, a ja sam primijetila predivne plave oči. Kad sam bolje pogledala, pripadale su Anti. Malo sam se nasmijala te je gospodin Zlatko počeo govoriti.

Utakmica (Ante Rebić)Where stories live. Discover now