Γραμματα

259 18 2
                                    

Τα πηρα και τα δυο στα χέρια μια και άνοιξα το πιο παλιο.

Έγραφε πανω το ονομα μου και του πατερα μου.Αρχισα να το διαβαζω..

'Δεν ξερω πως θα έπρεπε να ξεκινήσω ομως θα προσπαθήσω.
Αγαπητε μου Ζαχαρια,
Θα ηθελα να αρχίσω με εσενα.Θελω να σου πω ότι δεν φταις εσυ για την αρρώστια μου αλλα εγω,ξερω ότι δεν μου εχει μείνει πολυ χρόνος αλλα εγω θα προσπαθω να σας κάνω καθε μερα και πιο χαρούμενους..Ώστε να θυμάμαι αυτο το χαμόγελο σου,αυτα τα χαμόγελα σας..Τον άντρα που ερωτευτικα και θα ειμαι παντα ερωτευμένη!αυτο το άρωμα του και τα μέλι με πράσινα του μάτια να με κοιτανε και να διψάω από τα φιλια του καθώς τον χαζεύω.Θα θυμάμαι εσενα!Εμας!Αυτην την ζωή που χτίσαμε μαζι.Δεν θελω να κλάψεις για πολυ απλα να με θυμάσαι με τις πιο ευτυχισμένες αναμνήσεις μας,να θυμάσαι αυτο που σου ζητάω να εχεις μόνο ένα χαμόγελο στα χειλη μαζι με αυτην την κορούλα που λατρεύουμε και αγαπάμε..να την προσεχεις και να την αγαπας όσο την αγαπάμε και οι δυο μαζι.Θα σαγαπω παντα και να ξες ότι θα ειμαι δίπλα σου.Αυτα να θυμάσαι από μενα.

Με αγαπη,
Η γυναίκα σου Αντωνία'

Το διαβασα και βούρκωσα..δεν το περίμενα καθόλου αυτο.Ο μπαμπάς μου τόσο καιρό μου το έκρυβε αλλα ισως από πονο και τον δικαιολογο..γυρισα το χαρτί από πίσω και έγραφε αυτην την φορα το ονομα μου..

'Αγαπητή μου Μαρια,
Δεν ξερω πως να στα πω ολα αυτα που νιωθω..είναι τοσα πολλα.Αρχικα ελπιζω να διαβασες το γράμμα του πατερα σου και να  καταλαβες μερικά πραγματα.Τα υπόλοιπα θα τα γνωρίζεις ούτως η αλλος γλυκό μου λουλούδι γιατι στα ειχα πει.Δεν ξερω ποτε το διαβάζεις αυτο ομως ξερω πως θυμάσαι.Θυμασαι όπως θυμάμαι και εγω εσενα μικρο μου να σε εχω στην αγκαλιά μου να σε νανουριζω και να σου λέω παραμύθια.Σε αγαπω όπως αλλος άνθρωπος δεν αγάπησε ποτε.Μπορει να φυγω από αυτην την ζωή αλλα υπάρχεις εσυ και αυτο μου αρκεί.Μακαρι να μπορούσα να σε βλέπω να μεγαλώνεις.Να μου λες για την πρώτη σου αγαπη και να ειμαι εκει σε ολα τα πρωτα που θα κανεις στην ζωή σου..Λυπαμαι που στο στέρησα αυτο,λυπαμαι που σας το στέρησα αυτο.Πανω από ολα ομως να ξερετε ότι ειστε στην καρδιά μου..και ας μην χτυπάει.Αυτα ομορφια μου.Ζησε την ζωή σου και πάρε ρίσκα.Ρισκα που δεν θα τα μετανιώσεις και θα σε καμαρώνουμε εγω και ο πατέρας σου από ψηλα ή και δίπλα σου!

Με αγαπη,
Η μητέρα σου Αντωνια'

Το διαβασα και αυτο.Πλέον τα λίγα δάκρυα έγιναν περισσότερα..και περισσότερα...αλλα η μητέρα μου δεν θελει να κλαιω,όποτε θα εχω το κεφάλι ψηλα!

"Και εγω σε αγαπω μητέρα!Και εγω!Να προσέχετε ο ενας τον αλλον εκει πανω,δεν θα σας απογοητεύσω"ειπα και ξαφνικά επεσε μια φωτογραφία που ειμαι εγω με τους γονείς μου..

"Και εγω σε αγαπω μητέρα!Και εγω!Να προσέχετε ο ενας τον αλλον εκει πανω,δεν θα σας απογοητεύσω"ειπα και ξαφνικά επεσε μια φωτογραφία που ειμαι εγω με τους γονείς μου

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Πρώτη φορα την έβλεπα και ήταν τόσο χαρούμενοι..Δεν θα ξεχάσω ποτε αυτα τα χαμόγελα τους..Ποτε.

Γυρισα και έπιασα και το δεύτερο γράμμα που φαινοταν καινούργιο και το άνοιξα..αυτο που έγραφε μεσα ήταν δυο  απλα στοιχακι με καλλιγραφικά γράμματα

'𝘈𝘬𝘰𝘶 𝘯𝘢 𝘴𝘰𝘶 𝘱𝘸 𝘬𝘢𝘪 𝘯𝘢 𝘵𝘰 𝘵𝘩𝘶𝘮𝘢𝘴𝘢𝘪 𝘢𝘶𝘵𝘰.𝘏 𝘻𝘸𝘩 𝘦𝘪𝘯𝘢𝘪 𝘸𝘳𝘢𝘪𝘢!𝘍𝘵𝘢𝘯𝘦𝘪 𝘯𝘢 𝘮𝘩𝘯 𝘵𝘩𝘯 𝘱𝘢𝘳𝘦𝘪𝘴 𝘱𝘰𝘵𝘦 𝘴𝘰𝘷𝘢𝘳𝘢!𝘛𝘳𝘦𝘭𝘩 𝘢𝘶𝘵𝘩?𝘋𝘶𝘰 𝘧𝘰𝘳𝘦𝘴 𝘵𝘳𝘦𝘭𝘩 𝘦𝘴𝘶!𝘔𝘰𝘯𝘰 𝘦𝘵𝘴𝘪 𝘣𝘨𝘢𝘪𝘯𝘦𝘪, 𝘒𝘢𝘮𝘢𝘳𝘪 𝘮𝘰𝘶.'

'𝘈𝘳𝘹𝘪𝘴𝘦 𝘢𝘱𝘰 𝘵𝘰 𝘢𝘯𝘢𝘨𝘬𝘢𝘪𝘰,𝘱𝘳𝘰𝘹𝘸𝘳𝘢 𝘴𝘵𝘰 𝘥𝘶𝘯𝘢𝘵𝘰 𝘬𝘢𝘪 𝘵𝘩𝘢 𝘣𝘳𝘦𝘵𝘩𝘦𝘪𝘴 𝘯𝘢 𝘬𝘢𝘯𝘦𝘪𝘴 𝘵𝘰 𝘢𝘥𝘶𝘯𝘢𝘵𝘰.'

𝘔𝘦 𝘢𝘨𝘢𝘱𝘩,
𝘖 𝘱𝘢𝘵𝘦𝘳𝘢𝘴 𝘴𝘰𝘶 𝘡𝘢𝘹𝘢𝘳𝘪𝘢𝘴

Τα διαβασα και θυμήθηκα που μου τα έλεγε μικρη καθε μερα και του έλεγα ποσό τον αγαπω για απάντηση..

"Θα τα κάνω μπαμπάκα θα τα κάνω.Να ξέρεις σαγαπω!"ειπα και τοτε σηκώθηκα από εκει που ήμουν και πήγα να φτιάξω ολα τα πραγματα..Θα παλέψω για εσας από σημερα.Το υπόσχομαι!

Mad lifeWhere stories live. Discover now