korkmuş, küçük güvercin

415 50 68
                                    

" Haechan güvenlik kameralarının icabına baktı. Şimdiden itibaren kırk dakikan var. "

Beklediği işareti alınca karşısındaki adama daha da yaklaştı. Son üç dakikadır adamın cevabını bekliyordu.

" Bu hayır mı demek? "

Dudaklarını büzdü, gözlerini kırpıştırdı ve adama daha çok yaklaştı. Kır saçlı adamın emin olmayan bakışları ilk arkasında duran Jaehyun'a, sonra tekrar kendisine düştü.

" Peki ya kocan ne diyecek buna? "

Omuz silkti.

" Evet demekten başka çaresi olmayacak ki. "

Tekrar eline aldığı içkiyi tezgahın kenarına çekip, adamın kahve takımının üstüne döktü. Şaşkınlıkla ağzı " o " şeklini alan adama göz kırptı ve ayağa kalktı. Elleriyle adamın üstüne döktüğü içkiyi silmeye çalışır gibi yaparken, ellerini nereye koyması gerektiğini biliyordu.

" Ah, çok özür dilerim Bay Kang. Ne kadar da aptalım! "

Elleri yarı sarhoş adamın kucağında, lekelenmiş pantolonunun altından belli olan şişkinliğe yakın yerlerde gezerken karşısındaki adam nefesini tuttu. Kısık bir " Sorun değil. " cevabını verse de Doyoung başını iki yana sallayıp, arkasında duran sahte kocasına döndü.

" Sizi böyle bırakamayız. Yoonoh, hayatım? "

Jaehyun dikkatini barmenden çekerek, siyah saçlı çocuğa döndü.

" Evet bebeğim? "

" Bay Kang'ın üstüne kokteylimi döktüm, ne kadar sakar olduğumu biliyorsun. Sorun olmazsa temizlemesine yardım edeceğim. Beni burada bekler misin? "

Koyu kahvelikler kendininkilere öyle bir dikilmişti ki, bir an " Hayır. " diyeceğini düşündü karşısındaki adamın. Ama sonrasında diğer adamın kucağında tuttuğu ellerinde sıcak elleri hissetti. Jaehyun çocuğun içkiden ıslanmamış olan elini dudaklarına götürüp, avcunun içine ufak bir öpücük bıraktı. Dudağını bir süre daha oradan çekmeden, tenine fısıldadı.

" Tabii ki. Sadece çabuk ol. "

Sonunda geri çekildiğinde Doyoung bütün vücudunun karıncalandığını hissetti. Altı üstü bir roldü, neden bu kadar etkilenmişti?

" T-tamam. "

Siktir. Sesinin titrediği için kendine küfrederek kır saçlı adama döndü. Yanaklarında olan kırmızılığın belli olmaması için dua ediyordu o anda sadece konuşurken.

" Beni takip edin lütfen. Size pantolonunuz konusunda yardımcı olayım. "

Adam sandalyesinden kalkınca arkasını döndü. Barın kapısından çıkarken bile Jaehyun'un gözlerini kendi başının arkasında hissedebiliyordu.

Kartını okuyucuya okutturduktan sonra odanın kapısını açtı. Arkasında duran adam içeri girer girmez kapıyı kapatarak zayıf bedenini kapıya yasladı ve dudaklarını boğazlısından açıkta kalan tenine gömdü.

" Bunun sorun olmayacağına emin misin? Kocan aşağıda. "

Endişeleniyormuş gibi sorsa da, bacağına değen sertliği bunun tam tersini gösteriyordu. Gözlerini devirip, kollarını adamın boynuna sardı ve yapmacık bir inleme çıkardı dudakları arasından.

" Hmmm, neden olsun ki? Hem eminim ki o şimdiden kendine oynayacak birilerini bulmuştur. "

Büyük eller beline, oradan da kalçalarına gidince her zaman olduğu gibi gözlerini kapadı. Karşısındaki adamın yaşlı, pis bir adam olduğunu değil, sevdiği biri olduğunu düşünmeye çalışarak kendini konuşmaya zorladı.

heavenly feeling • dojaeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin