5- KISKANMAK

44.1K 1.6K 762
                                    

Aras'ın Ağzından

Bugün okullar açılıyor. Onun için de sabah alarmın sesiyle uyandım ve hazırlandım. Okul diyince aklıma Hazal'ın 3 ay önce bize yani tüm okula söyledikleri geldi. Neymiş bizden intikam alacakmış. Çok alır. O zaman o bunları söyleyince çok güldük arkadaşlarla. Aklıma gelince hâlâ gülesim geliyor. O bir de bana aşıktı dimi. Umarım artık değildir. Yoksa bütün okula onunla beraber ben de rezil olmak istemiyorum. Neyine güvenip bana aşık oluyorsa. Çirkin, Ezik ne olacak. Bakalım bugün nasıl bir intikam alacak. Çok komik. 🤣😂🤣

Ben bunları düşünürken çoktan okula geldim. Bizim her zamanki bankta grubu görünce oraya doğru yürümeye başladım. Arkadaşlarla 5-10 dakikadır falan sohbet ederken dışardan bir araba sesi geldi ve bütün bakışlar oraya dönünce, ben de döndüm. Araba drift atarak ustaca okulun önüne park edildi. Kullanan her kimse çok profesyonel kullanıyordu. Ve arabadan çook güzel bir kız indi. Ne yani arabayı bu güzel mi güzel kız mı kullanıyordu. Etrafa bir göz attığımda erkekler ağızlarının suyunu akıta akıta bakıyordu kıza. Sanki hiç güzel kız görmediniz. Kızlar ise kıskanç bir şekilde bakıyordu. Arabasını ustaca kullanan kız bir banka oturdu. Ama harbi güzel kız bee. Daha önce onu hiç bu okulda görmedim. Sanırım bu sene ki yeni öğrencilerden.

Bir kaç dakika bankta oturduktan sonra kalkıp okula doğru ilerledi. Bizim grupta onun hakkında konuşmaya başladı hemen. Furkan, "abi çok güzel kız bee." dedi. Selim, "aynen, tam aşık olunacak kız." diyerek Furkan'ı destekledi. Hakan, "daha bu kadar güzelini görmemiştim." diyince, ben de, "hadi konuşmayı bırakında yürüyün. Zil çaldı. Sınıfa gidelim." dedim ve kalkıp sınıfa girdik. Sınıfa girer girmez Arzu birden üstüme atladı. Sürtük işte başka ne bekliyordum ki.

"Arzu ne yapıyor sun yaaa? Rahat bırak beniii."

"Ama aşkım ben seni çok özlediiim." dedi dudak büzerek. Tatlı görünmeye çalışıyor fakat öyle yapınca daha çok itici göründüğünü biliyor mu acaba.

"Aşkım dün gece çok güzeldi. Tekrarlayalım tamam mı?"

Ha bir de o vardı dimi. Sarhoş sarhoş ne yaptığımı biliyor muyum ben.

"Arzu bir daha bana aşkım deme. Ve şu dudağını da büzme, çekici değil itici görünüyorsun haberin olsun. Sonra erkeklerin seni beğenmez. Yatağında yanın boş kalır, benden hiç medet umma. Tek gecelikti oldu ve bitti." diyince sırama oturdum. Tamam geçen sene Arzu'yla yakındık ama o zaman eziği ezebilmek için o kadar yakın davranıyordum. Bir de eziğin gözünün önünde onunla falan öpüşüyordum ki, bana aşık olduğuna pişman olsun diye. Ama resmen yapıştı bırakmıyor kız beni.

Ders matematik ve öğretmen girdi sınıfa. Ondan 20 dakika sonra da müdür ve onun arkasında da sabah ki o güzel kız girdi. Ne yani o bizim sınıfta mı olacak. Ohhh ne güzel. Ne oluyor yaa, neden sevindim ki şimdi ben. Matamatik Öğretmeni İpek hoca kıza kendini tanıt dedi. Kız da tanıtmaya başladı fakat duyduklarım karşısında ikinci bir şok yaşadım. Ne yani o, o geçen sene ki ezik Hazal'mı? Ben de dahil sınıf çok şaşırdı tabi. Kim şaşırmaz ki, o gözlüklü, sivilceli, diş teli olan çirkin kız gitmiş, yerine zayıf, sivilcesiz, pürüzsüz yüzü olan çok güzel bir kız gelmiş. Ama bu nasıl olur. Evrim geçirmiş bu kız. Geçen sene ki ezikle bu kızın arasında uçurum var sanki. Çok, çok güzel bir kız olmuş. Hem de ne güzel, öyle böyle değil. Sınıfta ki herkes kızın değişikliği ve güzelliği hakkında aralarında fısıldaşmaya başladılar. İpek hoca Hazal'a oturabilirsin dedikten sonra etrafa bakınmaya başladı. Tabii erkekler boş durur mu? Hemen yanında ki arkadaşının çantasını yere atıp, buraya oturabilirsin imajı vermeye başladılar. Sanki geçen sene de aynı kızı ezikleyen siz değildiniz. Tamam, allak kahretsin ki buna ben de dahilim. Ama şimdi ki Hazal'ı görünce buna pişman olmaya başladım. Hazal'ın bütün sınıfa söylediği şeye çok mutlu oldum ne yalan söyleyeyim. Yanını boşaltan erkeklere, hiç birinizin yanına oturmayacağım dedi. Ve sonra birden gözü bana takıldı. Benim yanımda kimse oturmuyor. Daha doğrusu ben oturtmuyorum. Ama Hazal otursa ona bir şey söylemem. Neden bilmiyorum ama hatta çok mutlu olurum. Ve galiba da benim yanıma oturacak diye düşünürken sınıftan bir erkeğin şaşkın bir şekilde Hazal'ın ismini söylemesiyle ben de dahil bütün gözler o tarafa döndü. Hazal'da onu görünce önce şaşırmış gibiydi ama sonra kendini hemen toparladı ve ona kısarak sarıldı, ne oluyor lan? Kim bu piç? Neden Hazal'a sarıldı? Hem de sımsıkı. Neyse ki Hazal'ın sarıldığı çocuğun yanında ki kız sevgilisiymiş. Duyunca içim rahatladı. Ama neden? Neler oluyor bana? Ben böyle değildim. Resmen o çocuğun Hazal'ın sevgilisi çıkmadı diye nedeninj bilmediğim bir şekilde sevindim.

EZİĞİN İNTİKAMI (TAMAMLANDI) Where stories live. Discover now