28- İNTİKAMIN SON KISMI

20.2K 878 140
                                    

2 AY SONRA

1 hafta önce Eren'le şarkı yarışmasına gitmiştik. İkimiz düet yaptık. Ve şarkıyı da birbirimizin gözlerinin içine bakarak söyledik. Aynı zamanda Eren gitar da çalmıştı.

Mustafa Ceceli: Sevgilim şarkısını söylemiştik.

Ama tabiki yine bunda da bizi rahat bırakmadılar. Yani Aras ve Arzu boş durmadılar. Biz şarkıyı söylerken Arzu gitmiş arkada ki fon müziğini kapattı biz rezil olalım diye. Fakat çalan müzik kapansa bile yine de biz durmadık, söylemeye devam ettik. Zaten gitarında sesi olduğu için fon müziğinin kapanması pek bir etki etmedi.

Ve biz kazandık...

Biz şarkıyı bitirdikten sonra salonda büyük, çok büyük bir alkış tufanı koptu.

**********

2 gün önce de abimle Güneş abla sevgili oldular. Abim bana uyup Güneş ablanınn doğum gününde itiraf etti aşkını. Evet 2 gün önce, yani abimle Güneş ablanın sevgili oldukları gün Güneş ablanın doğum günüydü. Zaten o da abimi seviyormuş. Ben daha önceleri farketmiştim bunu ikisinin birbirlerine olan bakışlarından. Farkeden tek ben değildim. Eren'de farketmiş benim gibi. Ve sonuç şu an sevgililer. Biz de çok mutlu olduk tabi.

**********

Dün de annem ve babama Eren'le olan ilişkimizi açıkladık. Zaten Eren'in anne ve babası öğrenmişlerdi hastanede. Annemgile de söyledikten sonra onlar da zaten bunu tahmin ettiklerini söylediler. Ve bizim adımıza da mutlu olduklarını söylediler. Onlar zaten Eren'i seviyorlar. Onlar için abim neyse Eren'de o. Bunu da sürekli dile getiriyorlarlar.

Şu intikam konusuna gelecek olursakta onu bıraktım. Yani ben zaten onlardan çok güzel bir şekilde intikamımı almıştım. Arzu'dan da Aras'tan da. Arzu ne zaman ben değişmeden önce yaptığı gibi yine beni tuzağa ya da oyuna falan düşürmeye kalktığında başaramıyordu. Beni rezil edecek diye kendi rezil oluyordu. Hem de kaç defa. Bana yaptıkları bir kere bile işe yaramıyordu. Şimdi ise okulda o sürtüğü konuşuyorlar. Sürekli kendi kazdığı kuyuya düşüyor diye gülüp, dalga geçip duruyorlar onunla. Ve bu da benim çok hoşuma gidiyor doğrusu. Sonuçta eskiden ben de onun durumundaydım. O da artık anlamıştır herhalde nasıl bir duygu olduğunu. Onun artık okulda popülerliği falan da kalmadı.

Bir de okul benim olunca. Okulda ki herkes tarafından da güzelliğim konuşuluyor. Bu yüzden de tek popüler benim artık. Hem benim diğer kızlar gibi bir sürtüklüğümde yok yaa. Bu yönden de okuldakilerin gözdesiyim. Onlara Arzu'mu yoksa ben mi diye bir seçim yaptırsam hiç düşünmeden beni seçerler, bu bir gerçek. Okulda sevilen biriyim. Herkes tarafından seviliyorum artık. Sabah okula ilk girdiğim andan beri kız-erkek farketmez bana hep selam veriyorlar.

Ne zaman okulda biriyle bir kavgaya girişsem benim tarafımı tutuyorlar hep. Ya da bir yarışmaya falan katılsam hep benim tarafım tutuluyor. Bana tezahürat yapıyorlar.

Aras'tan da intikamımı zaten çok güzel aldım. Değişmeden önce ben ona aşıktım ama o, bırak bana aşık olmayı, dış görünüşüm yüzünden sürekli beni ezikliyordu. Fakat değiştikten sonra ise o bana aşık oldu. Ama ben Eren'le sevgili oldum ve Eren'i çok seviyorum. Belki de ben önceden Aras'ı falan da sevmiyordum. Sadece ona aşk olduğumu sanıyordum. Çünkü ben Eren'e karşı daha önce hiç hissetmediğim duyguları hissettim. Eren hissettirdi bana. Yani sonuç olarak Aras'tan da çok güzel bir şekilde intikamımı aldım.

Sadece Arzu'ya karşı son bir planım var. O da bana aynısını yapmıştı en son. Ben de ona yapmak için en sonu bekledim. Ve yarın da bu işi halledeceğim. Kızlara da söyledim bunu, ben daha sormadan onlar da bana yardım edeceğini söyledi. Canım arkadaşlarım benim yaaa. İşte bu intikam oyununun en güzel tarafı da bu oldu. Bu intikam kararı sayesinde gerçek arkadaşlarım oldu. Ve hayatımın aşkını buldum. Aslında bunun için onlara, yani Arzu ve Aras'a teşekkür etmeliyim.

EZİĞİN İNTİKAMI (TAMAMLANDI) Where stories live. Discover now