14- KENDİ KAZDIĞI KUYUYA DÜŞMEK

27.5K 1.2K 228
                                    

Sabah abimin üstüme su dökmesiyle uyandım. Neymiş defalarca seslenmiş ama ben uyanmayınca bu yolu denemeye karar vermiş. Hayır yani ben abimi özlediğim için gece yanına gidip onunla uyuyorum ama o bana uyanayım diye su döküyor yaa. Gerçi bunu ilk defa da yapmıyor ama. Her neyse, hemen kendi odama gittim ve kısa bir duş aldım. Üstümü de değiştirip aşağı bizimkilerin yanına indim. Ama hiç birimiz de kahvaltı yapmadan çıktık evden. Neyse artık okulda yeriz bir şeyler. Abim de bizden önce çıktı bile. Yine herkes kendi arabalarına bindi. Ben de öyle.

Okula geldiğimde profesyonelce bir drift çekerek girdim okulun bahçesine. Benim arkamdan da diğerleri girdi. Arabadan inip bizimkilerin yanıma gelmesini bekledim. Geldiklerinde ise okula doğru yürümeye başladık. Yine bahçede ki herkesin gözü biz de. Biz hepimiz yürürken Melis, Aylin ve Ceyda'nın sanki hiç hoş olmayan bir şey görmüş gibi bir halleri vardı. Onların baktığı yere ben de bakmaya çalıştım fakat izin vermiyorlardı. Tabi ben de sinirlendiğim için kızlara, "kızlar eğer önümden çekilmezseniz kötü şeyler olacak haberiniz olsun." ben hariç herkes oraya bakıyordu. Benim bunu söylememle önümden çekildiler sonunda. Ama gördüğüm hiç hoş, hiç iç açıcı bir manzara değildi. Çünkü Aras ve Aras'ın kucağında bir adet sürtük var. İkisi dudak dudağa öpüşüyorlar. Kız da bu sefer Arzu değil. Ne bekliyorsam ben de. Okulun playboyu Aras işte. Bir de şu an gözlerimin içine doğru bakıyor ya, pes diyorumn ona. Geçen sene de aynısını yapıyordu. Ama bu, geçen sene ki kadar üzmedi beni. Hatta hiç üzülmedim. Belki de artık sevmiyorumdur onu. Onlara doğru içten, gerçekten çok içten bir şekilde gülümseyip önüme döndüm ve yürümeye devam ettim. Bizim grupta bu yaptığıma şaşırdılar tabi. Çünkü önceden onu sevdiğimi ve kıskandığımı biliyorlardı.

"Hazal sen demin ki manzara karşısında gülümsedin mi yoksa ben mi yanlış gördüm." dedi Aylin.

"Yoooo, doğru görmüşsün. Gülümsedim. Bu arada Eren nereye kayboldu."

Etrafıma baktığımda ilerde Eren'in bir kızla konuştuğunu gördüm. Hatta gülüşerek konuşuyorlardı. Peki bu neden benim canımı sıksın ki. Şu an ben neden üzüldüm buna. Demin Aras'ın bir kızla öpüştüğünü gördüğümde bile üzülmedim, ama Eren'in bir kızla konuştuğunu dahi görünce neredeyse ağlayacağım yaaa. Ama bu çok saçma. Biz arkadaşız onunla. Belki de onun için kıskanmışımdır. Neyse. Sakin olmalıyım. Neden bu kadar sinirlendiğimi de anlamış değilim zaten. Sakin ol. Sakin ol.

Sınıfa girdiğimizde Nicolas'ı benim sıram da gördüm. Gözlerimi devirip boş bir sıra aramaya başladım. Hayır olmaz. Aras'ın yanına falan oturmam ben. Nicolas'ın arkamdan söylenmelerini duyuyordum ama hiç bir şey söylemeden bulduğum boş bir sıraya oturdum. Ama yanımda bir erkek vardı.

"Sormadım ama, oturabilirim dimi."

"Tabi oturabilirsin. Yanım boş zaten. Sorun değil yani." dedi gülümseyerek. Ben de onun bana gülümsemesine gülümsemeyle karşılık verdim. Bir kaç dakika sonra Eren sınıfa girdi. Ama beni bir erkeğin yanında oturduğumu ve onunla sohbet ettiğimi falan görünce kaşlarını çattı. Sanırım sinirlendi. Ve bir sinirle, gürültülü bir şekilde yerine, yani Nicolas'ın yanına oturunca sınıfta ki bütün gözler ona döndü. Ama Eren onları umursamayıp bize bakmaya başladı, daha doğrusu bana. Neden bu kadar çok sinirlendi ki bu şimdi. Neyse. Zil çaldı, herkes sınıfa girdi. Ardından hoca da girdi. Ama ders boyunca hem Aras, hem de Eren gözlerini benden ayırmadılar.

Aras'ın Ağzından

Hazal gider gitmez hemen kızı üstümden ittim. İnanamıyorum yaa. Hazal beni resmen kıskanmadı. Kıskansa anlardım, çünkü o duygularını saklamayı beceremiyor biliyorum. Ben Hazal'ın beni kıskanıp kıskanmadığını anlayayım diye istemeye istemeye o kızla öpüştüm. Fakat o beni kıskanmadı. Bu nasıl olur. Geçen sene ne zaman böyle bir şey yapsam hemen ağlayarak tuvalete doğru koşardı. Ama şimdi bırak ağlamayı, gülümsedi ya. O manzara karşısında sadece gülümsedi. Yoksa artık beni sevmiyor mu Hazal. Ama hayır bu kadar kolay olamaz. Hazal benim olmalı. Olacakta. Şimdi eskisi gibi sevmiyorsa da, yine beni sevmeye başlar. Sonuçta geçen yıl ona az buz şeyler yapmamıştım. Fakat şimdi de aşık oldum. Ve onun benim olmasını istiyorum. Sadece benim. Önceden her kızla öpüşmekten zevk alan ben, şimdi almıyorum. Bu dudaklarımın sadece Hazal'ın dudaklarına değmesini istiyorum. Başka hiç bir kızın değil. Sadece onun.

EZİĞİN İNTİKAMI (TAMAMLANDI) Where stories live. Discover now