Ερωτας

136 7 0
                                    

Είχε περάσει η εβδομαδα και σελιγες μερες είχαμε Χριστούγεννα.Εγω και ο Βαγγέλης τα πηγαίναμε πολυ καλα.Αν και ένιωθα σιγά σιγά πως θελω να προχωρήσω λιγακι μαζι του.Τον εμπιστευόμουν.

"Μαρια ελα να φαμε"μου φώναξε από την κουζίνα και εφυγα μεσα για να φαμε.Σημερα ηθελε να μαγειρέψει αυτος δεν ξερω γιατι.

"Ερχομαιιι"μπηκα μεσα και τον αγκαλιασα ενώ αυτος με έκανε σβούρες γύρω του

"Κατσε τωρα άτιμη γιατι θα κρυώσει" εκανα ότι μου ειπε

Φάγαμε το φαγητό το οποίο ήταν πεντανόστιμο.Μονο το δικό μου αγορι μαγειρεύει ωραια ή υπάρχουν κι αλλα;..μεσα στα ταλέντα είναι ολοι εκτός από εμενα.

Ανεβήκαμε πανω και είδαμε τηλεόραση.Μεχρι που κοιμηθήκαμε για λίγο ωρα αγκαλιά.

Το απόγευμα αποφασίσαμε να βγουμε πουθενα όποτε χρειαζόμασταν δυνάμεις.Ξερετε ο Βαγγέλης πάλι τον έπιασε η τρελα με τις εκπλήξεις του.

Όταν πλέον ξυπνήσαμε αποφάσισα να τον πειραξω λίγο

"Βαγγελη βαγγελακο μουυυ!"

"Ωχ"

"Μπορεισσς να μου πεισσς που θα παμεεε;"

"Όχι"

"Σε παρακαλω!"

"Αν συνεχίσεις θα κάτσουμε σπίτι"

"Ελαααα!"

"Τέλος δεν παμε πουθενα"

"Ξερω ότι δεν το εννοεις"

"Για δεσμε!"

"Τι αλήθεια τωρα;αντε λέγε που θα παμε"

"Σπίτι,πίτσα θα παρουμε και θα δούμε καμία ταινία"

"Πω εισαι ο πιο ξενέρωτος"

"Αα ναι;"ειπε και άρχισε να με πλησιάζει

"Ναι!Πανε να πηδηξεις καμία άλλη εγω δεν σε ικανοποιώ οποτε πανω κάτω λαθος ατομο αποκάλεσα ξενερα"..δεν ξερω πως μου ήρθε και του το ειπα.Μηπως ηθελα να τον προκαλέσω;Γιατι ένιωθα κατι μεσα μου να το θελει εδω και καιρό.

"Η μόνο που θα κάνω σεξ εισαι εσυ!Ή μαλλον έρωτα..σεξ είναι για ολες τις προηγούμενες.Γιατι πιστεψεμε δεν θα υπάρξει επόμενη εκτός από εσενα.Αν νομίζεις πως θα σε παρατήσω για καμία χαζογκομενα κανεις λαθος.Θα σε περιμένω μέχρι να χαλάσει ο κοσμος!Πιστεψεμε για αυτο μου τα έδωσε τα χεράκια ο θεός μπορώ να την παίζω μερα βραδι δεν χρειάζομαι άλλη να μου το κάνει αυτο!"νταξει ειχα μείνει τωρα

"Βα-γγ-ε-ληη.."

"Τι μωρο μου;"μου ειπε ενώ είχαμε δυο εκατοστά απόσταση

"Νομ-ι-ζ..ω"

"Πες μου"ειπε και άρχισε να μου πιπιλαει τον λαιμό

"Πάω εε..για μπάνιο"

-Μόλις την πεταξες την μαλακια

-Τι να κάνω για να το σώσω;

-Πες του να ερθει;Ξερω εγω;Παρθένα τι να πει κανεις,στο μπάνιο θα γαμηθειτε.Αγρια.

"Δεν θα ερθεις;"του ειπα και γουρλωσε τα μάτια του

"Τ-τι;"

"Καλα αφου δεν θες"του ειπα και μπηκα γρηγορα μεσα στο μπάνιο και έμεινα με τα εσώρουχα.Τοτε ξαφνικά μπήκε μεσα ο Βαγγέλης με φορα,κλείδωσε και άρχισε να με φιλάει βίαια.

"Δεν μου ξεφεύγεις κουνελακι!"

"Ωω το ξερω"

Άρχισε να κατεβαίνει σιγά σιγά και να με πιπιλαει σε ολο μου το σωμα..εγω του έβγαλα την μπλουζα και αυτος έβγαλα το παντελόνι του με μια γρήγορη κίνηση.Ειχαμε μείνει και οι δυο με τα εσώρουχα να φιλιόμαστε μεσα στο μπάνιο.

"Εγω νόμιζα μπάνιο ηθελες μωρο μου"μου ειπε

"Τοτε ελα για μπάνιο"του απάντησα και άρχισα να βγάζω τα εσώρουχα μου,ήταν η πρώτη φορα που με έβλεπε γυμνή.Ειχε μείνει να με κοιτάει και να αναλύει καθε σημείο του κορμιού μου.Μεχρι να ανοίξω την βριση και να πέσει νερό πανω μου είχε βρεθεί και αυτος γυμνός μπροστα μου.

"Γρήγορος βλέπω"

"Για εσενα παντα"άρχισε ξανα να με φιλάει ενώ επεφτε το νερό πανω μας..με κολλησε πίσω στο τζαμί και με χουφτωνε στο στήθος μου ενώ εγω του τραβούσα τα μαλλια και αναστέναζα.Σιγα σιγά κατέβαινε έβαλε τα δάχτυλα του μεσα μου.Εκανε αργές και κυκλικές κινήσεις και ταυτόχρονα τον πιπιλουσα στον λαιμό του βίαια.

"Μωρο μου;"

"Ναι;"

"Εισαι παρθένα;"με ρωτησε και ντράπηκα λίγο

"Εε ναι"

"Θα σου μείνει αξέχαστη αυτή η στιγμη"ειπε και τοτε μπήκε μεσα μου αργά και βασανίστηκα..

Mad lifeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu